Nego, reci ti meni 'oćel' bit onog rata, a?

Da li ce u narednom periodu biti sukoba izmedju Rusije i NATO-a van granica Ukrajine?

• DA

glasova: 12 37,5%
  • NE

glasova: 20 62,5%

• Ukupno glasova
    32
Ko prvi udari, taj dobija. Na kraju svi gubimo. :neutral:
Фора је што нико не сме први да удари, јер зна да би га остали развалили, и да би ама баш сви изгубили на крају. Као што би и Америка најебала да је Јапан имао нешто слично. Али Амери су знали да Јапан нема па су били "храбри".

Фора је што нико не сме први да удари, јер зна да би га остали развалили, и да би ама баш сви изгубили на крају. Као што би и Америка најебала да је Јапан имао нешто слично. Али Амери су знали да Јапан нема па су били "храбри".
Ali Poljska nema, Rumunija nema... nece Amerika da rizikuje unistenje zbog bilo koga. Kad se slonovi biju, strada trava.

Ali Poljska nema, Rumunija nema... nece Amerika da rizikuje unistenje zbog bilo koga. Kad se slonovi biju, strada trava.
Poljska, Bugarska, Rumunija realno nisu nikome interesantne, ni bezbednosno niti kao smrtni neprijatelji bilo koga. Plus su članice NATO-a.

To je onaj komšija sa kojim si na "dobar dan" a ne znaš mu ni ime, ali znaš da mu je brat lokalni mafijaš.

Poljska, Bugarska, Rumunija realno nisu nikome interesantne, ni bezbednosno niti kao smrtni neprijatelji bilo koga. Plus su članice NATO-a.

To je onaj komšija sa kojim si na "dobar dan" a ne znaš mu ni ime, ali znaš da mu je brat lokalni mafijaš.
Poljska je izuzetno zanimljiva i sve zanimljivija sa ogromnom koncentracijom ljudstva i tehnike. Rumunija takodje.

Русија сигурно неће одустати од зацртаних циљева у Украјини. Русија је веома јака и моћна држава, са моћним наоружањем и спремна је да иде до краја. Руси су такође такав ков народа да су спремни да поднесу све жртве да би победили у рату.
Што се лудака из НАТО тиче, они исто по сваку цену желе да изазову ескалацију и да униште Русију и отму јој њене ресурсе. То је њихов главни геополитички циљ.
Е сада, видећемо, мислим да ће доласком Трампа многе ствари да се измене, он ће свакако променити ту геополитику глобализма. Само ме је страх да дубока држава не покуша да га у томе спречи осујети, можда чак и убије, итд.

nece bre Evropa da ratuje sa Rusijom, na osnovu cega si takav utisak stekao?
mislim da u Evropi vlada strah jer su u dometu ruskih raketa i da ce sve da se uradi da do toga ne dodje.
a sa druge strane za Kineze je EU veliko trziste za njihovu robu koju tu izvoze, jel ne mislis da ni u Kini nema neki "Ilon Mask" koji ce da bratu Xi-u zavrne uvo i da mu kaze sta treba da radi kao sto je sad to javno Mask radio sa Trampom?
Европски народи не желе рат са Русијом. Али глобалистичке елите у ЕУ које су под контролом америчке дубоке државе раде против интереса Европе и европских народа и форсирају тај бесмислени рат са Русима
Европљани не желе да ратују да Русијом, они желе мир и сарадњу са Русијом и зато у ЕУ све више јачају европске патриотске партије попут Националног Фронта и АФД које желе мир и сарадњу са Русијом!

__ ЕУ-и-нацистичка-Европа.jpg

Hitlerovi najsmekiju pšlanovi i EU sada.
Svaka sličnost je najrnerna.
Razlikica - sve Skandinavske zemlje u NATo nije ostvaren zbog protivljenja Turske,
dok joj ne dozvole obračun sa nekim etnički grupama i okolili Turske.

posto vidim da su mediji i drzave pocele da sire paniku o vrlo izvesnom nuklearnom sukobu na teritoriji Evrope, da bi time skrenuli paznju sa aktuelnih problema vezano za ekonomsku krizu, inflaciju, korupciju u koje su manje/vise sve zemlje ogrezle (ne samo Srbija), evo pitam ja vas sta mislite da li ce rata biti?
zasto da? zasto ne?

evo da ja kazem prvi, mada ljudi sa kojima diskutujem verovatno znaju moj stav:
dakle, apsolutno NE!
Putin za to nema m*da, a kakvo god ja lose misljenje imao o njemu, moram da kazem da covek nije retard i uci u nuklearni rat bi bilo vrlo lose za Rusiju i on to dobro zna. jer nije Rusija jedina koja ima nuklearno oruzje, isti broj raketa koje bi ispalio na zemlje NATO-a dobio bi u roku od odmah nazad po svojim gradovima.
a drugo, kao sto sam vec vise puta u razlicitim temam ovde pisao iako nisam teoreticar zavere, smatram da svetom upravlja kapital (banke/korporacije), ne Bajden/Tramp/Putin/SiĐinping ako bi doslo do opsteg rata, ko bi kupovao njihove usrane elektro-automobile? ajfone? lekove? ko bi uzimao kredite? koga bi kontrolisali? ljudi koji imaju moc i uticaj tako nesto sigurno nece dozvoliti...

sta misle o aktuelnoj situaciji?

Да, осим што нијеси узео у обзир да су људи непредвидљиви и да неко из очаја може направити чудо. Иако је сам Пу.лер геј не значи да неки други Руси далеко заебанији и луђи од њега неће одговорити на ескалацију и одошмо сви у к.

Неће бити великог рата јер Русија посједује БИЧ БОЖИЈИ а није нуклеарно оружје!
20 година испред свих тренутно по питању балистичког хиперсоничног оружја...
f_35757855_1280.gif
Тако је! Руски Бич Божји ће средити ствари!

Неће бити великог рата јер Русија посједује БИЧ БОЖИЈИ а није нуклеарно оружје!
20 година испред свих тренутно по питању балистичког хиперсоничног оружја...
f_35757855_1280.gif
Ne znam da li si svestan da je to hype koji Rusi prave. Odbrana je odavno nemoguća protiv balističkih projektila. Njih je moguće oboriti samo u boost fazi; svaki MIRV koji povratni modul oslobodi ima, u terminalnoj fazi, brzinu od 20 maha i obaranje je fizički nemoguće.

Back