Doveli šiptarsku SDA "Torcidu" u Beograd da ruše Srbiju!? ( Informer )

Orban , uz Šredera koji nam je ubijao decu, Vučićev najbolji prijatelj nosi šal Velike Mađarske na kome je u sastav Mađarske ucrtana Vojvodina a to Ćacadi ne smeta.. a smetaju im studenti koji pored svojih nose i srpske zastave..

Pogledajte prilog 1808300
Ne valja, ne valja ali šta ćemo kad nemamo boljeg. Uostalom, Mađarice su bolje ribe od pazarkuša

Komemorativni skup se jos nije desio, tako da je tvoja tvrdnja netacna i bezobrazna, jer tvrdis da se desilo nesto na nekom dogadjaju, a taj dogadjaj će se desiti tek za 3 dana.

Mislim, ovo je stvarno vrhunac botovskih laži :D
godina prođe a ti ni na jedan protest ne dodje

lak oje mlatiti koprive tudjom kitom jel de...

ajde poitaj dodji povedi narod!

Aha.
Slika sigurno imas, dokaza jel...

Aj da vidimo sa bilo kog velikog protesta a bilo ih je tri do sad velika

01.02 novi sad tri mosta

15.03. Beograd

28.06. Beograd

Mani se priča i tastature....

Ove u ns kad su lomili i svirepo tukli Novosađane poput 05.09 da ne pominjem ...

Ne slikam kad vozim, some :D

Jesi li probao nekad da koristis telefon sa bajkerskim rukavicama, LOL 😂😂😂

A ti koji su prebijali gradjane su tvoji udbaši, ti o tome najbolje znaš, nemoj ovde da se praviš lud.

nije Vučko pravio sportske dvorane..

da ti objasnim:

Vučić se zaduži milijardu, za 100 miliona napravi sportsku dvoranu, put neki, vrtić.. 900 miliona podeli sebi i svojim lopinama..opljačkaju sve i strpaju sebi u džepove.. narod otplaćuje i otplaćivaće i sledeća genarcija tu milijardu duga i ti dođeš i napišeš:

"Vučko kakav god da je podigao je neke sportske dvorane dole,nove osnovne škole itd... Pa nije im ni Tito toliko napravio."

ja ne znam da l ste stvarno toliki idioti il se samo pravite? ima vas i jednih i drugih očigledno

zašto pre ovog debilizma ne postaviš sebi jedno logično pitanje: od kojih tj čijih para se napravila dvorana i škola?
Ja da sam na njegovom mjestu ne bi ništa pravio. Svaka opština ima neku livadu.

Back