Negativa

pobrkala sam jer nikada nisam gledala specifikaciju
juce sam pogledala detaljno a ne samo iznos,najviše je poskupela voda,kanalizacija,održavanje zgrade,cišcenje ulaza i jos neka sica po 5-10 din

шта знам...негатива ми је очигледна нервоза људи, некаква напетост и прикривена агресија....прсну на, наизглед, невидљиву провокацију...на јавном месту, било где.
баш ми жао што је тако.

beogradska kod krunskke
IMG_20230315_112021.jpg

Ништа се ти не секирај све ће то министар грађевинарства и инфраструктуре горан весић да среди :kez:

Ништа се ти не секирај све ће то министар грађевинарства и инфраструктуре горан весић да среди :kez:
a sad bez sale...ja mislim da vucko sve nas zeza i da nam se ceri u lice sa clanovima svoje stranke na vaznim polozajima, i da namerno postavlja glave tipa ovo dvoje, pa cuckovic, grcic i ostali..moze mu se da nas zeza
20230315_071626.png

a sad bez sale...ja mislim da vucko sve nas zeza i da nam se ceri u lice sa clanovima svoje stranke na vaznim polozajima, i da namerno postavlja glave tipa ovo dvoje, pa cuckovic, grcic i ostali..moze mu se da nas zeza
Pogledajte prilog 1310594
naravno da nas sve zeza u mozak

vesic ministar se drzi za prst a kratke mu pantalone i zarozane carape, dobro nije dosao na posao u papucama :)

Back