- Poruka
- 28.789
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
beograd ima gomilu trgova.Bana Jelacica !
jbt gde zivis?
beograd ima gomilu trgova.

dopisao sam post... da razjasnimma ko Rim...ne zna se koji je lepsi
provokatoru sa visokom funkcijom![]()
beograd ima gomilu trgova.
naslov je vrlo nejasan jer kaze "staklenac i 80 kuca u centru"
a onda u tekstu spominje kuce u belim vodama.. a naslov kaze da su kuce u centru
zato i pitam na koji trg se misli jer na primer oko trga republike nemas 80 kuca za rusenje, nema uopste kuca..
taj tekst je katastrofa napisan.

koji je to?Коњском
![]()

Лопата за снег (од зграде, али стоји код нас већ 20 година) још увек стоји уредно спакована, нисам је ни извадио (померио напред, на дохват руке).od sutra kažu sneg..pa i ne mora![]()

А... шта је поскупело?info stan veci za 800,00 din u odnosu na prošli mesec![]()
морају и они од нечега да живеinfo stan veci za 800,00 din u odnosu na prošli mesec![]()

to je zbog rata u ukrajiniinfo stan veci za 800,00 din u odnosu na prošli mesec![]()
ne znam treba da odštampam racun da bih videla a ja to ne radim vec platim samo sam uporedila prošli put i sada i razlika je 800 dinА... шта је поскупело?
ma da..svi se vade na ukrajinuto je zbog rata u ukrajini

И ја видим да је више... Ајде, пошто нама стиже папирологија, упоредићу ставке. Само да нађем коверту у којој је (иљаду коверти... за разноразне намене...)ne znam treba da odštampam racun da bih videla a ja to ne radim vec platim samo sam uporedila prošli put i sada i razlika je 800 din