NEED FOR SPEED

TARANTULA-_-:
Potrebna mi je pomoc

Imam problema prilikom instalacije

Radi se o DVD-iu

Kad ga otvorim u njemu se nalaze CD1,CD2,CD3,CD4 i crack
Problem nastaje kada otvorim CD1 u njemu su dva fajla ali u sasvim levom formatu na primer U wordpadu ili winampu i nikako nemogu da krenem sa instalacijom!
Pokusao sam da promenim da fajlove stavim u drugi format ali nemogu nikako da startujem instalaciju!

Ako neko zna kako da ovo pokrenem neka javi
Hvalaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ja koristim daemon tools umesto alcohol ali princip je isti:mountuj disk 1 u daemon tools on ce ga procitati i pojavice se prozor za instalaciju.... voila

Lepa su ona kola, pogotovo Mercedes.Slažem se za Zool-om da je originalan.
.MDS nije samo za Alcohol 120%, ja sam instalirao preko Daemon Tools 4.00 HE
@Zool
Nisam nikad cuo da postoji neki alat za ubacivanje .mp3 pesama u NFS.Slažem se sa tobom da je najbolja ona pesma od Prodigy-a("You''ll be under my wheels"koliko se secam), ali daleko od toga da su ostale lose, i da smaraju.Dobra je i ona Static X, a i Feels it Like it Should(Jamiroquai ili tako nesto).

Alex.L:
Lepa su ona kola, pogotovo Mercedes.Slažem se za Zool-om da je originalan.
.MDS nije samo za Alcohol 120%, ja sam instalirao preko Daemon Tools 4.00 HE
@Zool
Nisam nikad cuo da postoji neki alat za ubacivanje .mp3 pesama u NFS.Slažem se sa tobom da je najbolja ona pesma od Prodigy-a("You''ll be under my wheels"koliko se secam), ali daleko od toga da su ostale lose, i da smaraju.Dobra je i ona Static X, a i Feels it Like it Should(Jamiroquai ili tako nesto).

Hvala!!!

Problem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Uspeo sam da instaliram igru najnormalnije(preko deamon-a) i crack-ovao sam prvi cd u deamon, i pise ono da je pogresan disk.... Onda sam instalirao alchohol 120% i isto mi se to pjavljuje?

Jel zna neko kako da kreiramo za Need for Speed™ Most Wanted na wireless lanu?
Pokusavali smo na standardni nacin i nece. Da li treba nesto da se kuca ili da se
ukljuci neka opcija? Unapred zahvalan-mtopic

Back