Negativa

sigurno ih nisu roditelji podsticali da rade to sto rade...
ali verujem da neki roditelji nesvesno uticu na izvitoperenost dece.
Znala sam neke da deca barabar sede kad dodju gosti, cak se i uplicu u razgovor...ima i toga da, ocevi pogotovu svasta masno pricaju i psuju pred decom.....Ko zna sta i kako deca posle skockaju sve sto su culi u svojoj glavi
И ко зна шта све брљају по телефонима, дају деци мобилни и мисле да је то ок.

:(

20230213_153808.jpg

I na Promenadi malo-malo pa se saplićeš dok šetaš... : )
Док једног дана не открију стару народну изреку "држ' воду док мајстори оду"...

Може све да се направи, али питање је трајања. У грађевини ствари морају да трају.

čula sam iz kuće da trube sirene dole na okretnici autobusa pa sam krenula ranije za slučaj neke frke.
a dole, 3 autobusa od kojih se jedan isprečio u sendviču i napravio kolaps.
kad sam prišla bliže videh da za volanOm autobusa na kom piše OBUKA VOZAČA sedi indijac a sa njim unutra još njih 10ak.
užasava me pomisao da oni treba da budu vozači.
uźasava me koliko i to što su uopšte ovde. i oni i svi ostali

Док једног дана не открију стару народну изреку "држ' воду док мајстори оду"...

Може све да се направи, али питање је трајања. У грађевини ствари морају да трају.
Sve je to na klimavim nogama, jašta.

Стигло објашњење... Комбији и слично нису уопште ни требали да буду на том месту

https://www.rts.rs/page/stories/ci/story/124/drustvo/5129865/ploca-rupa-savski-trg-.html

Велика рупа отворила се на Савском тргу у Београду јер је пропало десетак плоча. Извођач радова, фирма "Рас инжењеринг", навела је у саопштењу да је доставно возило неовлашћено ушло на простор фонтане која се гради на Тргу, оштетило носач гранитних плоча и изазвало пад неколико плоча.

Тако се, наводе, догодило да је 15. фебруара услед мање посећености Трга због државног празника доставно возило преко пешачких стаза и ивичњака "неовлашћено ушло на простор фонтане и оштетило носач гранитних плоча, што је за последицу имало пад пар гранитних плоча".

Напомињу да је цела фонтана била ограђена нискоградилишном металном оградом, коју доставна возила неовлашћено померају како би се паркирала, а да је оштећена површина одмах обезбеђена и затворена за јавност.

čula sam iz kuće da trube sirene dole na okretnici autobusa pa sam krenula ranije za slučaj neke frke.
kad sam prišla bliže videh da za volanOm autobusa na kom piše OBUKA VOZAČA sedi indijac a sa njim unutra još njih 10ak.
Е... да наши не терају бусеве по Словенији, Аустрији и Немачкој... Не би нама терали бусеве Несврстани пријатељи...

Neki dan uđoh u 84ku kod hotela Juge da odem do pijace, poluprazan bus, kad čujem: GULUGULUGULU!!!:eek: Okrećem se oko sebe, mislim se ko uneo ćurku u bus, e jadan ovaj Zemun šta sve...kad ono kafeni vozač vozi, drži mapu u krilu, malo gleda put, malo mapu, mobilni na uvu i svako malo: GULUGULUGULU!!!
Reko mogu ja i peške, lepo je vreme, šta ima didem busom...

Back