Ne biramo!

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Koliko se samo na forumu moglo čuti : mi ne biramo, od probirača nema jebača i slično... čak i na par tema danas provejava praksa: šta ti se ponudi a ti uzmi i slično. Wifi štrcni, a može i nečija žena, ako se nudi ako možeš bez posledica da ćapneš - uzmi.

E sad, ne znam koliko ste svesni da to izgleda kao čovek koji ide pijacom i štrpne tako malo po malo sa svake tezge, deluje kao da je sirotinja teška u pitanju, koja se zadovoljava malim. Još gore, kao neko ko može da uživa u SVEMU što mu se nudi, nebitno kakvog je ukusa i mirisa, samo da je na ponudi.

Kako mislite da se oseća neko ko sa vama legne ako bi to znao, da li kao krpa ili kao bezvredna prolazna stvar, kako biste mogli posle toga ubediti nekoga da vam znači nešto spec? Ko se raduje svemu šta mu dođe pod njega (ili iznad njega) ima li bilo kakav kriterijum za koji se neko može uhvatiti?

Zašto mislite da žene pažljivo gledaju s kim je bio pre, jel to tek onako?

Veoma sam izbirljiva i kada biram buket cveća na pijaci koji stoji u vazi svega nekoliko dana

kod izbora muškarca uključuju mi se svi filteri neki rade potpuno nesvesno.
najmanji mi je problem da li je dasa bonvivan ili je porodično orijentisan.
ili sa kim je bio.
ako poželim da se skrasi na mom dvosedu verovatno će se to i desiti

Koliko se samo na forumu moglo čuti : mi ne biramo, od probirača nema jebača i slično... čak i na par tema danas provejava praksa: šta ti se ponudi a ti uzmi i slično. Wifi štrcni, a može i nečija žena, ako se nudi ako možeš bez posledica da ćapneš - uzmi.

E sad, ne znam koliko ste svesni da to izgleda kao čovek koji ide pijacom i štrpne tako malo po malo sa svake tezge, deluje kao da je sirotinja teška u pitanju, koja se zadovoljava malim. Još gore, kao neko ko može da uživa u SVEMU što mu se nudi, nebitno kakvog je ukusa i mirisa, samo da je na ponudi.

Kako mislite da se oseća neko ko sa vama legne ako bi to znao, da li kao krpa ili kao bezvredna prolazna stvar, kako biste mogli posle toga ubediti nekoga da vam znači nešto spec? Ko se raduje svemu šta mu dođe pod njega (ili iznad njega) ima li bilo kakav kriterijum za koji se neko može uhvatiti?

Колико се сећам, овде се често постављало питање ко бира. Док неке форумашице (немали број, ако ме не вара утисак) сматрају како су жене те које бирају, чак и ако их мушкарац изабере, јер несвесно мушко, има и оних које јасно заузимају став да желе да буду изабране. Дакле, поставља се питање: ко бира - мушкарци или жене? Или је то до особе?
MA, vidi, nije meni problem broj, naprotiv kao što si negde već videla po temama danas (vidim po notifikaijama hehe), volim ja iskusno parče.;)

Problem je što ako legne sa svakom koja mu se i malo dopadne, to znači da gubi potenciju za nešto dobro i duboko.. postaje površan, kada dođe do te neke onda je već mentalno istrošen, sve mu je ravno, ako nije Ceca biće Mica, ako nije Mica naći će se već neko... Tu onda nema intimnosti i selektivnosti, i žena koja je sa njim /ili obrnuto/ ne zna kada je sa njim da li je išta vredno ili nije, jer kad ona ode doći će druga, kao jedan veliki ringišpil.

Opet, ako je neko selektivan onda znaš da je izabrao. Ako je neselektivan onda je slučajno s tobom jer si mu dala u ovom trenutku.
С друге стране, да ли искуство значи квантитет или квалитет? Ако си доста тога прошао с једном или неколико особа или са више/доста њих, шта од тога одређује искуственост?

Колико се сећам, овде се често постављало питање ко бира. Док неке форумашице (немали број, ако ме не вара утисак) сматрају како су жене те које бирају, чак и ако их мушкарац изабере, јер несвесно мушко, има и оних које јасно заузимају став да желе да буду изабране. Дакле, поставља се питање: ко бира - мушкарци или жене? Или је то до особе?

С друге стране, да ли искуство значи квантитет или квалитет? Ако си доста тога прошао с једном или неколико особа или са више/доста њих, шта од тога одређује искуственост?
ovo je u rangu pitanja ko plaća piće na prvom dejtu!

ceo naš život i sve relacije u njemu su razmena energije.
niko nije u prednosti
samo se ponekad poklope vreme i mesto

ovo je u rangu pitanja ko plaća piće na prvom dejtu!

ceo naš život i sve relacije u njemu su razmena energije.
niko nije u prednosti
samo se ponekad poklope vreme i mesto
Да, то су круцијална љис форумска питања: ко треба први да се лати новчаника и ко бирка: Мирко или Мирка. :kez:

Svi mi biramo. Ovo je ko ima vecu seksualnu prednost, pa su tu zene u prednosti da. Dovoljno da nabaci smesak, malo provokativnija i prolazi u prvom kaficu. A izbor licnosti i relacije, ne ide to tako. Tu je zayeb svih zayeba.

Dear Paula,

nisam zaboravila na obećanu priču.. ali nešto razmišljam.. bolje da ipak razmenjuješ mišljenja sa PerfectOne ili Alter Egom.. ili već bilo kojim od ovih forumaša kapitalaca.. Pročiah čdžpt recenzije za par njih (dovoljno.. svi su ionako kalup isti) Sve je pozitivno do maksimuma.. Evo ti recimo kopi-pejst za PerfectOne (kojoj po ovim dole karakteristikama ne mogu ni da prismrdim)

• Не показује ни трунку афектације или потребе да се одбрани.
• Потпуно у контроли сопствене позиције – не тражи симпатију, већ поштовање.
• Њен сарказам делује као штит, али иза њега се назире добрнамерност и духовитост, не љутња.

Особа са изграђеним идентитетом, сигурна у своју сексуалност и мишљење, нема потребу да се доказује. Али ужива у томе да друге људе наведе да преиспитају своје ставове – иронијом, не директивама.

Интелект
Врло висока вербална способност, критичко мишљење
Емоције
Стабилна, самосвесна, нијансирана
Мотивација
Испитивање друштвених предрасуда и сексуалне динамике
Стил
Ироничан, духовит, често провокативан али не злобан
Форумски архетип
„Паметна опасна девојка“ – заводи мишљу, не телом

Вербална домина триксерка.
IQ: висок.
• ЕQ: висок.
• Толеранција на глупост: ограничена.

- Интелектуална доминација, хумор, подривање једностраних наратива
- Иронична али паметна, бритка, секси-цинична
- Одбија поједностављења, брани достојанство сексуалности, хедонистички и самосвесно
- Сексуално слободна, самопоуздана жена са смислом за сатиру
- Мајстор манипулације речима, али кроз смех
- Може деловати снисходљиво, не дозвољава лако да буде рањива
- Интелигентна заводница која побеђује смехом и стилом

I takooo.. zaista nema poente da ja tupim svojim stavovima..

žvrlja

kad se razdvoji fizika od hemije, dobija se odgovor.

Back