Radašin778
Elita
- Poruka
- 15.838
Ovo što si me pitao je zapravo blokaderski "false flag" na foru išli su NEKI ali nisu NAŠIA koga zabole za te Udbaške bitange koje šaljete kojekude, da bi ih posle povezali sa studentima?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo što si me pitao je zapravo blokaderski "false flag" na foru išli su NEKI ali nisu NAŠIA koga zabole za te Udbaške bitange koje šaljete kojekude, da bi ih posle povezali sa studentima?
A gde su se to sastali?A što se tiče srdačnog sastanka Vučića i ustaških generala Markača i Čermaka - kakve oni zvanične funkcije imaju, pa je mučeni Vučić morao da se sastane sa njima?
Ovaj stub jeste Srbija,ali nije Vučić.Zato sam i napisao da opališ slobodno po Srbiji,neka ti duša bude na mestu jer to u švabiji ne smeš ni pod tačkom razno.Vucic nije Srbija
Opet kršiš Ustav.
Nazad u školu i pročitaj član 2 Ustava Republike Srbije.
Pogledajte prilog 1835075
Ja sve nešto mislim da nam Rusija neće nažao učiniti jer je Nariškin nedavno poslao neke informacije.Blokaderi su najmanji problem rezimu sad, ali mora neko da bude dezuran, Tramp i Putin ocigledno stezu obruc
Ovaj stub jeste Srbija,ali nije Vučić.Zato sam i napisao da opališ slobodno po Srbiji,neka ti duša bude na mestu jer to u švabiji ne smeš ni pod tačkom razno.
E moj ti...Vraćaj se ovamo,ovde si siguran od Rusa.Kad se sad baćuška naljuti ima da vas nagura u Baltik.Mozda ipak ne u školu, nego u školu za decu sa posebnim potrebama.
Ovo je već tužno....
Definitivno specijalna skola....E moj ti...Vraćaj se ovamo,ovde si siguran od Rusa.Kad se sad baćuška naljuti ima da vas nagura u Baltik.
Mislim da razumeš ali se praviš naivan.Povlačiš paralelu između onih što su skakali pred automobile i blokirali fakultete sa državnim službenicima kojima je to u opisu posla,i to banalizuješ i spuštaš na niži nivo.Misliš - isto kao kad Piculu primi Ana Brnabić, a Vučić se kao poslednja pitchkica sakrije i serucka:" nisam ga ja primio".
Pogledaj prva četiri izvora što je identifikovao gugl.Šta je ovo,gde je ovo?U Hrvatskoj:
Pogledajte prilog 1835143
Idi,ne može niko da ti zabrani.Definitivno specijalna skola....
One što su skakali pred automobile na trotoaru?Mislim da razumeš ali se praviš naivan.Povlačiš paralelu između onih što su skakali pred automobile
Misliš na blokiranje Skupštine i parka ispred nje?i blokirali fakultete sa državnim službenicima kojima je to u opisu posla,i to banalizuješ i spuštaš na niži nivo.
Ko je ovlastio Vučića da ide tamo?Pitanje je šta su ovi prvi tražili tamo u skupštini EU?Ko ih je ovlastio da idu tamo?
Čiji je Vučić predstavnik?Čiji su to predstavnici da idu tamo?
Nalazi se MI6, koji ovde postavlja političare na vlasti.Neka,nama nepoznata država se nalazi u Srbiji a mi to ne znamo,ili više ne postoji protokol u toj EU?
U Hrvatskoj.Pogledaj prva četiri izvora što je identifikovao gugl.Šta je ovo,gde je ovo?
Pogledajte prilog 1835212
Jel se ti drogiraš?Pa ti poistovećuješ predsednika države sa nekim ljudima koji izlaze na saobraćajnice da blokiraju automobile?Pa ovlastio ga je narod koji ga je birao na izborima.Malo vas je ali ste bezobrazni.One što su skakali pred automobile na trotoaru?
Misliš na blokiranje Skupštine i parka ispred nje?
Ko je ovlastio Vučića da ide tamo?
Kad je bio referendum o ulasku u eU?
Ko je ovlastio Vučića da ispunjava sve ultimatume eU?
Čiji je Vučić predstavnik?
Naroda koji većinski neće u eU, ili eU birokrata?
Koga on zastupa - narod koji neće u eU, ili one koji su ga (iz Brisela) postavili na vlast, da ispunjava sve njihove ultimatume, pre svega poklanjanje Kosova Šiptarskim teroristima?
Nalazi se MI6, koji ovde postavlja političare na vlasti.
I angažuje botove da pravdaju njihovu veleizdaju.
Ne zna se koji su skotovi gori.
Jel vidiš?A kako da zovemo one studente što su se sastali sa Piculom u skupštini EU?Izdajnici ili veleizdajnici?I Picula je iz tih redova,on je hrvatski ratni veteran ako nisi znao.U Hrvatskoj.
Srdačan susret tvog Gazde Veleizdajnika i ustaških generala.
Našla krpa zakrpu.
Jel mrmot zavio čokoladu?Šta kažu plenumi?One što su skakali pred automobile na trotoaru?
Misliš na blokiranje Skupštine i parka ispred nje?
Ko je ovlastio Vučića da ide tamo?
Kad je bio referendum o ulasku u eU?
Ko je ovlastio Vučića da ispunjava sve ultimatume eU?
Čiji je Vučić predstavnik?
Naroda koji većinski neće u eU, ili eU birokrata?
Koga on zastupa - narod koji neće u eU, ili one koji su ga (iz Brisela) postavili na vlast, da ispunjava sve njihove ultimatume, pre svega poklanjanje Kosova Šiptarskim teroristima?
Nalazi se MI6, koji ovde postavlja političare na vlasti.
I angažuje botove da pravdaju njihovu veleizdaju.
Ne zna se koji su skotovi gori.
Ovo je urnebesnije od filmova Stanlia i Olia.E moj ti...Vraćaj se ovamo,ovde si siguran od Rusa.Kad se sad baćuška naljuti ima da vas nagura u Baltik.