Negativa

staklenac je odavno planiran za rusenje, ne znam ni da li je vise i aktivan i koliko radnji u njemu uopste i radi a i ruzan je..i treba da se rusi..ako nisi znala on je i podignut kao privremeni objekat devedesetih
ako se secas pre desetak godina je bila ideja da se na tom mestu napravi zgrada opere i baleta

Bana Jelacica !

jbt gde zivis?
beograd ima gomilu trgova.

naslov je vrlo nejasan jer kaze "staklenac i 80 kuca u centru"
a onda u tekstu spominje kuce u belim vodama.. a naslov kaze da su kuce u centru

zato i pitam na koji trg se misli jer na primer oko trga republike nemas 80 kuca za rusenje, nema uopste kuca..
taj tekst je katastrofa napisan.

beograd ima gomilu trgova.

naslov je vrlo nejasan jer kaze "staklenac i 80 kuca u centru"
a onda u tekstu spominje kuce u belim vodama.. a naslov kaze da su kuce u centru

zato i pitam na koji trg se misli jer na primer oko trga republike nemas 80 kuca za rusenje, nema uopste kuca..
taj tekst je katastrofa napisan.

Realno sada u novinama rade nepismeniji ljudi od mene
i zaista kada kazes Trg i jos poznajes Beograd
kao nas dvojica , dva brata skoro rodjena :lol:

ebo vas trg i 80 kuca lupam glavu na kom i oko kog trga ima 80 kuca :dash:

od sutra kažu sneg..pa i ne mora :)
Лопата за снег (од зграде, али стоји код нас већ 20 година) још увек стоји уредно спакована, нисам је ни извадио (померио напред, на дохват руке).

Мислим да ме ни сутрашњи снег неће обавезати да је спремим.

Јес' да ће неко да помисли - ето нисам ништа радио, али на други поглед... Да ли је добро да сам само видео снег који пада и не задржава се?

ne znam treba da odštampam racun da bih videla a ja to ne radim vec platim samo sam uporedila prošli put i sada i razlika je 800 din
И ја видим да је више... Ајде, пошто нама стиже папирологија, упоредићу ставке. Само да нађем коверту у којој је (иљаду коверти... за разноразне намене...)

Овако... Код мене јесте поскупело, али за 300 и нешто динара. Због лифта, заједничке струје... Ту и тамо по мало. Грејање је по старом.

kod mene u oba stana (razlicite lokacije) je poskupelo po 200d u odnosu na decembarski racun, a 300d u odnosu na novembarski.
tada u decembru sam uporedjivala racune, to je bila voda i sve stavke vezane za vodu i kanalizaciju...cini mi se i smece da je skocilo

Back