Nećemo prihvatiti odvajanje RS iz BiH

DzinaBiH:
Ih budalo, cuj drzava.
RS nema ni status opstine. Entitet ne postoji kao pravni pojam vec je izmisljen samo za ovu priliku da se ljudi tamo umire i da ih se ne mora ubijati radi konacnog rjesenja. Drzava? E moj Milojice, ili kako li su ti vec nadjeli lijepo ime, RS je nista.

A konacno rjesenje je vec u toku. Dodik i raja se namamili na rahat lokum, sad jos samo da ih okupamo i nasiljimo im cune, nece se za koju godinu ni poznat da su nekad bili govna.
A ove iz Hrvatske cemo vam poslat preko Drine, da vam pomognu oko koncentracije- citam u forumu da su vam se jako svidjeli.

А шта му дођеш ти?

RS ima sva tri atributa drzavnosti:
-teritotiju
-stanovnistvo
-drzavnu vlast
ali je pod okuopacijom Nato snaga,.ali doci ce vrijeme i to da prodje,.
a za tvoje rasisisticke izjave,treba te banovati!

Vidim da si luocivan u Vuepubvici Svekovikoslpskoj Fantaziji, mova da zato nisi sa cinjenicama najbove stao:

1. Teritorija: to imaju i mjesne zajednice, daleko je to od drzavnosti
2. Stanovnistvo: moracete pozurit sa tim. Narod se vraca odakle je protjeran, munare se vec dizu, mujezini uce, nece ni godina proc bice Mujo predsjednik mjesne zajednice RS.
3. Drzavna vlast: ?? O cemu ti to pricas? Meni nije poznata ni jedna institucija tamo da bi nalik ovom tvom opisu bila. Jedina drzavna vlast koja tamo dopire je vlast Bosne i Hercegovine.
4. NATO okupacija: Pa nije NATO najjaca vojna sila u RS, vec Vojska Bosne i Hercegovine, sastavljena sve od mladih ponositih Bosanaca i Hercegovaca.

A oko nezaustavljivih zelja, bilo je raznih tih zelja i u proslosti, sve vrlo zaustavljive. Ove danasnje je jos lakse pokopat, cak se i same od sebe gase. Plamicci su to samo ostali poslje pozara, nemaju oni vise sta da zapale.

I jos nesto, kako se usudjujes da me rasistom nazoves? Jel to zato sto sam u najboljoj namjeri predlozio da hvatate crnce za popunjavanje demografskih rupa?

DzinaBiH:
Vidim da si luocivan u Vuepubvici Svekovikoslpskoj Fantaziji, mova da zato nisi sa cinjenicama najbove stao:

1. Teritorija: to imaju i mjesne zajednice, daleko je to od drzavnosti
2. Stanovnistvo: moracete pozurit sa tim. Narod se vraca odakle je protjeran, munare se vec dizu, mujezini uce, nece ni godina proc bice Mujo predsjednik mjesne zajednice RS.
3. Drzavna vlast: ?? O cemu ti to pricas? Meni nije poznata ni jedna institucija tamo da bi nalik ovom tvom opisu bila. Jedina drzavna vlast koja tamo dopire je vlast Bosne i Hercegovine.
4. NATO okupacija: Pa nije NATO najjaca vojna sila u RS, vec Vojska Bosne i Hercegovine, sastavljena sve od mladih ponositih Bosanaca i Hercegovaca.

A oko nezaustavljivih zelja, bilo je raznih tih zelja i u proslosti, sve vrlo zaustavljive. Ove danasnje je jos lakse pokopat, cak se i same od sebe gase. Plamicci su to samo ostali poslje pozara, nemaju oni vise sta da zapale.

I jos nesto, kako se usudjujes da me rasistom nazoves? Jel to zato sto sam u najboljoj namjeri predlozio da hvatate crnce za popunjavanje demografskih rupa?

Утераћемо вам свиње у џамије! Шта оно беше у Бањој Луци???

KoscheiBesmertnii:
Утераћемо вам свиње у џамије! Шта оно беше у Бањој Луци???

Da si ti kakav od akcije sad bi s puskom u ruci besmrtno gin’o po Kosovu a ne ovdje smrdio po forumu. Nista ti vise neces.

Stani malo, jesul ti to kukasti krstovi u avataru, o plemeniti moj svinjogoju? Pa ti si Svabo provokater a ne Srbin- unutrasnji neprijatelj da se tako izrazim :shock:

Oj balije neka neka duboka vas jama ceka...

dzamijanc1.jpg

DzinaBiH:
Da si ti kakav od akcije sad bi s puskom u ruci besmrtno gin’o po Kosovu a ne ovdje smrdio po forumu. Nista ti vise neces.

Stani malo, jesul ti to kukasti krstovi u avataru, o plemeniti moj svinjogoju? Pa ti si Svabo provokater a ne Srbin- unutrasnji neprijatelj da se tako izrazim :shock:

Ајд сад иди опери гузу, доста си какио, нећеш моћи да клањаш!

Па то и јесте циљ, да најуримо стоку попут тебе и још неколико вас који овде долазите само да би провоцирали!
А сад ме извини, имам у 12 пријем у странци поводом формирања нове Владе... биће ту и прасетине, а то се не пропушта :)

KoscheiBesmertnii:
Па то и јесте циљ, да најуримо стоку попут тебе и још неколико вас који овде долазите само да би провоцирали!
А сад ме извини, имам у 12 пријем у странци поводом формирања нове Владе... биће ту и прасетине, а то се не пропушта :)

Pa pribjegavate gluposcu kao sredstvom?
Pa tako rastjeraste i svoje po bjelom svijetu. Eto recimo Jerry-a ste vec otjerali, prvo u US a sad izgleda i u ban.

Eh,da, po opisu to bi mogli bit ti momci:
…Otkopavanjem grobnice, vidljivi su delovi maskirnih uniformi i vojničkih čizama, što upućuje na to da se radi o vojnicima srpske nacionalnosti, ali će se konačna ocena moći dati tek nakon završene DNK analize…
Samo mislim da ona gore slika ne moze vise puno pomoc oko identifikacije

REPUBLIKA SRPSKA treba da se odvoji od BiH jer sa ovim stanjem i akcijom balija koji rade konstantno na njenom ukidanju, a zna se kako ce da bude Srbinu ako nestane RS, kao sto mu je sada u Sarajave (samo malo gore), a na kraju krajeva Srbinu nije bilo nista bolje ni prije rata. Ko je zivio u BiH prije rata zna da su 95% balije bili direktori firmi, nacelnici u bolnicama, kljucni ljudi u opstinama itd.itd. i to u Banja Luci, a u Sarajevu je bilo jos gore.
Ovo gore bi bio problem da su balije kulturne ali se bojim da su im voljene komsije (federacijski partneri) dale puno bolje ideje sa svojim primjerima sta da rade sa Srbima u svojoj drzavi.

Sto se tice pripajanja SRBIJI , hvala Bogu pa se o tome ne pitaju neki sa ovog foruma (cije grbace su opterecene telecim glavama i pilecim mozgovima) vec ce se pitati SRBI ako Bog da, a dace.

Koliko ovdje mogu procitat i zapazit, mislim da je ponekima zaliji gubitak Republike Srpske nego Kosova.Hmmm Kosovski Srbi vec znaju za to, i zele da se Srbija svede na beogradski pasalauk, bas zbog toga sto ste ih ostavili na cjedilu za rad, neke Republike Srpske koja nema sanse da opstane.

Marin55:
Koliko ovdje mogu procitat i zapazit, mislim da je ponekima zaliji gubitak Republike Srpske nego Kosova.Hmmm Kosovski Srbi vec znaju za to, i zele da se Srbija svede na beogradski pasalauk, bas zbog toga sto ste ih ostavili na cjedilu za rad, neke Republike Srpske koja nema sanse da opstane.

Ti (i slicni tebi) si lik sa kojim najmanje zelim da razgovaram i polemisem o SRBIJI, REPUBLICI SRPSKOJ ili KOSOVU...

berekin:
REPUBLIKA SRPSKA treba da se odvoji od BiH jer sa ovim stanjem i akcijom balija koji rade konstantno na njenom ukidanju, a zna se kako ce da bude Srbinu ako nestane RS, kao sto mu je sada u Sarajave (samo malo gore), a na kraju krajeva Srbinu nije bilo nista bolje ni prije rata. Ko je zivio u BiH prije rata zna da su 95% balije bili direktori firmi, nacelnici u bolnicama, kljucni ljudi u opstinama itd.itd. i to u Banja Luci, a u Sarajevu je bilo jos gore.
Ovo gore bi bio problem da su balije kulturne ali se bojim da su im voljene komsije (federacijski partneri) dale puno bolje ideje sa svojim primjerima sta da rade sa Srbima u svojoj drzavi.

Sto se tice pripajanja SRBIJI , hvala Bogu pa se o tome ne pitaju neki sa ovog foruma (cije grbace su opterecene telecim glavama i pilecim mozgovima) vec ce se pitati SRBI ako Bog da, a dace.

A znaci zbog direktorskih mjesta je rat bio, pa sto odmah niste tako rekli…

Eto, sad su direktori u obadvije firme u RS Srbi. To vam necemo dirat.

Marin55:

Pa ne mislis valjda da su zbog RS-a ostavili Kosovo.
Prepali se ba Albanaca, jeza ih hvata od iredente koja nije vezana. Zecija posla.

BiH je jedinstvena tvorevina (drzava je malo prejaka rec za nju) u svetu. Zemlja koju blizu 60% njenih stanovnika ne dozivljava kao svoju, zemlja u kojoj postoji institucija "zastite vitalnog nacionalnog interesa" (mrzi me da objasnjavam sta je ovo, koga zanima neka progoogla, nece se razocarati), i povrh svega zemlja gde se stanovnistvo mrzi sa apetitom. Ako neko misli da je nasa latentna mrznja prema Albancima ono sto Ameri zovu "ancient ethnic hatred," nek se proseta malo po BL ili SA.

E sad, kako sacuvati tu i takvu nakaradnu zajednicu? Pa, logicno bi bilo da se "nosioci drzavnosti", u ovom slucaju Bosnjaci, umiljavaju sto vise mogu onima koji ne zele BiH i da se svim silama trude da ih ubede da je ostanak u istoj drzavi najbolje resenje za sve. Ali ne, Bosnjaci prete ukidanjem RS, prisivaju epitet "genocidni" uz sve sto je srpsko, pokusavaju da olaksaju Srbiju (koju gradjani RS smatraju maticom) za 200 milijardi dolara, i cak prete novim ratom.

A kad nanovo budu dobili po picci bice opet: "USA, heeeeeeelp Baaaaznia!"

Ovo za olaksavanje Male Srbije za lovu, pa moramo fakat pozurit dok ste jos tu. Hvata vas neka disperzija u zadnje vrijeme, svi smo se vec zabrinuli.
I vidi ko mi prica o pokusaju da izmoli strane sile da se izbore za njegova prava.
Pa javna je tajna da vam u drzavnim ustanovama visi Putinova slika i da svi uposleni na pocetku radnog dana ispred nje kleknu i tri puta se prekrste da umilostive gospodina.
Pa ni po jada da ga molite da vam malo pomogne, nego hocete da vam covjek sve odradi oko Kosova. A vi guzice ne pomjerate od straha.
Hajd, bar sad imate vise vremena za teritorijalna snatrenja po forumima.

I samo bih te jos zamolio da mi das izvor od kojeg si pokupio onih 60%. Jel to iz istog djela kao i ona o CCCC?
Moj Yopa, dig’o je narod u RS od vas ruke, svi vide da nista od vas vise nema.

PS
Al’ lijepo se bilo s nekim polupismenim ovdje porazgovarat. Ovi bogibatine i ostali klosari su mi vec dojadili. Ti bar donekle mozes neku misao formulirat, kakvu takvu ;)

Ovo za olaksavanje Male Srbije za lovu, pa moramo fakat pozurit dok ste jos tu. Hvata vas neka disperzija u zadnje vrijeme, svi smo se vec zabrinuli.

A hebiga, mi culi za kondom.

Pa ni po jada da ga molite da vam malo pomogne, nego hocete da vam covjek sve odradi oko Kosova. A vi guzice ne pomjerate od straha.

Pa mnogo su nam zayebane komsije, ko se ne bi plasio. To sve tisucljetnu tradiciju drzavnosti ima, eeeeeej!

I samo bih te jos zamolio da mi das izvor od kojeg si pokupio onih 60%.

Pa 'bem li ga, kapiram da vas Bosnjaka ima cetr'es i nesto posto, a posto su Bosnjaci manje-vise jedini koji veruju u multietnicku (mos' misliti) i nedeljivu (jes' vala) BiH, tu dolazimo do cifre od blizu 60% gradjana koji vise dozivljavaju Srbiju ili Hrvatsku kao domovinu nego BiH.

Moj Yopa, dig’o je narod u RS od vas ruke, svi vide da nista od vas vise nema.

Dig'o, ne dig'o, zna se za koga su Srbi iz Bosne navijali u onoj cuvenoj tekmi izmedju pokojne SCG i BiH.

Al’ lijepo se bilo s nekim polupismenim ovdje porazgovarat.

Hvala, cestiti efendija. Jes' vid'o kako pichim latinicu, a?

Back