pop80
Elita
- Poruka
- 17.311
nije Vučko pravio sportske dvorane..Meni smiješno vidjeti kad ovi iz Novog Pazara protestuju protiv režima Aleksandra Vučića. Pješače do Čačka a ovi ih dočekuju.
Za kog su oni tamo glasali na opštim izborima ,za Vučka ili opoziciju ?
Prije 10 ak godina ako ne i više Novi Pazar je bojkotovao izbore u Srbiji. Primjenjivali su kosovski recept "nije moja država diskriminisan sam ". Sad valjda opet jest im država.
Vučko kakav god da je podigao je neke sportske dvorane dole,nove osnovne škole itd... Pa nije im ni Tito toliko napravio.
da ti objasnim:
Vučić se zaduži milijardu, za 100 miliona napravi sportsku dvoranu, put neki, vrtić.. 900 miliona podeli sebi i svojim lopinama..opljačkaju sve i strpaju sebi u džepove.. narod otplaćuje i otplaćivaće i sledeća genarcija tu milijardu duga i ti dođeš i napišeš:
"Vučko kakav god da je podigao je neke sportske dvorane dole,nove osnovne škole itd... Pa nije im ni Tito toliko napravio."
ja ne znam da l ste stvarno toliki idioti il se samo pravite? ima vas i jednih i drugih očigledno
zašto pre ovog debilizma ne postaviš sebi jedno logično pitanje: od kojih tj čijih para se napravila dvorana i škola?
Poslednja izmena:

Pa pogledaš odakle mu je link sa kojim je započeo temu, i odeš na Istoriju da vidiš kako veliča Staljina, pa ćeš se uvereiti je li propaganda.