Ne odgovara na poruke

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Cula sam za to...Nije mi se desilo. Moje ponasanje prema nekome je odgledalo njegovog ponasanja prema meni, odnosno moj dozivljaj njegovog ponasanja. Sta znam, mozda suvise volim sebe, da bih dozvolila da patim za nekim ko me ne zeli. Meni je to prosto, nisam vise prioritet i bitna? Ok, ali ne mozes da ocekujes da ti meni jesi.
Pa taj neko i ne očekuje.
Ali mu je lakše nego da uđe u razgovor ili da da objašnjenje.
Meni se desilo, više puta.
Najgore je bilo posle 5 godina zajedničkog života - kada nije htela da se javi i kaže da je kraj, a ja sam pokušavao da stupim u kontakt sa njom čitav mesec.
Javljala se njena majka, sestra - uvek je bila "opravdano" odsutna...

Pa taj neko i ne očekuje.
Ali mu je lakše nego da uđe u razgovor ili da da objašnjenje.
Meni se desilo, više puta.
Najgore je bilo posle 5 godina zajedničkog života - kada nije htela da se javi i kaže da je kraj, a ja sam pokušavao da stupim u kontakt sa njom čitav mesec.
Javljala se njena majka, sestra - uvek je bila "opravdano" odsutna...
Svako od nas ima ego. Zaeban je on. On voli mazenja i milovanja, voli igracke. Kada mu to oduzmes bude ljut kao dete. Ti si je "jurio" i donekle zadovoljio njen ego na neki bolestan nacin. A tebi da ne "svane" da te ne zeli posle nekoliko dana, jbg ga , desi se svakom.

A najčešće postoji i krivica sa druge strane, koja ne može da se opravda.
Pa je onda i najlakše prekinuti bez reči i objašnjenja.
Posle se pojavi činjenica da je zžtqj neko ko je bez objašnjenja i otišao već sedeo na dve stolice, kao i da je imao podužu klupu za rezerve.

Back