A ko ovde prica o izlasku na pice??? O tome ovde ni jednog trenutka nije bilo reci. Bilo je reci samo o prevari i drogama. I jedno i drugo je bilo vrlo jasno definisanoj u postovima "mackice". Da li je ona prenaglila sa zakljuccima, pa je ispalo da je u pitanju (ovaj put) samo izlazak na pice, je potpuno drugo pitanje.
A da li je prevara smrti greh, o tome definitivno postoje razna misljenja, i to i nije bilo pitanje. Ja ne verujem da je smrtni greh, ali definitivno jeste vrlo jasan znak na uzbunu da tu nesto nije kako treba.
Po meni je ovde glavna tema upravo definicija doticnog "gospodina" kao takvog sa otkrivenom prevarom (u njihovom stanu, krevetu i na pola sata od njenog dolaska???), drogama (po potrebi, ali ne stalno, nego samo kada naiđu problemcici) ...
Ja verujem da joj on upravo (dok zajedno sede citajuci nase postove) objasnjava, kako je ona divna, pametna, puna samopostovanja, pravicna, razumna, hrabra i uvek spremna da ga razume ...
...kako niko od nas nema pojma ni o cemu, niko je ne poznaje tako dobro kao on (pri cemu je u pravu), niko je nece voleti kao on, i na kraju, da on bez nje ne moze da zivi, a ona ce ga puna razumevanja zagrliti, poljubiti i reci: "naravno, ljubavi, u pravu si, ne znaju oni koliko je nama lepo i kako smo mi srecni zajedno" ....
I mozda, ali samo mozda, ce jednog dana shvatiti da je pograsila. Pri tome ovde nije rec o jednoj devojci koja ne ume da se izbori sa ovakvim problemom, njih je hiljade, kojima je celog zivota objasnjavano da cute i trpe, jer boljeg od ovoga sigurno nema ...a one nisu imale dovoljno hrabrosti da kazu: "sad mi je dosta, pocinjem sve iz pocetka" i da svima, kad ih pitaju:" kad ce svadba?" kazu da je nece biti jer on nije dovoljno dobar da bi mu posvetile ceo svoj zivot! A za to je, ipak potrebna hrabrost i odlucnost!