NEED FOR SPEED

Meni se ova igrica uopste ne svidja...
Nema osjecanja napretka kroz igricu, samo bezbroj trka; nema tuninga, kupovine dijelova, nema sistema gdje za pare kupujemo nova auta jer se auta dobijaju kada skupimo odredjen broj bounty poena(skoro poslije svake trke dobicemo novo auto).
Nema nikakve price, samo vozi, zaradi bounty poene, otkljucaj nove vrste trka i to je to....
Plitko ostvarenje za mene...
Steta jer je grafika koliko toliko dobra i svidja mi se pejzas

S obzirom da nisam igrao ni jedan NFS od onog starog dobrog undergrounda (1), kontam da necu imati neku ogromnu zamerku. Instaliram je pa da vidim kako stoje stvari.

@Denesis, upravo tako.. Svaka trka mi je kao i ona prethodna, manje vise druga kola, ironicno ali mi je nekako vise NO need for speed. Ne znam malo mi laguje igra po nekad, verovatno jer je rip od 1.88. Toca & Dirt su mi ipak drazije.

p.s Silent H me razocarao jer u mnogim slucajevima izbaci broken rip, ne overi pre uploada.. dark,tooth,shaman su mi naj. Manje vise svaki sa vecim statusom od wise old person je ok hh.

Poslednja izmena:
Poceo sam da je igram i vec sam se smorio...jeste dobra grafika,dobar nacin upravljanja i ponasanje vozila u voznji,ali nema nikakva prica,samo trka za trkom...smori veoma brzo,jedino je zanimljiv deo kada si u ulozi pandura.

Ja sam igricu skinuo od Toothless-a ili Silent.Hunter-a. Uglavnom od njih skidam video-igre.
Što se tiče NFSHP mogu da kažem da su jedino modeli automobila i grafika odlični. Sve ostalo brzo dosadi.

Jao izvinjavam se. Moja greška. Toothless nije uploadovao NFSHP uopšte.
Silent.Hunter jeste ali nisam skinuo od njega nego od Ð@®K KÑ!GHT.
Zbunio sam se pošto igrice uglavnom skidam od Silent.Hunter-a ili Toothlessa.

Hm.... vidim razne komentare ovde... Mada nekako mi se novi NFS naslovi ne svidjaju toliko. Za mene je naslov sa navise duse bio NFS Porsche unleashed. Voleo sam da igram i NFS HP2 (6. NFS), a veoma mi je omiljen i NFS MW. Undergroundove sam tesko igrao, nisam zavrsio ni jedan ni drugi.

Samo nek stave slobodnu voznju, jurnjavu sa plavcima i to je to. Ono sto podseca na stvarnost, vec kad je osecaj voznje uglavnom arkada.

Naravno, probacu i ovaj novi Hot pursuit, kao sto sam igrao sve delove jos od NFS HP (3. deo).

Ljudi, sad mi se skinuo ovaj NFS i ja nemam pojma sta da radim...kada ga otvorim u Vuze Downloads, pojavljuju mi se 2 ikonice, jedna je neko objasnjenje od 5kb, a druga je 7.5 GB...i nju kad otvorim ulazi mi u Nero i koliko ja razumem trebam to da narezem prvo...a kako narezati 7.5GB na CD...to mi nije jasno...
Molim ove koji se razumeju u to da mi objasne sta treba da radim, jer se uopste ne razumem u ovo...

Hm.... vidim razne komentare ovde... Mada nekako mi se novi NFS naslovi ne svidjaju toliko. Za mene je naslov sa navise duse bio NFS Porsche unleashed. Voleo sam da igram i NFS HP2 (6. NFS), a veoma mi je omiljen i NFS MW. Undergroundove sam tesko igrao, nisam zavrsio ni jedan ni drugi.

Samo nek stave slobodnu voznju, jurnjavu sa plavcima i to je to. Ono sto podseca na stvarnost, vec kad je osecaj voznje uglavnom arkada.

Naravno, probacu i ovaj novi Hot pursuit, kao sto sam igrao sve delove jos od NFS HP (3. deo).

Ne znam jesi ikad igrao neki MMORPG?
Ako jesi onda znas sta je grind, e meni je to zanimljivije od igranja ovog hot pursuita (gore sam naveo razloge)
Po meni najvece razocarenje u 2011. i najgori nfs ikad.

@Ivan xcv, a da probas daemon tools?

Back