Millie80
Iskusan
- Poruka
- 6.450
e pa milice to vec lici na spanca
al ima ruzan nos![]()
pa da, tebi ne valja...

a imamo slične nosOve, ustvari

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e pa milice to vec lici na spanca
al ima ruzan nos![]()
Lebac ti poljubim,tema dobi 4 strane za jedan dan a postavio sam je pre 4 godine.
Medjutim ne morate vise polemisete to je sve zaboravljeno,sad sam u drugoj vezi u kojoj sam dugo i srecan sam.![]()
Pre pet dana mi je govorila kako me voli najvise na svetu,da sam ja jedini kojeg je toliko volela,da me zeli zauvek,da sam ja nesto sto joj se najlepse desilo u zivotu...3 dana posle vise nema odgovora na poruke i cimanje,jos jedan dan posle rece mi kako je nasla novog i da je gotovo izmedju nas (what!!!),dva dana posle to jest danas primam poruku u kojoj stoji da ona vise ne zeli da cuje za mene i zeli da me zaboravi,a u vezi smo od avgusta prosle godine...
ne znam dal sam ljut vise na nju ili na mene,dal sam razocaran ili ne ili sam jos i ljubomoran kad pomislim da joj neko drugi govori da je voli...aww,ljubav moze da bude veliko sr@nje....
Pre pet dana mi je govorila kako me voli najvise na svetu,da sam ja jedini kojeg je toliko volela,da me zeli zauvek,da sam ja nesto sto joj se najlepse desilo u zivotu...3 dana posle vise nema odgovora na poruke i cimanje,jos jedan dan posle rece mi kako je nasla novog i da je gotovo izmedju nas (what!!!),dva dana posle to jest danas primam poruku u kojoj stoji da ona vise ne zeli da cuje za mene i zeli da me zaboravi,a u vezi smo od avgusta prosle godine...
ne znam dal sam ljut vise na nju ili na mene,dal sam razocaran ili ne ili sam jos i ljubomoran kad pomislim da joj neko drugi govori da je voli...aww,ljubav moze da bude veliko sr@nje....
E ybg, tako ti je to. Preseku te iznenada, ni ne primetiš, a ko zna kada im je sazrela ta odluka.
Nije zanimljivo, nego tragično. Kad pomisliš da si s nekom osobom dovoljno blizak da se podrazumeva da ona na pravi način shvata ono što joj govoriš, a ona to tumači kontra za 180 stepeni. Užasavam se toga.
Nije zanimljivo, nego tragično. Kad pomisliš da si s nekom osobom dovoljno blizak da se podrazumeva da ona na pravi način shvata ono što joj govoriš, a ona to tumači kontra za 180 stepeni. Užasavam se toga.
dacho zenske nekad kontriraju iz navike
instiktivno kontriraju
uglavnom im treba pricati ono sto ne mislis![]()
kontam samo nemaju zelje mnogo veze sa realnoscu
pragmatizam i hedonizam su na vlasti![]()
e moguce da su dale nagoevstaj koji vi niste uzeli u obzir....da su pokusale da poprave situaciju a vi ste se pravili ludi....to je nerazumevanje izmedju ljudi.....e, desava se.....