Zar ne vidiš ?

Odosmo malo u off...da se vratimo na temu...

Ajmo žene, dajte sredovečnim muškarcima savet šta treba da gledamo a da vidimo a da nije flert jer flert zahteva inicijalni kontakt koga još nije bilo?

Idemo random gradom, maxijem ili pijacom i šta gledamo...

Imaju li muškarci neki radar koji će da im kaže da je neko zainteresovan za njih ili ne?

Redovno se dešava da moj osrednji nastup, zapravo u meni blago-žalostan, nekome deluje kao da sam bila zainteresovana, i obrnuto?

Uči li se to ili se sa tim rađa?

I šta raditi kad muškarac ne kapira? Crtati, biti skroz otvoren ili dići ruke i povući se ("ne vredi").
Normalno je ako ti zensko ne daje povoda da ne treba nista pokusavati......ponekad treba probati...ali samo jednom i proveriti da li tu ipak ima necega......i posle toga odustati.....opusteno

Jesmo otišli u off, tj JA, izvinjavam se.
Ali ako može samo još jedno pitanje: da li IKO misli da je možda ON na potezu?
I on mene može da nađe...
Pa jel te našao?
Nemoj pržiti mozak sa tim ko je na potezu, ne igrate šah!
Pozovi ga, ugovori kafu, daj mu pravo izbora lokacije od 2 ponuđene i sve će ti biti jasno pre ili posle...

Imaju li muškarci neki radar koji će da im kaže da je neko zainteresovan za njih ili ne?

Redovno se dešava da moj osrednji nastup, zapravo u meni blago-žalostan, nekome deluje kao da sam bila zainteresovana, i obrnuto?

I šta raditi kad muškarac ne kapira? Crtati, biti skroz otvoren ili dići ruke i povući se ("ne vredi").
Ja sam u mladosti često inicirala da nekom otvoreno dam na znanje da mi se dopada. Možda iz razloga što nisam bila strpljiva i što sam odmah htjela da znam na čemu sam. Nikada ja nisam bila za neka razvlačenja i dugotrajna muvanja. Jer dok se on “smisli” ja se već ohladila. To sam radila na dva načina:

• Pogledom. Na meni se vidi ako mi se neko sviđa i ne umijem to da sakrijem. Ako se poklopi da je obostrano sviđanje, pogledima je rečeno sve.
  • Ako poznajem nekog (ili moje drugarice) iz njegovog društva onda je stvar olakšana da se kao “spontano” upoznam i sa tim koji mi se sviđa. Ako ne bi bilo nikog poznatog, onda bi direktno poslala tu drugaricu do njega da mu kaže da mi se sviđa. Svaki bi prihvatio upoznavanje, pa bi se kroz razgovor dalo naslutiti ostalo.
Događalo se da se pokaže da druga strana nije zainteresovana, pa nikom ništa. Nije se to smatralo za neki blam, jer je to bio ok i čest način upoznavanja kog su koristili i momci i cure.

Uvek sam se trudila da se ne vidi da sam zainteresovana a zasto, pojma nemam...
Nikad ne bih mogla nekom jasno da kazem -svidjas mi se i ne znam sta bi se desilo da to nekom kazem..
Sve moje ozbiljnije veze zapocinjale su spontano, druzenjem.

Ako ne kapira onda mu lepo daš i kažeš mu : nema više, dala sam ti da skapiras da ti ovo vise neću dati
Danas prosto briljiram na forumu :aha:

Zna;i, prema vama, žena treba da preuzme inicijativu i kaže, slušaj zainteresovana sam za tebe, dopadaš mi se. Da li biste voleli to? Ili biste odmah pobegli?
Reci cu iz svog iskustva..par puta sam se mnogo opekao jer sam mislio da joj se svidam, a na kraju je zena bezala od mene vrlo neugodno iskustvo..i ona je slala signale e sad kako sam to ja shvatio..ja u tim igrama volim konkretno, a ne nesto kroz šalu a ja to shvatim ozbiljno i onda bude svasta..
Da mi i kaze da joj se svida prvo bih pomislio kao drug i tako bih reagovao..sledeca reakcija bi bila "bezi od mene" jer znam ako ti se ja svidam da s tobom nesto nije u redu, a meni ne trebaju problemi s...i ostalo..Nazalost nekako imam taj osecaj da se lepi neko, nekako ne volim to..neki dan moja komsinica kaze mojoj kevi da sam zgodan muskarac a meni je to ne znam..ko da sam sexualni objekt a to me smeta

Back