Ne želim u Beograd

Ne, nego je sedište ostalih televizija isto u Beogradu, osim RTV čije je sedište u Novom Sadu. A RTV nema nacionalnu frekvenciju, a Niš nema nijednu dobru lokalnu televiziju, kombi televizije su to. Mislim da je tako i sa Kragujevcom.
Jel ami kupio nisku TV koja je bila dobra, ali nema ko da placa reklame a bila je dobra TV, za pohvalu jedna od najboljih na prostoru Srbije...

Dakle dobro ne prolazi u parama, a pare su bitne, dakle ostaje vam ami....ili kako se vec zove i zone koja je neka mesovito cudna tv prvo sam mislio romska, ali onda im oprema 2 godine stize iz USA , ko zna kakva su TV, ali naginju mi romskom pitanju, sto nije lose...

Ali ne mozes kriviti BG zbog potapanja Niskih TV, ali mozes kriviti BG zbog zaebavanja niskog aerodroma....i sotirovski koja je u to vreme bila tek dosla i pomoc u tom preuzimanju niskog aerodroma od nisa...

I ima tu jos muljavih odluka grada nisa...

Ali to su politicke stvari izmedju republike , tj Vucica i sns i nisa....lokalaca koji bi da se presele u BG i postanu milica zavetnica, zavetrica..

Od TV nis jos ima kopernikus, koji je bg nis ns...dakle tri centra...to sto nije nesto popularan, to nije do BG, sigurno BG ne ometa kopernikus...

Оно што ја могу да приметим ке да већина локалних фирми кад достигну одређени ниво села се за Бг. Капирам ја и инфраструктуру, и све, али, а то је већ до државе, зашто не покушати бар одрадити децентрализацију, па људима који бизнисом прерасту локал, понудити могућност да пословање наставе ту где су га и започели? Знам да од тога нема ништа, али ето, кажем. За бетон се слажем.
Zato sto je poslovanje jeftinije ako prodajes nesto milion ljudi ili kad imas 9000 ljudi od kojih je pola takvo da ne izlazi iz kuce nikad....cak ni po hleba....jednom mesecno mozda izadju...po penziju , tj po pare...to se ne propusta...

Ne, nego je sedište ostalih televizija isto u Beogradu, osim RTV čije je sedište u Novom Sadu. A RTV nema nacionalnu frekvenciju, a Niš nema nijednu dobru lokalnu televiziju, kombi televizije su to. Mislim da je tako i sa Kragujevcom.
Слажем се донекле и то се десило због приватизације коју сам поменуо, нпр. Нишке телевизије. Мислим да је срамота што су угасили Радио Ниш.

Nis je solidan medicinski centar, samo ima problem sa koriscenjem administracije, tj gube im se rezultati, dokumentacija, ne znam kako je to moguce, ali im se desava, ali ovako kao znalci , npr med sestre u nisu su kvalifikovanije nego u BG , vuku iz niskih med skola i iz cuprije, cini mi se ima u cupriji medicinska...i to nije los kadar...

Samo eto malo su pogubljeni kad treba da predju na BG sistem rada..tj da imaju veliki broj pacijenata u malom vremenskom roku...
Nis je ipak sporiji od Bg duplo bar duplo..

To ne znaci da nis ne moze da bude jako dobar grad, samo ima tu politicku jajarsku vlast koja je i u nisu bila samo poslusnik Vucica, ne znam zasto , to mora da kazu da li postoji teror vucica preko krimosa ili profesionalnih ubica, mora da se kaze da bi se znalo zasto su Nislije protiv svog Nisa ...i kako stalno takve izaberu Nislije....

Ovako ispada da su svi jajare pa i nislije i da ih zabole za nis nego se trude da budu izabrani u Nisu da bi ih primetili u Bg kao na nekom sastanku , jes bas tako ide...
Pre ce mene da primete kad udjem u prostoriju , bio ja iz prcilovice nego sto ce nekog Niskog odbornika, iz niske opstine da primete....To se radi na drugi nacin, ima , nije cist, ali nije ni jajarski ovoliko..

nepismen smo narod i zato nam i jeste ovako.
Izvini , svi nepismeni se udruze protiv pismenih i ja znam strucne ljude i jako pismene koji su po coskovima ili rade neke cudne poslove, portiri , taksisti , ali ne rade svoje poslove, iz struke jer se preko politickih pozicija podele te strucne pozicije i posle takav vezara ima CV i opet ima prednost u odnosu na onog ko je pismen i sposoban....jer ovaj ima u CV da je dobio posao preko veze , iskustvo kao ...corak...

Ali to je zvaka na koju se ebe glup narod i dobro se ebe, sve jeca ali ne menja poziciju nego mesa li mesa...

Back