(ne)sposobni muskarci

crna Andjelija gde baš nadje ovakvu temu da otvaraš u ovako vrelom danu 🤣

nisu naravno po meni su nesposobni oni muškarci koji ne umeju da koriste svoj mozak nego slušaju druge,oni koji veruju sve što čuju na tv-u i oni koji botuju i podržavaju dotičnog
ne mislim na naivne i tupave,pitam dal je nesposoban muskarac onaj koji ne ume da brine o sebi

Da li muskarce koji ne umeju da ispeglaju sebi garderobu,poprave nesto na automobilu,okrece stan ili sl smatrate nesposobnim?

Која је поента бинарне класификације људских способности? Битније од тога, која је поента да чујеш како случајни пролазници на нету врше ту класификацију?

Poslednja izmena od moderatora:
pitam dal je nesposoban muskarac onaj koji ne ume da brine o sebi
Ниси то питала :cool:

Питала си да ли су мушкарци који не знају да 1) крече, 2) поправе квар на аутомабилу, и 3) испеглају себи гарборобу неспособни.

Добро је да ниси поменула кување, чишћење, пуштање веш машине и простирање веша :cool:

Ni jedna osoba danas ne mora da zna da popravi kvar na automobilu osim ako ta osoba nije automehaničar.

A svaki čovek mora da bude sposoban barem da odveze kola kod automehaničara, ako je to potrebno. I to je sasvim dovoljno da dokaže da ume sam da reši problem.

Back