Dobro situirani gospodin
Elita
- Poruka
- 20.663
rusi mole putina da pocne jos nekoliko ratova i tada ce svi da zive besplatno!Cena hrane u rusiji:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
rusi mole putina da pocne jos nekoliko ratova i tada ce svi da zive besplatno!Cena hrane u rusiji:
Dodaj i to da je grejanje na gas CELE kuće trospratne 20$ mesečno. Na to dodaj cenu hrane koja je tri puta niža nego u srbiji.
E sad ako si dobar sa matematikom to ti je kao 100.000 din plata u srbiji.
Spar ,jesi li siguran ili je to neka ruska kopija?Na ovo da dodamo ratu ili kiriju za stan, struja, grejanje koje je prekopotrebno, infostan i prehrana. Od prodavnica ima dosta izbora.
1. Magnit, 2. Pyaterochka, 3. Perekrestok, .4. Lenta, 5. Dix,, 6. Svetofor, 7. Azbuka Vkusa, 8. Auchan, 9. O'Key, 10. SPAR, 11. Metro.
cena novog audija, bmw, mercedesa, ajfona, dell laptopa, letovanje u italiji, španiji, odlazak na koncerte svetskih bendova u london, berlin, cena sonijevog led televizora, jamaha pojačala, nikon aparata...??Pogrešio si,
u Rusiji je cena mesečnog grejanja 2$, a ti si stavio 10 puta više.
Ta cena grejanja je nedostižna za zapad i zato se u Rusiji mnogo bolje živi nego na zapadu
i to se oseti u komunikaciji i sa jednima i sa drugima jer ovi sa zapada su pod stresom i nemaju vremena nizašta.i ničim se ne bave, dok su Rusi opušteni i bave se skupim hobijima za koje ovi iz EU nemaju para ni slobodnog vremena.
Inače ovo je Top10 država u Svetu po BDP-u i Rusija je na 4-tom mestu u svetu i broj 1 u Evropi sve je jasno
Pogledajte prilog 1829808
Vraćaju se masovno nazad, ja kupio auto od rusaZatvoreni ruski lokali u Strahinjića Baba, piše da se vraćaju u Rusiju.
Odavno u Rusiji ne rade nasi gradjevinski inzenjeri jer je tamo mala kinta u odnosu na EU i jer ne postoji apsolutno nikakva garancija da ces i biti isplacen za to sto radis. Na stranu da zadnje 4 godine ni ne mozes da izneses novac iz Rusije sem u dzepu. Recimo da su svi inzenjeri koje znam a da su radili u Rusiji i duzi niz godina jos pre 5-6 godina zauvek napustili Rusiju, mnogi su bili zavrnuti i za 10-20k us$ pri tome, neki naivci i za vise.Uglavnom građevina svi su inženjeri. Budi malo pristojniji kada se javljaš svako malo. Svoje nezadovoljstvo i frustracije izbacuj na drugom mestu npr u wc šolju.
Živeo VuqiqVraćaju se masovno nazad, ja kupio auto od rusa![]()

https://myspar.ru/Spar ,jesi li siguran ili je to neka ruska kopija?
U Rusiji nema vise od 50 nasih gradjevinskih firmi i zanatlija koji rade vece poslove od betoniranja trotoara kao 4-ta ruka. Na stranu da moaras biti povezan sa njihovom mafijom da bi tamo preziveo kao privatnik, preziveo reket od FSB i mafije, preziveo prevare od ruskih drzavnih sluzbenika, preziveo od cecenskih i drugih bandi u gradjevinarstvu. Od tih 50 firmi nema vise od 5 ciji su vlasnici gradjevinski inzenjeri ili arhitekte, takodje sa debelim vezama. Ostalo su sve db-ovci ili ljudi povezani jos sa Milosevicima. No, sasvim je moguce da ti ako dete bivseg vojnog lica znas neke iste takve koji su preko SKJ/SPS veza otisli u Rusiju jos 90-tih.To su ozbiljni ljudi koji imaju svoje građevinske kompanije tamo i rade širom rusije. Sibir i uopšte zimska gradnja minus sa grejačima što je meni fascinantno.
Тада је то била сасвим друга држава.U Rusiji nema vise od 50 nasih gradjevinskih firmi i zanatlija koji rade vece poslove od betoniranja trotoara kao 4-ta ruka. Na stranu da moaras biti povezan sa njihovom mafijom da bi tamo preziveo kao privatnik, preziveo reket od FSB i mafije, preziveo prevare od ruskih drzavnih sluzbenika, preziveo od cecenskih i drugih bandi u gradjevinarstvu. Od tih 50 firmi nema vise od 5 ciji su vlasnici gradjevinski inzenjeri ili arhitekte, takodje sa debelim vezama. Ostalo su sve db-ovci ili ljudi povezani jos sa Milosevicima. No, sasvim je moguce da ti ako dete bivseg vojnog lica znas neke iste takve koji su preko SKJ/SPS veza otisli u Rusiju jos 90-tih.
No, ti si napisao da su tvoji drugari u Rusiji milioneri a da oni koji su otisli u Ameriku peraci sudova. Pa se iz svega da zakljuciti da su ti koji su otisli za Rusiju db-ovci ili kriminalci te im je njihov sistem pao kao kec na deset a da su ovi koji su otisli u USA takodje bili boranija u Srbiji ali i da nemaju ama bas nikakvu skolu i znanja ako za sve te godine (15? 20?) nisu uznapredovali od obicnog peraca sudova. Sto ne poredis inzenjera u USA i inzenjera u Rusiji? Gde iznenjer moze bolje da zaradi i zvi?U USA/EU milion ruskih inzenjera raznoraznih struka, neverovatno da su bili toliko neuspesni u svojoj zemlji te su bili primorani da se isele a uspeli su da se snadju i rade u USA/EU. Dokle vise tih lovackih, baron minhauzen prica?
Na moju tesku zalost, ja sam u toj Rusiji radio 6 meseci jos sredinom '90-tih, zali boze bacenog vremena.
Taj spar je uvek duplo skuplji od normalnih marketa širom EU. Tu se dolazi samo ferarijem i poršeom.
Zašto onda ti ne odeš u Rusiju da budeš milioner?Deo mojih drugara otišao u ameriku a deo u rusiju. Prvi i danas peru tanjire po restoranima a ovi drugi su odavno milioneri. Ove prve kad potkačim sikću vatru na putina a ovi drugi veseli i raspoloženi uvek za druženje![]()
Zato sto je mnogo lakse mlatiti jezikom (tastaturom) nego nesto stvarno raditi u zivotu. Pa biti i mafijas.Zašto onda ti ne odeš u Rusiju da budeš milioner?
Što ti ne odeš na mars i postaneš marsovac pa prestaneš da smaraš antiruskom propagandom?Zašto onda ti ne odeš u Rusiju da budeš milioner?
Kako mozes u isto vreme da budes proruski orijentisan i da budes protivnik tvoga preCednika velikih usana?Što ti ne odeš na mars i postaneš marsovac pa prestaneš da smaraš antiruskom propagandom?