andjelijaa
Elita
- Poruka
- 16.323
Da li muskarce koji ne umeju da ispeglaju sebi garderobu,poprave nesto na automobilu,okrece stan ili sl smatrate nesposobnim?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Apsolutno DA.Da li muskarce koji ne umeju da ispeglaju sebi garderobu,poprave nesto na automobilu,okrece stan ili sl smatrate nesposobnim?
Podrazumeva se da treba da zna i da popravi, zategne, zameni deo, kao svaki pravi muškarac.Da li muskarce koji ne umeju da ispeglaju sebi garderobu,poprave nesto na automobilu,okrece stan ili sl smatrate nesposobnim?
Sve osobe koje ne mogu da se brinu o sebi smatram blago čelendžovanim.Da li muskarce koji ne umeju da ispeglaju sebi garderobu,poprave nesto na automobilu,okrece stan ili sl smatrate nesposobnim?
ne mislim na naivne i tupave,pitam dal je nesposoban muskarac onaj koji ne ume da brine o sebicrna Andjelija gde baš nadje ovakvu temu da otvaraš u ovako vrelom danu
nisu naravno po meni su nesposobni oni muškarci koji ne umeju da koriste svoj mozak nego slušaju druge,oni koji veruju sve što čuju na tv-u i oni koji botuju i podržavaju dotičnog
Da li muskarce koji ne umeju da ispeglaju sebi garderobu,poprave nesto na automobilu,okrece stan ili sl smatrate nesposobnim?
Ne, jer su verovatno sposobni za neku profitabilniju aktivnost pa neće da bacaju vreme na trivijalnosti...Da li muskarce koji ne umeju da ispeglaju sebi garderobu,poprave nesto na automobilu,okrece stan ili sl smatrate nesposobnim?
Ниси то питалаpitam dal je nesposoban muskarac onaj koji ne ume da brine o sebi
Ne, jer su verovatno sposobni za neku profitabilniju aktivnost pa neće da bacaju vreme na trivijalnosti...
Šta katastrofa? Trebamo na kurs zanata da bismo se nekom dokazivali?To opravdava njihovo nepoznavanje gore napisanog?
Katastrofa.
ne mislim na naivne i tupave,pitam dal je nesposoban muskarac onaj koji ne ume da brine o sebi
Nije radi dokazivanja.Šta katastrofa? Trebamo na kurs zanata da bismo se nekom dokazivali?
O sebi ili svom automobilu, zidu, košulji...? To su različite stvari.ne mislim na naivne i tupave,pitam dal je nesposoban muskarac onaj koji ne ume da brine o sebi
Zašto bi sebi krečio stan? Postoje iskusni moleri za to. A današnja kola i onako prave, da jedino servisi mogu da ih poprave.
pa dobro, ja mislim da ne... osim možda menjanja gume i onih stvari koje se jednostavno pokupe kroz vožnjuNije radi dokazivanja.
I nije kvantna fizika.
Zena je napisala “sitni kvar” na autu.
Mislim da ti svako treba da zna.
Nije radi dokazivanja.
I nije kvantna fizika.
Zena je napisala “sitni kvar” na autu.
Mislim da ti svako treba da zna.
Za pocetak je i to neki napredak u razmisljanju.pa dobro, ja mislim da ne... osim možda menjanja gume i onih stvari koje se jednostavno pokupe kroz vožnju