a inače, taj trip "ja se super provodim bez alkohola i isto mi je, čak i bolje nego tebi koji piješ" je ipak 1 nonsens
izlazio sam s tri drugara jedno vreme baš redovno ... i budući da smo obilazili solidan broj lokala poprilično udaljenih, bio nam je neophodan auto ... i uvek jedan od četvorice nije pio, nego je vozio ......... ma sve je to ok, do jedno 2 sata po ponoći ... tad je meni, kao vozaču, već sasvim dosta tog izlaska, nisam se ja smarao, bilo je to sve ok, al' dosta brate mili ... ali naravno - cvrc ... ekipa bi još i još da se zeza, i ja naravno vozim .... naravno da ja trezan ne kontam zašto je fora izaći posle muzike i konobara iz kafane, i zašto je sad tako sjajno što nama gazda služi piće, ali znam i da je njima sjajno i odrađujem dežurstvo bez primedbi i komentara ...

.... ja sam svoj jutarnji svrš, kad sam bio vozač, doživljavao kad nas zaustave panduri, pa ova trojica pevaju a pandur meni trijumfalno uručuje dreger ... i ja naduvam zero, pa se smeškam
pljujte sad Nepijaši kol'ko hoćete, da sam alkos, da ne znam šta je provod bez čašice, da ste mnogo kul i da vi zatvarate kafane i bez cuge, al' ja vrlo dobro znam da lažete i da nemate pojma šta je dobra zajebancija