"Ne pijem" ljudi!

• Začetnik teme Začetnik teme Lexa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Niko, nije o tome govorio...kao sto nigde nisam spomenula da nisam okusila alkohol i sl...ti sve vadis iz konteksta kako bi dogurala temu do ko zna koje stranice...:lol:
Ne, pitanje je jasno. Ja sam vrlo precizna, shvati to. "Ne pijem" znači da, ******* - ne piješ. Šta ti nije jasno?

Ako nekad piješ, onda lažeš. Onda je "ne pijem" laž izrečena u svrhu da...?

Koju, šta misliš?

Hoću, naravno, kad se ti suzdržiš od ovih gluposti:
"A tebe to pogadja ? Mislis nemoguce je da se ljudi zabavljaju bez pica? I pre svega da postoji toliko ljudi koji to mogu?"
Brate prošla sam tu školu a i ti si ovde 100 godina, majke ti kako te nije sramota, smor bar, da se ovim koristiš, stvarno :roll:

Baš si me ono postidela i ispsihoanalizirala za desetku :aha:

:eek: :roll: zar tebi to deluje kao psihoanaliza...pa mislim bar ti si ovde dovoljno dugo da znas kako ponizavanje i psihoanaliza izgledaju...:lol: protumacila si pogresno i uvredila si se bez razloga...;)

Ne, pitanje je jasno. Ja sam vrlo precizna, shvati to. "Ne pijem" znači da, ******* - ne piješ. Šta ti nije jasno?

Koju, šta misliš?

Ne pijem 3 tacke..danas..jaci alkohol..pivo..pojedina pica..ne pijem vise od jedne casice u 3 meseca..jel treba dalje tebi i slicno ogranicenim da pojasnjavamo?mislim i da ti tvrdis da je to zato sto ocemo da se pohvalimo ja necu priznati eto iz principa da bi vas samo okarakteriso ko jadnike koji ne smeju da otvore usta bez promila

:eek: :roll: zar tebi to deluje kao psihoanaliza...pa mislim bar ti si ovde dovoljno dugo da znas kako ponizavanje i psihoanaliza izgledaju...:lol: protumacila si pogresno i uvredila si se bez razloga...;)
Aha, pitanje "zašto se ja vređam i mislim da neko ne može da se provede bez alkohola - bezobrazna insinuacija - ja ne mogu :lol: nije nimalo bezobrazno i nije nabadanje toga ko sam ja i šta sam ja? Kao i ovo "dogurala do ko zna koje stranice...

Nisam se ja uvredila bre, smao imam tu slobodu da kad primetim da je neko bezobrazan prema meni ja budem još bezobraznija. Ne mogu da se vređam/ljutim na nevidljive ljude ;)

Ne pijem 3 tacke..danas..jaci alkohol..pivo..pojedina pica..ne pijem vise od jedne casice u 3 meseca..jel treba dalje tebi i slicno ogranicenim da pojasnjavamo?mislim i da ti tvrdis da je to zato sto ocemo da se pohvalimo ja necu priznati eto iz principa da bi vas samo okarakteriso ko jadnike koji ne smeju da otvore usta bez promila

Znači popiješ jednu čašicu i posle mesec dana ti neko ponudi i ti kažeš: aaaa ne! popio sam moju dozu pre mesec dana i još 2 meseca ne smem da pijem, ponudi me za 2 meseca :D tad ću smeti, jer sam se ograničio na sve moguće načine. Ne jedem normalno, ne pijem normalno, vežbam ko blesav svaki dan bar sat vremena jer bi mi mogao iskočiti tiba i kako onda lep da odem na splav i naručim moju kul guaranu dok me maloletne cice gledaju i balave, usne im se sjaje kao gel u mojoj kosi :zaljubljena:

June... brate..... dodaj malo spontanosti u svoj život.

Znači popiješ jednu čašicu i posle mesec dana ti neko ponudi i ti kažeš: aaaa ne! popio sam moju dozu pre mesec dana i još 2 meseca ne smem da pijem, ponudi me za 2 meseca :D tad ću smeti, jer sam se ograničio na sve moguće načine. Ne jedem normalno, ne pijem normalno, vežbam ko blesav svaki dan bar sat vremena jer bi mi mogao iskočiti tiba i kako onda lep da odem na splav i naručim moju kul guaranu dok me maloletne cice gledaju i balave, usne im se sjaje kao gel u mojoj kosi :zaljubljena:

June... brate..... dodaj malo spontanosti u svoj život.

Ne brate kazem NE PIJEM..jer unapred znam da je ogranicen onaj koji pije i da nece razumeti kad umesto vode pije pivo:lol:

Aha, pitanje "zašto se ja vređam i mislim da neko ne može da se provede bez alkohola - bezobrazna insinuacija - ja ne mogu :lol: nije nimalo bezobrazno i nije nabadanje toga ko sam ja i šta sam ja? Kao i ovo "dogurala do ko zna koje stranice...

Nisam se ja uvredila bre, smao imam tu slobodu da kad primetim da je neko bezobrazan prema meni ja budem još bezobraznija. Ne mogu da se vređam/ljutim na nevidljive ljude ;)

Nisi ni svesna koliko bullshitujes....postavila sam tri pitanja koja nemaju nikakvo skriveno znacenje, niti te psihoanaliziraju..na koja mozes da odgovoris a i ne moras...ne usudjuem se pomisliti kako burno reagujes na sasvim obicna pitanja koja ti mozda neko postavi...tipa ljubomorna si i sl.? Sumnjam da ti niko u zivotu nije postavio to pitanje pa makar iz zeza....
A ono za stranice je bila sala...na forumu se cesto ista koristi.....

Uvredila si se na mene nevidljivu....

Popij nesto da se opustis...ja bih al ne smem...:lol:

sjajno,i ja volim ne pijem ljude jer mogu da voze ali se nisam setila toga :)
ja sam trenutno pijem dok ne padnem ljud :)

volim ih ja ako imaju dozvolu. volim ih i ako nemaju dozvolu, pod uslovom da celo vece ne zvocaju i ne komentarisu nesto tipa - jao pazi napices se, jao kako mozes, jao ti si skroz luda. i to zato sto se 1. ne napijam lako, a i znam koliko i dokle da pijem da mi bude sasvim fino 2. mogu, jer mi se moze, jer mi je skroz ok da popijem tu i tamo 3. jesam, luda sam, ti to tek sada shvatas? :mrgreen:

edit najvise mrzim kada mi neko kaze prestani ili mi sklanja casu, mislim od ovih koji ne piju.ko si bre ti da mi sklanjas casu, nisi ti ja da znas koja mi je granica. :roll:

Poslednja izmena:
a inače, taj trip "ja se super provodim bez alkohola i isto mi je, čak i bolje nego tebi koji piješ" je ipak 1 nonsens :lol:

izlazio sam s tri drugara jedno vreme baš redovno ... i budući da smo obilazili solidan broj lokala poprilično udaljenih, bio nam je neophodan auto ... i uvek jedan od četvorice nije pio, nego je vozio ......... ma sve je to ok, do jedno 2 sata po ponoći ... tad je meni, kao vozaču, već sasvim dosta tog izlaska, nisam se ja smarao, bilo je to sve ok, al' dosta brate mili ... ali naravno - cvrc ... ekipa bi još i još da se zeza, i ja naravno vozim .... naravno da ja trezan ne kontam zašto je fora izaći posle muzike i konobara iz kafane, i zašto je sad tako sjajno što nama gazda služi piće, ali znam i da je njima sjajno i odrađujem dežurstvo bez primedbi i komentara ... :lol: .... ja sam svoj jutarnji svrš, kad sam bio vozač, doživljavao kad nas zaustave panduri, pa ova trojica pevaju a pandur meni trijumfalno uručuje dreger ... i ja naduvam zero, pa se smeškam :lol:

pljujte sad Nepijaši kol'ko hoćete, da sam alkos, da ne znam šta je provod bez čašice, da ste mnogo kul i da vi zatvarate kafane i bez cuge, al' ja vrlo dobro znam da lažete i da nemate pojma šta je dobra zajebancija :lol:

a inače, taj trip "ja se super provodim bez alkohola i isto mi je, čak i bolje nego tebi koji piješ" je ipak 1 nonsens :lol:

izlazio sam s tri drugara jedno vreme baš redovno ... i budući da smo obilazili solidan broj lokala poprilično udaljenih, bio nam je neophodan auto ... i uvek jedan od četvorice nije pio, nego je vozio ......... ma sve je to ok, do jedno 2 sata po ponoći ... tad je meni, kao vozaču, već sasvim dosta tog izlaska, nisam se ja smarao, bilo je to sve ok, al' dosta brate mili ... ali naravno - cvrc ... ekipa bi još i još da se zeza, i ja naravno vozim .... naravno da ja trezan ne kontam zašto je fora izaći posle muzike i konobara iz kafane, i zašto je sad tako sjajno što nama gazda služi piće, ali znam i da je njima sjajno i odrađujem dežurstvo bez primedbi i komentara ... :lol: .... ja sam svoj jutarnji svrš, kad sam bio vozač, doživljavao kad nas zaustave panduri, pa ova trojica pevaju a pandur meni trijumfalno uručuje dreger ... i ja naduvam zero, pa se smeškam :lol:

pljujte sad Nepijaši kol'ko hoćete, da sam alkos, da ne znam šta je provod bez čašice, da ste mnogo kul i da vi zatvarate kafane i bez cuge, al' ja vrlo dobro znam da lažete i da nemate pojma šta je dobra zajebancija :lol:

Brate shvati da se nisi ti zaebavo nego te vozila casica..da nije tako bio bi svestan dobre zaebancije..a ne kako si se teturo i trazio de da prilegnes..a to su ti prepricavali trezni:lol:

Koju, šta misliš?

Vrlo si precizna pa ne znas vise ni sta ti je tema....

Tvoja tema i pitanja....

Imate li u okolini "ne pijem" ljude i imate li kakav komentar, da li ste možda jedan od njih?

E dole sam razradila onako maštovito, al' da mi ne kažu da je za blog, mene taj deo krstarice stvarno ne zanima, pa neka ovde stoji kao pitanje, a ispod i zašto ga postavih

I moj odgovor sa prosle strane....

Imam...i uopste mi ne smeta....Bitno mi je drustvo, atmosfera i raspolozenje koje vlada, nebitno je da li neko pije ili ne....
Ljudi ne piju iz raznih razloga i postujem to...
Poprilicno sam caknuta pa mogu da se super zabavljam i bez alkota...

Ne smem da pijem.... pa ko me pita zasto ne pijem, dobija odgovor da sam trudna, nosim dvojke ili trojke...

Ako ovo nije jasno..upucaj me....idem da spavam...laku noc svima...:D

P.s. Pola postova ne povatah koliko baguje forum....nema smisla da odgovaram, nek tema tece dalje..

Poslednja izmena:
Brate shvati da se nisi ti zaebavo nego te vozila casica..da nije tako bio bi svestan dobre zaebancije..a ne kako si se teturo i trazio de da prilegnes..a to su ti prepricavali trezni:lol:

nikad povraćanje, nikad poremećena motorika, nikad zaplitanje jezikom, nikad spopadanje konobarica ;)
ni trezan ni pijan ... al' ja ne pričam o tome, nego o izlascima o kojima ti možeš samo da sanjaš :lol:

nikad povraćanje, nikad poremećena motorika, nikad zaplitanje jezikom, nikad spopadanje konobarica ;)
ni trezan ni pijan ... al' ja ne pričam o tome, nego o izlascima o kojima ti možeš samo da sanjaš :lol:

Bato ja te vozim godinama muzikom gde izlazis i nijednom se nisam napijo:lol:mislim pored toliko godina klubova bas sanjam o tome da se nacirkam uopste mi nije muka od pijandura i letenja flasha:lol:

Bato ja te vozim godinama muzikom gde izlazis i nijednom se nisam napijo:lol:mislim pored toliko godina klubova bas sanjam o tome da se nacirkam uopste mi nije muka od pijandura i letenja flasha:lol:

znači, ti si muzičar, brate? :lol:
pa ok, ti radiš, ja se zajebavam .... da ti nema ovakvih kao ja, racku bi ti mlatio pare od nepijaša :lol: ... a klubovi bi ti se zatvarali usled bankrota :lol:

Back