NEED FOR SPEED

Da li mogu da igram nfs shift na sledecoj komfiguraciji...
1 gb ram
Amd sempron 140 2.71 ghz single core
Ati radeon HD 4650 na 1 giga...

Imam jos jedno pitanje...
Skidam trenutno Shift ...
Naso sam na zamundi verziju od 6 giga ali sam poceo da skidam verziju od 2.8 giga,iso file...
Koja je razlika izmedju ta dva Shift-a i da li je verzija koju trenutno skidam cela ?
Unapred hvala :)

Igra li neko ovo i kakva su vasa iskustva?
Koliko ja znam, igra je sada free to play, sa nekim limitacijama.
Znam da neke gluposti mogu da se kupuju i igri, power upovi i double XP, a koliko je to tacno ne znam.
Anyway, zanima me da li neko od vas igra ovo i kakva je igra?
Ja nazalost ne mogu da se logujem i da je downloadujem, jer mi kaze da mi login info nije dobar iz nekog razloga. :dontunderstand:

Ja sam je skinuo. Igra nije nista posebno, na pocetku biras izmedju par kola. Vozis po gradu i imas odredjene delove gde mozes da se trkas. Postoje tri naciba: multiplayer, gde se trkas sa drguim igracima, private gde ti organizujes trku i trkas se sa prijateljima, i umas single player gde vozis sam protiv compa. Najvise reputacije i cash-a dobijas u miltiplayer modu, cak i ako si poslednji dovijas oko 3 puta vise nego sigleplayer modu. Reputacija sluzi da dobijes visr love i da se lvl-ujes a lova da kupujes kola, upgrade i da ga sredjujes kako ti zelis. Postoje dve vrste trka, kruzna i run od a do b. Takodje mozes da bezis od pandura, sto vise stete radis veci ti je lvl heat lvl i vise pandura te lovi. Da im pobegnes treba da udjes u cool down i nakon toga imas jos jedan i onda si im pobegao. I tu dobijas reputaciju i lovu ( ako pobegnes ) a ako ne gubis lovu.
Sve u svemu ja dajem 6/10

Back