NEED FOR SPEED

Evo izbacili su besplatan DLC za PC.

If you purchased Need for Speed: SHIFT 2 on PC, you're about to be rewarded big: the 'Speedhunters' DLC pack is releasing in a couple of days, containing a heap of new cars, tracks, and modes. The content has been available as paid DLC on consoles for about five weeks now, but PC players will get it free.

Speedhunters packs 14 new cars, five new tracks, and two new modes -- Drag and Standing Mile ("complete with two rivals to beat and two killer boss cars to be won").

Prije 3 dana sam je poceo igrati i moram reci da su po mom misljenju ulozio mnogo vremena na dizajn.
Jako dobri audio i video efekti...

Ono sto mi smeta je mnoooogo komplikoan meni i ne tako jednostavno i razumljivo uradjen TUNING menu...
Tek sam je poceo igrati...vise cu vam moci reci za par dana (: ...

Ceo zivot igram NFS ali toliko su ga uprospastili da je to strasno, NFSU je bio najbolji deo ikada, Carbon nije los, mada je Most Wanted bio nekako najinteresantniji, ovi ostali delovi su prosto postali monotoni...

Ako sve bude kako planiram do ponedeljka cu ga preci. . .
Auto koji mi je najvise legao je definitivno fabricki EVO X za grid. . . Prvi put kad sasm ga vozio malo mi je bio prejak i prebrz, posle par godina kad sam ga opet uzeo i provozao ~ savrsenstvo. Kupim ga prvom prilikom, a onda ga samo budzim i ne brinem se. . .

Pre neki dan sma krenuo igrati ga i da sam znao kolika je kesa ne bi je ni kupovao. . . Dobra je ideja igre i da su stavili da na konzoli dzojstik vibrira kad ides offroad i to je sve. Izbor kola je OK, nista specijalno, bar meni. Ono sto su trebali izbaciti je da kad te pozove da ides na misiju da sa jednim tasterom ides tamo, bilo bi bolje da su ostavili da sam vozis do misije i da su voznje realisticnije. Sve mi se cini da cim je predjem vise je necu ni igrati, jednostavano ono sto sam hteo (neku dobru voznju) u igrici ona to nema. . .

Slične teme

Back