Ne želim u Beograd

Screenshot_20241002-143038_Instagram.jpg

Screenshot_20241002-144722_Instagram.jpg

Poslednja izmena od moderatora:
I nisam ja isprozivao Beograđane nego ne mogu da se načudim da odem na krajni sever Rusije i naletim na bandu beogradskim mangupa koje dovodi tu neki beogradski mafijaš po rečima jednog mog kolege. I ne mislim da si svi Beograđani gulanferi nego samo jedan njegov deo.
Е видиш, ја живим у Москви годинама и на сваког Београђанима видим петоро људи из других градова. Једва да знам некога из Београда. А у Сибир људи иду да рмбаче за велике паре, немају времена да се играју рата. Тако да су ми те твоје приче неосноване на основу вишегодишњег искуства.

Е видиш, ја живим у Москви годинама и на сваког Београђанима видим три човека из других градова. Једва да знам некога из Београда. А у Сибир људи иду да рмбаче за велике паре, немају времена да се играју рата. Тако да су ми те твоје приче неосноване на основу вишегодишњег искуства.
Ja bio i video ti ćeš sad da me učiš da nije tako.

Ja bio i video ti ćeš sad da me učiš da nije tako.
Да, ја, човек који живи последњих неколико година у Русији и има пријатеље свуда по држави, ћу да учим тебе, који је можда прошао пар дана негде, чуо причу од некога и отишао.

Да, ја, човек који живи последњих неколико година у Русији и има пријатеље свуда по држави, ћу да учим тебе, који је можда прошао пар дана негде, чуо причу од некога и отишао.
Video svojih očima gulamfere koji ništa ne rade i glume mafiju.

Preko svojih stranačkih centrala u Beogradu.
Дакле страначке централе бирају кандидате, а не Београђани.
Само, зар нисте имали неког доктора са централом у Нишу, који је баш доста гласова узео? Ето, гласај за њега ако ти је битно где је централа.

Дакле страначке централе бирају кандидате, а не Београђани.
Pa centrale su u Beogradu.
Само, зар нисте имали неког доктора са централом у Нишу, који је баш доста гласова узео? Ето, гласај за њега ако ти је битно где је централа.
Pa taj se pojavio prvi posle "100 godina".

Pa centrale su u Beogradu.

Pa taj se pojavio prvi posle "100 godina".
Али у централама не седе само Београђани.

Па ето, после 100 година имаш за кога да гласаш. А ја још увек немам за кога, ни на локалним(мада сада и не могу јер не живим у БГу), ни на републичким изборима.

Back