Nećemo prihvatiti odvajanje RS iz BiH

DzinaBiH:
Otice sigurno bez obzira na Kosovo i bez ikakvog rata. Jedino sto si fulio pravac odlaska :lol:

Govoris o komadanju Srbije u ovim i onim pravcima, ali pogledaj stvarnost, gde je i sta je tvoja lepa BiH? Sta imate od toga sto su Hrvati na primer, pravno gledajuci, u sklopu Federacije kad ste u stvarnosti udaljeni jedni od drugih isto koliko od Srba? Pa sa njima ste se klali mozda i gore nego s nama, i "ljubav" cveta i dalje...I sta onda osta od te BiH? Mali komadic zemlje uklesten sa svih strana, Zenica Tuzla i Sarajevo, i to bi trebalo da bude primer i merilo uspeha? Da o uspesnosti privrede, kriminalu, korupciji, kulturi ljudi i opstoj bezbednosti da i ne govorim. Svi smo mi u govnima, na zalost, ali je BiH u najvecim.
I nemoj da mi bacas reci kako prizeljkujem rat i slicne gluposti, da je bar ostalo kao i pre rata sto je bilo.

Gori sam ja sto raspravljam s nekim ko se hvali brojem ubijenih ljudi. :roll:

Jel to onaj shto je prstom govorio"No,No!"sa traktora Hrvatskoj vojsci...u stilu"Pustite ih da odu" za vreme "Bljeska&Oluje"?
Slavonija koji ***** tebe zabole za RS?
Tamoz zive Srbi vecinom i ako zele svoju samostalnu drzavu kako neko moze to da im zabrani,pogotovo ako Kosovo dobije nezavisnost?
A to da si ti Ujka koji bi proterivao Srbe svuda ko u Krajini shto ste uradili odavno mi je poznato.

misoni:
Губите време с овим вехабијама...РС не остаје дефинитивно с њима,а и Хрвати из Херцеговине неће трпети ширење радикалног ислама!Тако да оваквима остаје к*њање по форумима и локална такмичења у изградњи џамија!8-)

Kratko - jasno! 8-)

Za doticnog vehabiju jedno pitanje...
je li, sta vas je vise zabolelo kada ste izgubili spor protiv Srbije ( oko ratne odstete) ili Srebrenica? Jel vise volite pare ili svoje ljude?
Posto kazes da ste pobedili u ratu reci mi sto vas nema u Visegradu, Gackom, Bijeljini, Prijedoru, Banja Luci? Jel vas boli sve to? Jel vas boli i Mostar u kome vas je HVO razvalio? Jel vas bole Ahmici? A Vitez (isto delo Hrvata). Toliko koliko vas oni vole, a kada bi im ponudili isto da vam urade, uradili bi to bez razmisljanja....
Sto se tice Siptara sa kosovo, objasni ti nama ako se mi njih toliko bojimo, zasto smo onda za nedelju dana proterali 500.000 Albanaca, i zasto smo ih onako pobili narocito na Kosarama?
Toliko o tvojoj hrabroj vojsci i naravno albanskoj hrabroj vojsci....pitam se sta bi se desilo njima da se Vojska Srbije i MUP vrate na Kosovo? Odgovor znas i sam...isto ono sto se desilo tvojoj hrabroj vojsci u Srebrenici.....Kada je tvoj Naser Oric (inace veoma "hrabar covek") pobegao sa nekoliko svojih ljudi i ostavio ceo tvoj narod nama....Bas je herojcina zar ne? To samo tvoja hrabra vojska moze da uradi.... Sto nije ostao u Srebrenici kao pravi vodja? Nego je zapalio kao s_isa poslednja? Jer to tvoja hrabra vojska?

hektorius:
U Srajevu su skoro sve dzamije ostale netaknute, dok HVO nije postedeo ni jednu ciglu u Mostaru, jedva su docekali da im poravnaju istocnu stranu, i to je onda super - uspesna Federacija? Neka ih skupa...daleko od nas.

U Hercegovini su ih pocistili onako pravo nacisticki...Mislim Hrvati muslimane.... Sta se u Ahmicima desilo sa muslimanima? I u Vitezu, i inace po celoj Hercegovini? Sto kazes velika ljubav cveta u Federaciji.... Bas se vole...Ako,ako...samo neka se deca vole....Sta im je general Tuta radio po Hercegovini....

Enfroz2891.:
Jel to onaj shto je prstom govorio"No,No!"sa traktora Hrvatskoj vojsci...u stilu"Pustite ih da odu" za vreme "Bljeska&Oluje"?
Slavonija koji ***** tebe zabole za RS?
Tamoz zive Srbi vecinom i ako zele svoju samostalnu drzavu kako neko moze to da im zabrani,pogotovo ako Kosovo dobije nezavisnost?
A to da si ti Ujka koji bi proterivao Srbe svuda ko u Krajini shto ste uradili odavno mi je poznato.

ja nisam ujka, niti bi da proterujem Srbe...kao Hrvat moram da mislim i na Hrvate u BH...sto ce biti od njih ako RS ode....
i ja sam PROTIV RATA koji ti ocito prizeljkujes...i citirala sam ti kako se i s kojom humanom katastrofom mogao zavrsiti da hrv. vojska nije stala...

slavonija:
ja nisam ujka, niti bi da proterujem Srbe...kao Hrvat moram da mislim i na Hrvate u BH...sto ce biti od njih ako RS ode....
i ja sam PROTIV RATA koji ti ocito prizeljkujes...i citirala sam ti kako se i s kojom humanom katastrofom mogao zavrsiti da hrv. vojska nije stala...

Dobro se zna da su Hrvati u svakom gradu u Hercegovini glavni i da su na najjacim polozajima ( mislim na zapadnu Hercegovinu), tako da nije ni to problem....
Cekaj sta bi se desilo da je usla hrv.vojska usla u Banja Luku? Usla bi vojska SRJ i MUP u rat....Eto to bi se desilo.... Tim je Mislosevic i pretio....Zato se stalo sa napredovanjem, jer realno da je usla VJ u rat pa to bi bila takva klanica, da je to cudo jedno....

deki12345:
U Hercegovini su ih pocistili onako pravo nacisticki...Mislim Hrvati muslimane.... Sta se u Ahmicima desilo sa muslimanima? I u Vitezu, i inace po celoj Hercegovini? Sto kazes velika ljubav cveta u Federaciji.... Bas se vole...Ako,ako...samo neka se deca vole....Sta im je general Tuta radio po Hercegovini....

Zapadna Hercegovina je i pre bila skoro potpuno etnicki cista, a danas, da nema granice, ne bi primetio da si izasao iz Hrvatske sve dok ne dodjes do srednje Bosne, to je jednom prilikom i onaj maloumnik Silajdjic izjavio, 3 valute vladaju, Euro, Kuna i na kraju - Konvertibilna Marka :shock:

Joj kad se setim one cuvene zakletve vojnika RS :lol: :lol: :lol: Secas se? Jesi gledao na TV?

Naravno..vi Hrvati ste neverovatno poznati po humanosti,kako reche onaj vash istorichar Jasenovac je izgleda bio letovalishte...
Pa ko brani i Hrvatima iz Bosne da se pripoje matici..da vam je stalo do vasheg naroda u Bosni i vi bi bili za razbucavanje te na silu stvorene drzave.Ali ne,bolje je sve samo da Srbima bude loshe.

deki12345:
Dobro se zna da su Hrvati u svakom gradu u Hercegovini glavni i da su na najjacim polozajima ( mislim na zapadnu Hercegovinu), tako da nije ni to problem....
Cekaj sta bi se desilo da je usla hrv.vojska usla u Banja Luku? Usla bi vojska SRJ i MUP u rat....Eto to bi se desilo.... Tim je Mislosevic i pretio....Zato se stalo sa napredovanjem, jer realno da je usla VJ u rat pa to bi bila takva klanica, da je to cudo jedno....

hvala bogu nije se desilo...i bilo bi samo mrtvih, bez pobjednika

deki12345:

To je ziva istina, dobro se secam kad je Bulatovic Holbruku rekao, da ako ih Ameri ne smire, smirit ce ih VJ, jednom za uvek. Nakon toga su Alija i Franjo stali. Smesno je bilo gledati kasnije koje su razloge ova dvojica izlagali javnosti... :lol:

hektorius:
Zapadna Hercegovina je i pre bila skoro potpuno etnicki cista, a danas, da nema granice, ne bi primetio da si izasao iz Hrvatske sve dok ne dodjes do srednje Bosne, to je jednom prilikom i onaj maloumnik Silajdjic izjavio, 3 valute vladaju, Euro, Kuna i na kraju - Konvertibilna Marka :shock:

Joj kad se setim one cuvene zakletve vojnika RS :lol: :lol: :lol: Secas se? Jesi gledao na TV?

Ma vole se oni...Sta ti je...Hrvati i muslimani....Obozavaju se! Pa Posusje,Duvno,Livno,Imotski...itd.itd. Ma mogu oni onog precrtanog Aliju da slusaju i da ponavljaju njegove reci...nema od toga nista....
Gledao sam naravno...ima na Youtube! ide ovako....Zaklinjem se da cu braniti nezavisnost, suverenitet, teritorijalni integritet, politicku nezavisnost Republike Srpske ( mesto BIH)

slavonija:
[/B]hvala bogu nije se desilo...i bilo bi samo mrtvih, bez pobjednika
Hvakla bogu jeste al za vas,jer da se desilo VJ ne bi stala do Zagreba.
Presudom o Bosni je dokazano da je celu Alijinu-Balijinu kao i HV vojsku drzala vojska RS uz Krajishi korpus...tek kada su vas Amerikanci poshteno naoruzali i uz podrshku NATO-a iz vazduha ste se pokazali ka"veliki vojnici"+uz Slobin mig da se pobegne sa polozaja u krajini.Jaki vojnici ste vi...
Vi bre treba da podignete spomenik Miloshevicu u sred Zagreba,jer da je na chelu Srbije bio neki sposoban politichar zgazili bi Zagreb josh 91.,i rat bi se veoma brzo zavrshio.

Enfroz2891.:
Hvakla bogu jeste al za vas,jer da se desilo VJ ne bi stala do Zagreba.
Presudom o Bosni je dokazano da je celu Alijinu-Balijinu kao i HV vojsku drzala vojska RS uz Krajishi korpus...tek kada su vas Amerikanci poshteno naoruzali i uz podrshku NATO-a iz vazduha ste se pokazali ka"veliki vojnici"+uz Slobin mig da se pobegne sa polozaja u krajini.Jaki vojnici ste vi...
Vi bre treba da podignete spomenik Miloshevicu u sred Zagreba,jer da je na chelu Srbije bio neki sposoban politichar zgazili bi Zagreb josh 91.,i rat bi se veoma brzo zavrshio.

sigurna sam da ni sam nevjerujes u ovo sto si napisao...naravno da smo se mogli suprotstaviti tek kad smo se naoruzali, ali tada..znas i sam kako ste prosli...i sad trazis samo isprike.... mozda si malo pomjesao HV i HVO sa Armijom BH...

Pa naravno da ste proshli kako ste proshli kad je Sloba izdao Krajishke Srbre i RS a vi imali NATO podrshku iz vazduha.:lol:
Da te podsetim u to vreme je Sloba uveo sankcije RS.
Shta ti mislish da VJ koja je maltene 90% naoruzanja preuzela od JNA nije bila u stanju da samelje Hrvatsku vojsku u ofanzivi 95. da su Hrvati i Muslimani krenuli i na Banjaluku?
Jeste da bi bilo mnogo zrtava na obe strane,ali bi se rat bar zavrshio jednom za sva vremena.A Sloba da je imao mozga zavrshio bi to josh 91. pre nego shto vas je zapad naoruzao,manje bi ljudi izginulo u globalu a ako je neko najveci sin svih Hrvata onda je to Slobodan Miloshevic.

Sve je to apsolutno tacno sto si napisao u vezi sile od naoruzanja i slicno. Jedina falinka toj vasoj vojsci je vazda bio sastav. A sastav je takav da kad s druge strane ne daj boze zapuca nastane bjezanija i kukumacenje da se to ne da slusat. U svakom ratu kojeg ste zapoceli je isto bilo, nijedan cilj ta vojska nije ispunila i svaki rat je zijanila. Vojni se stratezi cude kako ste to sa tom silom oruzja uspjeli izvest, al’ eto, vama poslo za rukom.
Tako je bilo kad ste bili naoruzani do zuba, a danas bi se ta falinka jos malo jace osjetila. I sad jos tu prizivate reprizu, ma smijurija ziva.
Inace klat po kucama, palit i krast je ta vojska znala da joj nije premca bilo, to se mora priznat.
Problem u Srbiji je sad sto ti takozvani veterani (sve go koljac, djecoubica i lopov) po ulicama hodaju i vama vratove i imetak zagledaju. Ne mozete ih se rjesit jos deset puta na izbore da izadjete.
Normalan svijet kuka i bjezi u inostranstvo, novinarima se bacaju bombe, premijeri i politicari se ubijaju ili nestaju u noci, pale se dzamije gdje je koja ostala (to vam je u folklornoj tradiciji), Madjare ganja da ih bije ko stigne, fasisti predsjedavaju skupstinama, paravojne formacije se regrupisu za rad na domacim izdajnicima, cetnici se legalizuju, infrastruktura se raspada, drzavi je osnovni cilj da sakrije kriminalce pred svijetom, teritorije plove niz vodu, populacija se smanjuje.
Ma ljepota jedna.
Bosna je daleko od savrsene drzave, al’ ovdje ste nam uzeli mjeru, svaka cast.
Tjesite se mitomanijom i nacionalno-fasistickim snovima o dominaciji na Balkanu k’o da ce vam to vratiti smisao zivotu. Drvicete istu pricu i za deset godina.
E moji Srbi, kako ste se vi kolektivno zasrali, takvih vrhunskih rezultata nigdje nema.

Edit: Evo uhvatih jos 5 minuta pa da se javim, da se ne osjetite zapostavljeni. Poslje bi opet bilo da ne dolazim da bih vas diskriminirao.

DzinaBiH:
Sve je to apsolutno tacno sto si napisao u vezi sile od naoruzanja i slicno. Jedina falinka toj vasoj vojsci je vazda bio sastav. A sastav je takav da kad s druge strane ne daj boze zapuca nastane bjezanija i kukumacenje da se to ne da slusat. U svakom ratu kojeg ste zapoceli je isto bilo, nijedan cilj ta vojska nije ispunila i svaki rat je zijanila. Vojni se stratezi cude kako ste to sa tom silom oruzja uspjeli izvest, al’ eto, vama poslo za rukom.
Tako je bilo kad ste bili naoruzani do zuba, a danas bi se ta falinka jos malo jace osjetila. I sad jos tu prizivate reprizu, ma smijurija ziva.
Inace klat po kucama, palit i krast je ta vojska znala da joj nije premca bilo, to se mora priznat.
Problem u Srbiji je sad sto ti takozvani veterani (sve go koljac, djecoubica i lopov) po ulicama hodaju i vama vratove i imetak zagledaju. Ne mozete ih se rjesit jos deset puta na izbore da izadjete.
Normalan svijet kuka i bjezi u inostranstvo, novinarima se bacaju bombe, premijeri i politicari se ubijaju ili nestaju u noci, pale se dzamije gdje je koja ostala (to vam je u folklornoj tradiciji), Madjare ganja da ih bije ko stigne, fasisti predsjedavaju skupstinama, paravojne formacije se regrupisu za rad na domacim izdajnicima, cetnici se legalizuju, infrastruktura se raspada, drzavi je osnovni cilj da sakrije kriminalce pred svijetom, teritorije plove niz vodu, populacija se smanjuje.
Ma ljepota jedna.
Tjesite se mitomanijom i nacionalno-fasistickim snovima o dominaciji na Balkanu k’o da ce vam to vratiti smisao zivotu. Drvicete istu pricu i za deset godina.
E moji Srbi, kako ste se vi kolektivno zasrali, takvih vrhunskih rezultata nigdje nema.

Edit: Evo uhvatih jos 5 minuta pa da se javim, da se ne osjetite zapostavljeni. Poslje bi opet bilo da ne dolazim da bih vas diskriminirao.

Da, zato je federacija danas velika poput Kazahstana a Srbija se ne vidi ni na karti Balkana :roll:
Valjda ti ovakvi tekstovi pruzaju bar malu utehu, inace ih ne bi ni pisao. Ako te tese nemam ni ja s tim problema, samo napred :lol:

DzinaBiH:
Aha, znaci taj si "podatak" sam prosmislio.
Ma ja, najljepse tako, onda ti sve po cejfu bude.
Promisli i kako je Srbija prosperitetno drustvo i da ste dobili sve ratove, pa se sad secete po Tokiju oslobodjenom a lijepe vam gejse miluju bijela lica i zaljubljeno uzdisu.
Promisljaj, promisljaj, dobro je to...

Dobro je efendija, dobro je. Rat u Bosni ne znam ko je dobio, ali je 49% posto BiH sada RS. Indikativno, zar ne?

A Srbija... Hebi ga, kakva je takva je, ali je razvijenija od Bosne sigurno.

DzinaBiH:
Ma ljepota jedna.

Uh što volim kada na forum u Srbiji dođe neko ovako upućen u ratna zbivanja, pa napiše ovakvu gomilu gluposti...

Pretpostavljam da u BiH po ulici ne hodaju oni sa sandalama u sred zime i tamnoputim facama koje u ostatku sveta zovu mudžahedini.
Pretpostavljam da biste vi Bošnjaci osvojili celu BiH bez konstantne pomoći u ljudstvu, novcu i tehnici iz arapskih zemalja i bez direktne pomoći NATO koji su uveli "zonu zabranjenih letova" za srpsku avijaciju, koji su od 1993. konstantno bombardovali i raketirali srpkse radarske i artiljerijske položaje i tako vam direktno pomagali.

Pretpostavljam da nisi gledao kuknjave bošnjačkih funkcionera po UN kada su tvrdili kako su Srbi silovali (još krajem 1992.) preko 200.000 muslimanki...
Verovatno nemaš pojma o snimcima iz Sarajeva (opkoljenog jelte) u kome se prikazuju takmičenja za izbor Miss Sarajeva, a bio je i jedan zanimljiv prilog o nekom klincu koji skuplja omote od stranih čokolada (imao ih je preko 1000 različitih, a skupio ih je za vreme "potpune opsade i blokade Sarajeva") 8)

Verovatno nikada nisi video snimak kako mudžahedin kolju zastavnika Dragića negde kod Bosanskog Novog...

Verovatno ne znaš za Tarčin, Kazane i druge logore i stratišta u BiH kroz koje je prošlo na hiljade Srba, a većina je tamo i ostala zauvek.

Bitno je da ti znaš kako po Beogradu hodaju koljači i ubice !?!?

Nego da te pitam, ako si već Musliman, što pišeš "krast", "ubijat" i sl. Gde ti je samoglasnik na kraju?
Verovatno, kao i "oduvek otkad znaju za sebe" i drugi Muslimani danas govore i križ, umesto krst, općina umesto opština i sl.

Vidiš, ja sam u Sarajevu živeo od 1987-1992 i nikada nisam čuo nijednog Muslimana da govori tako kao ti 8)

@DraGo

Sad ce on opet da ti ponavlja kako Srbi kroz vekove samo gube ratove, kako nasi vojnici ne znaju nista drugo nego da beze i kukaju, kako ovo kako ono, sve, naravno, potpuno podmazano argumentima tipa : "Ja znam da je bilo tako i - gotovo!" , u duhu svoje tradicije, a mudzahedini su plod srpske propagande. Ja samo cekam da napise kako je RS u stvari fatamorgana koja se samo Srbima prividja, a da Federal Taliban State zauzima prostor celog Balkana.
Ali ga u neku ruku i shvatam, mozda bi i ja urlao kao on da svoju drzavu mogu obici sa pola rezervoara goriva, vozeci slalom, naravno, da ne povredim granice.

Back