andjelijaa
Elita
- Poruka
- 18.293
nepismen smo narod i zato nam i jeste ovako.Da se ja pitam ja bi proterao ovo ovuda.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nepismen smo narod i zato nam i jeste ovako.Da se ja pitam ja bi proterao ovo ovuda.
I treba. Šta će nam? Nek to podele Hrvati, Mađari i Rumuni.Vojvodina nam sledeca leti valjda je to jasno![]()
Ja tebi rekoh da sa tobom više ne razgovaram. Valjda sam bio jasan po tom pitanju.Izvini, i Niš i Kragujevac su jako lepi gradovi. Novi sad takođe. Zašto misliš da su oni provincija a BG nije?
Pa tako i treba.moji baba i deda u Vojvodini ni nemaju N1,gledaju samo Vucica..
Поводљив смо народ. Верујемо. Што не мислим да је лоша особина. А неко то дебело злоупотребљава.nepismen smo narod i zato nam i jeste ovako.
Ja bih pre jugI treba. Šta će nam? Nek to podele Hrvati, Mađari i Rumuni.

zelim da vide obe strane,pa da sami odluce.Pa tako i treba.
Ne želiš valjda da ti se baba i deda truju N1 lažima?
Jel ami kupio nisku TV koja je bila dobra, ali nema ko da placa reklame a bila je dobra TV, za pohvalu jedna od najboljih na prostoru Srbije...Ne, nego je sedište ostalih televizija isto u Beogradu, osim RTV čije je sedište u Novom Sadu. A RTV nema nacionalnu frekvenciju, a Niš nema nijednu dobru lokalnu televiziju, kombi televizije su to. Mislim da je tako i sa Kragujevcom.
Provokator neki, ne obraćaj pažnju na njega.Ja bih pre jug![]()
Ja bih pre jug![]()

Najbolje stare ljude još dodatno stresirati N1 dizanjem panike.zelim da vide obe strane,pa da sami odluce.
Ok.Ja tebi rekoh da sa tobom više ne razgovaram. Valjda sam bio jasan po tom pitanju.
Šta i koga ?Da se ja pitam ja bi proterao ovo ovuda.
Kad ćeš ti do mene u Beograd da ti pokažem grad?Ja bih pre jug![]()
Zato sto je poslovanje jeftinije ako prodajes nesto milion ljudi ili kad imas 9000 ljudi od kojih je pola takvo da ne izlazi iz kuce nikad....cak ni po hleba....jednom mesecno mozda izadju...po penziju , tj po pare...to se ne propusta...Оно што ја могу да приметим ке да већина локалних фирми кад достигну одређени ниво села се за Бг. Капирам ја и инфраструктуру, и све, али, а то је већ до државе, зашто не покушати бар одрадити децентрализацију, па људима који бизнисом прерасту локал, понудити могућност да пословање наставе ту где су га и започели? Знам да од тога нема ништа, али ето, кажем. За бетон се слажем.
pa realno,dovoljno je sto su gledali odsecanja glavaNajbolje stare ljude još dodatno stresirati N1 dizanjem panike.
Živela Republika Vukojebina!odsekla!
Moj kultivatorŠta i koga ?
Momak bliza sam centru od tebeKad ćeš ti do mene u Beograd da ti pokažem grad?

Jesi, u mislima.Momak bliza sam centru od tebe![]()

Koliko si km od centra? brzo!Jesi, u mislima.![]()
Слажем се донекле и то се десило због приватизације коју сам поменуо, нпр. Нишке телевизије. Мислим да је срамота што су угасили Радио Ниш.Ne, nego je sedište ostalih televizija isto u Beogradu, osim RTV čije je sedište u Novom Sadu. A RTV nema nacionalnu frekvenciju, a Niš nema nijednu dobru lokalnu televiziju, kombi televizije su to. Mislim da je tako i sa Kragujevcom.
Izvini , svi nepismeni se udruze protiv pismenih i ja znam strucne ljude i jako pismene koji su po coskovima ili rade neke cudne poslove, portiri , taksisti , ali ne rade svoje poslove, iz struke jer se preko politickih pozicija podele te strucne pozicije i posle takav vezara ima CV i opet ima prednost u odnosu na onog ko je pismen i sposoban....jer ovaj ima u CV da je dobio posao preko veze , iskustvo kao ...corak...nepismen smo narod i zato nam i jeste ovako.