Mecenaa
Iskusan
- Poruka
- 5.015
Zato kukaju oni obicni po mrezama da nemaju para a krupne ribe su u dubaiju,voze bembure i idu u spaniju za novu...Trokaderi su žrtve koje ne znaju da su žrtve.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato kukaju oni obicni po mrezama da nemaju para a krupne ribe su u dubaiju,voze bembure i idu u spaniju za novu...Trokaderi su žrtve koje ne znaju da su žrtve.
Pa ti ne znaš ni da pročitaš ono što piše,a komentarišeš nešto.
Zato kukaju oni obicni po mrezama da nemaju para a krupne ribe su u dubaiju,voze bembure i idu u spaniju za novu...
Na obične sam i mislio. Njima AI servira ono što žele i očekuju da vide. 100 ljudi šerovalo, mora da je istina. Igra se mašina sa njima.
Samo sam komentarisao lojavu jos jednog "ideologa" u nizuJel si ti pročitao objavu u onom crnom polju?Gde vidiš SNS ekipu?Ko je napisao da je ideolog blokadera?
Čovek je začuđen reakcijom naroda na činjenicu da predsednik nije otišao na samit.
Pogledajte prilog 1834986
Ne umeš,jer sam postavio i tekst i objavu sa tvitera a ti pišeš nebuloze.Umem odlicno da citam i prepoznam pateticne udbasko-botovske pokusaje propagande
Kakav jad, jbt![]()
Nije za sada.Jel Dinko Gruhonjic odgovarao zbog pozivanja na otcepljenje Vojvodine?
Ne umeš,jer sam postavio i tekst i objavu sa tvitera a ti pišeš nebuloze.
Samo sam komentarisao lojavu jos jednog "ideologa" u nizu
Klasicno Informerovsko etiketiranjePogledajte prilog 1834996
SAMO si napisao sledeće: "Izgleda,po informeru,da u "blokaderskom pokretu..."
Po INFORMERU?
Ignorišeš prilog tekstu u vidu objave dotičnog na tviteru.Nema Informera nigde.
Pa gde vidiš da se pominje Informer čoveče?!Klasicno Informerovsko etiketiranje
Klasicno Informerovski naPogledajte prilog 1834996
SAMO si napisao sledeće: "Izgleda,po informeru,da u "blokaderskom pokretu..."
Po INFORMERU?
Ignorišeš prilog tekstu u vidu objave dotičnog na tviteru.Nema Informera nigde.
NIsam rekao da je objavio Informer.....covecePa gde vidiš da se pominje Informer čoveče?!
Čeda objavio tvit.
Jel smeš da napišeš na toj mreži bilo šta vezano za bilo koga u Nemačkoj?Najvece nebuloze se pisu na tom twitteru, odnosno mrezi X, a pisci tih nebuloza su upravo ćaci-udbaški podanici![]()
Pročitaj šta si napisao gore,ono sam ti obeležio,nemoj da ti crtam sad.Klasicno Informerovski na
NIsam rekao da je objavio Informer.....covece
Samo da je klasicno Informerovski.
Djabe da im i nacrtasPročitaj šta si napisao gore,ono sam ti obeležio,nemoj da ti crtam sad.
Napisao si >>> Izgleda,po Informeru...

Naravno da smem, svako smeJel smeš da napišeš na toj mreži bilo šta vezano za bilo koga u Nemačkoj?
I zašto ne smeš?![]()
Ja,jaa...Naravno da smem, svako sme
Ovde su ljudi slobodni, nema partijskih robova.
Mislim, znam da je Ćaci robovima tesko da zamisle kako zive slobodni ljudi, jbg![]()
Ćaci, u školuJa,jaa...Onda piši na njihovim forumima,obavezno napiši da je Merz žvalonja,dodaj još nešto po izboru,budi maštovit kao ovde što si. I obavezno nam pošalji sliku sa mardelja.
Frederickeeeeee
Za koga blokaderi rade?Zar oni nisu autošovinisti ili još gora varijanta građana?Tura do Strazbura,
sastanak sa HDZ ratnim veteranom,
ometanje građana,kršenje zakona?Nego,vidiš li ti čemu se on čudi,što nema događaja kao u Kijevu kada se ona vlast okrenula od EU.
Ovo neko iz Ćacilenda?Zato kukaju oni obicni po mrezama da nemaju para a krupne ribe su u dubaiju,voze bembure i idu u spaniju za novu...
Pogledajte prilog 1834988
Ti očigledno zaboravljaš da su oni funkcioneri ove države i moraju tako.Neki drugi ne moraju a trče tamo.Zašto?
A koga zabole za te Udbaške bitange koje šaljete kojekude, da bi ih posle povezali sa studentima?Ti očigledno zaboravljaš da su oni funkcioneri ove države i moraju tako.Neki drugi ne moraju a trče tamo.Zašto?
A što se tiče srdačnog sastanka Vučića i ustaških generala Markača i Čermaka - kakve oni zvanične funkcije imaju, pa je mučeni Vučić morao da se sastane sa njima?Ti očigledno zaboravljaš da su oni funkcioneri ove države i moraju tako.Neki drugi ne moraju a trče tamo.Zašto?
Vucic nije SrbijaFrederickeeeeeeOpali ti slobodno po Srbiji jer ove slobode nema kod tebe.