bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 38.888
u pravu si
to je veoma bedno, svatohebi ...
time ne drze ni najmanje do sebe, nemajuci ni malo reona skim ce leci koga ce opaliti...
naravno da biramo, bar oni normalni od nas
Bravo kapetane

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
u pravu si
to je veoma bedno, svatohebi ...
time ne drze ni najmanje do sebe, nemajuci ni malo reona skim ce leci koga ce opaliti...
naravno da biramo, bar oni normalni od nas
Ja sam je tako doživeo.To svakako nije poenta ove tema ali se s tim stavom slazem![]()
Sve odgovore krije brojčica vagina u koje ga je gurao. Ako je velika 'hvala na pažnji i doviđenja'.. Ako nije zainteresovaću se da ga proučim detaljnije.. njega, njegove bivše veze me ne zanimaju..
Vi što volite da se *ebete sa tim veštim, iskusnim, umešnim, majstorima što znaju sve o seksu, životu i ženama na osnovu toga što su ih prevrnuli gomilu, bogme morate dobro otvoriti oči i voditi računa o svemu pa i o tome sa kim je sve bio pre.. Takve ne registrujem ni za površno druženje/poznanstvo a kamoli nešto više.
Biram.Koliko se samo na forumu moglo čuti : mi ne biramo, od probirača nema jebača i slično...
ovo govore oni koji ne mogu da birajuod probirača nema jebača i slično.
ovo govore oni koji ne mogu da biraju
ma bezvezePa fora je baš što mogu sve, mogu mnoge..
Dobar simolim moderaciju da briše moje poruke i da me
Složeno je, a mene užasno boli glava.. plus sam se toliko otrovala večeras ovde da mi je sad zaista potrebna jedna duža pauza od krstarice.. U minusu sam, treba mi opuštencija i smejanje a ne ovo da čitam sve i svašta i gurnem sebe u još veće blato.. Opterećuje me i oneraspoložava forum, ne prija mi, maltretiram sebe i nema poente biti ovde dok god je tako.MA, vidi, nije meni problem broj, naprotiv kao što si negde već videla po temama danas (vidim po notifikaijama hehe), volim ja iskusno parče.
Problem je što ako legne sa svakom koja mu se i malo dopadne, to znači da gubi potenciju za nešto dobro i duboko.. postaje površan, kada dođe do te neke onda je već mentalno istrošen, sve mu je ravno, ako nije Ceca biće Mica, ako nije Mica naći će se već neko... Tu onda nema intimnosti i selektivnosti, i žena koja je sa njim /ili obrnuto/ ne zna kada je sa njim da li je išta vredno ili nije, jer kad ona ode doći će druga, kao jedan veliki ringišpil.
Opet, ako je neko selektivan onda znaš da je izabrao. Ako je neselektivan onda je slučajno s tobom jer si mu dala u ovom trenutku.
Ne znam sta je danas sa zenama na internetu. Ok, alergicne su na nebirace a kad naidju na biraca onda samopouzdanje tropa, osete se ugrozenim, naudre i vrate na: hej hej,cao cao, ja te citiram, meni si zanimljiva, ja hocu da pricam s tobom. pick me pick me hahaha
Pa dobro, aj nek bude da je cica prosto prezauzeta u stvarnom zivotu, jednostavmo joj je ispunjeno kao holivudskoj divi, na chat svrati samo da bi obavestila ostale kako joj je dobro. Mozda da se izmisli poseban status : " ol biznis riba"Mozda imaju stvaran zivot?
Ljutim se i povređena samNe znam sta je danas sa zenama na internetu. Ok, alergicne su na nebirace a kad naidju na biraca onda samopouzdanje tropa, osete se ugrozenim, naudre i vrate na: hej hej,cao cao, ja te citiram, meni si zanimljiva, ja hocu da pricam s tobom. pick me pick me hahaha
Da daaa cico, da daLjutim se i povređena sam
Nisi me lajkovao sram te bilo![]()