pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 38.877
vrlo je moguće da upravo ti pohlepni i nisu iz BeogradaUopšte nisam, ali na jedna pohlepni deo Beograda jesam zaista. Taj Beograd je izvor većina zla u ovoj zemlji.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vrlo je moguće da upravo ti pohlepni i nisu iz BeogradaUopšte nisam, ali na jedna pohlepni deo Beograda jesam zaista. Taj Beograd je izvor većina zla u ovoj zemlji.
Žive u Beogradu, ali jedan deo jeste sigurno.vrlo je moguće da upravo ti pohlepni i nisu iz Beograda
Potpuno ti je pogrešna pretpostavka.Žive u Beogradu, ali jedan deo jeste sigurno.
svi imamo kablovsku , a ja iskreno jako malo pratim tvTo je njihov problem što nisu kreativni. Ali osim toga nema šta drugo da se pogleda.
kamo srece da tamo vecina,bili bi srecnijisvi imamo kablovsku , a ja iskreno jako malo pratim tv

Evo ja sam iz Hrvatske, pa kad si već spomenuo Hrvatsku, onda evo lijepo objasni, jer očito bolje znaš, kud to odlazi sad novac iz Hrvatske? Jer si napisao da to vidiš kud taj novac odlazi.Novac prijatelju onaj koji zaradiš ide tebi u džep a ono što ne zaradiš to i nije tvoje.. dakle ako radiš i zarađuješ - imaš ako ne radiš - nemaš i onda su ti svi drugi krivi i onda ti je žao što navodno novac ide iz tvog sela negde drugde ali to su sve gluposti.. a ne pitaš se odakle tom selu novac da bi poslao nekome?? To o čemu ti pričaš to su tako teške gluposti isto kao što su Hrvati govorili da im sav novac iz Hrvatske ide u Srbiju, i na kraju 30 godina posle rata vidimo da im novac opet negde drugde odlazi i da su im sad neki drugi krivi..
Pođi od sebe prijatelju i gledaj sebe i svoju kuću i svoju familiju i svoj džep i svoj posao naravno i biće ti bolje
nije problem u BeograduŽive u Beogradu, ali jedan deo jeste sigurno.
niko ne tera nikog da dodje.. gomila lepo zivi i u unutrasnjosti.
na to gledaj kao i na odlazak u inostranstvo..kao sto neko zeli da ode u inostranstvo jer misli da ce bolje ziveti, neko iz unutrasnjostri hoce u beograd jer misli da ce bolje ziveti.
a da li je zaista bolji zivot to ce na kraju otkriti i onaj koji je otisao u inostranstvo i onaj koji je dosao u beograd.
Podržavam, dodatno da se vrate ovi pozapošljavani po familijarnim i partijskim vezama u svoja mesta. Treba razvijati i ostatak Srbije.Zašto se ne zaustavi ova beogradizacija koja uništava Srbiju? Ne žele svi da ljudi iz Srbije da žive u Beogradu. Da li ljudi iz Beogrqda to razumeju ili misle da je Beograd ideal svakog čoveka iz ostatka Srbije? I kada svi stanu pod beogradsku šljivu šta onda?
Нема, зато што су све државне локалне телевизије приватизоване. Погледај и у Београду Студио Б некада и сада... велика разлика.Jesu, ovi u Niši izgledaju kao propale fabrike. Niš nema lokqlnu televiziju normalnu, neke male tv stanicw od jednog ili dva studija.
РТС је национална-државна телевизија, није београдска.RTS, Prva, Pink, Hepi, Nova, i hiljade manjih tv stanica sa kablovske.
ovo vazi i za crnogorcePodržavam, dodatno da se vrate ovi pozapošljavani po familijarnim i partijskim vezama u svoja mesta. Treba razvijati i ostatak Srbije.
Ja volim Beograd ali ne želim da živim tamo zbog saobraćajnih gužvi. Ima život u Beogradu svojih prednost svakako, ali mene gužva ne oduševljava. Niš je pukao ko zvečka upravo zbog Beograda. Ne vidim poentu da se uništava bilo koji deo Srbije da bi se samo centar razvijao. Kada centar usisa sve šta onda?Potpuno ti je pogrešna pretpostavka.
Treba poštovati i voleti Beograd kao naš glavni grad. Ima istoriju.
Mnoga mala mesta u Srbiji su lepše uređena.
Сад ће да се јави неко, па да каже: и за Босанце.ovo vazi i za crnogorce
Za sve, bre.ovo vazi i za crnogorce
Bosanci su mi dragiСад ће да се јави неко, па да каже: и за Босанце.
njih treba zaustavljati i pljackati.. sigurno imaju pun gepek hranea vidim ja prepun autoput kada se Beograđani vraćaju kući.

Nedeljom. Ja idem preko Dunavanjih treba zaustavljati i pljackati.. sigurno imaju pun gepek hrane![]()
Tacno, posebno prekodrinska elita.Sanjam dan kad ce svi ti koji su se doselili da se odsele i smanje guzvu.
Nemam stvarno nista protiv bilo koga ko dolazi, razumem ih u potpunosti, ali jednostavno brate veliki je krkljanac. Najlepsi su oni avgustovski dani kada se isprazni grad.
А Херцеговци?Bosanci su mi dragi![]()

e samo crnogorci me nerviraju,cim progovore jaА Херцеговци?
Субјективни критеријуми се не уважавају. Или протерујете све или никог.![]()