interesuje me kako da igram multuplayer
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da im pobegnes treba da udjes u cool down i nakon toga imas jos jedan i onda si im pobegao. I tu dobijas reputaciju i lovu ( ako pobegnes ) a ako ne gubis lovu.
Jos se ne zna borise, mozda ce biti. Ja se nadam da ce jednog dana napraviti NFS da mozes da izlazis iz kola. To bih bilo epic![]()
i koliko se keša gubi?
krenula sam juče ovo da igram, generalno mi se sviđa jer dosta liči na Underground 2...
jedino mi se ne sviđa to sa pandurima, zbog toga nisam volela ni Most Wanted i nikad ga nisam ni prešla...
interesuje me šta se tačno desi ako te uhvate panduri? da li gubiš samo keš ili i kola? i koliko se keša gubi?
krenula sam juče ovo da igram, generalno mi se sviđa jer dosta liči na Underground 2...
jedino mi se ne sviđa to sa pandurima, zbog toga nisam volela ni Most Wanted i nikad ga nisam ni prešla...
interesuje me šta se tačno desi ako te uhvate panduri? da li gubiš samo keš ili i kola? i koliko se keša gubi?
ma kakav volan, nisam baš toliki zaluđenik...
protok mi je 1mbps/128kbps i može lepo da se igra...
malo sam imala problema sa high performansama i dešavalo mi se da mi se samo ugasi igrica na samom početku trke, ako ima preko 6 igrača u trci...ne znam da li je zbog malo rama ili zbog grafičke... ali malo smanjim detalje i sve je ok...
a dobiću te sigurno, jer pre 10.lvla ne možeš da uzmeš tier 2 auto, a tier 1 nemaju šanse protiv moje rx 7...
e da... ako ti je bitan dobar handling(a veruj mi da je bitan, ako ti je u cilju da pobeđuješ), uzmi na početku mazdu... mislim da je u pitanju mazda speed 3 ili tako nešto... a nakon toga obavezno rx 7...
![]()