Dijamantna
Poznat
- Poruka
- 8.416
Ja mislio dijamanti, ali tek sad vidim da je voda.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja mislio dijamanti, ali tek sad vidim da je voda.![]()

Nece biti nikad izgleda i ne mogu vise uopste da cekam niti da funkcionisem u medjuvremenu.. Ja ako krenem da pijem, da ne radim, da bez prestanka igram igrice, da se drogiram, i sve to kao zamena na nedostatak ljubavi i dodira, svi ce me osudjivati bez da znaju zasto tako zivim, ljudi osudjuju sve koji su takvi, ko zna mozda je neki narkoman o kojem mislite sve najgore bas isto tako bio usamljen i poceo je da se drogira iz opravdanih razloga pa ga onda posle narod nepravedno osudjuje, dajem primer. Morao bih da se pravdam "to je zato sto nisam nikad bio sa devojkom", necu da me onda niko osudjuje zbog takvog nacina zivota a to nece ljudi da ispostuju, neka ljudi sve takve ostave na miru. Neka mi neko da garanciju da zauvek 10000% necu imati nista, pa ni flert, i onda da zauvek odustanem od toga i da krenem tim drugim stopama bez da se ikad pokajem.ako ne možeš da nađeš ženu, ne možeš i eto, kad bude-bude
31, imam socijalnu fobiju i depresiju, vec sam par puta radio na tome i nije pomagalo.tebi stvarno treba (strucna ) pomoc
kolko imas godina?
Pa to imam zvanicno, ne samo po licnoj procenipominjes neke psihijatrijske stvari

))))Zavisi u kom smislu je lujkakoji ce ti, uzivaj dok si sam, kasnije kad ti se natovari neka lujka moras stravu salivati))))
Nema vise onih empaticnih i pozitivnih emo devojaka koje svuda sire ljubav kao sto neki dobrocinitelj deli nesto sirotinji, da i mi ovakvi gladni lju*awi bar nekad osetimo malo topline u svom hladnom i pustinjackom zivotu Ispleo je paukovu mrežu iz koje ne može da se oslobodi, drugim rečima....@bezimeni1 jesam li u pravu da si ti taj lik sa roze foruma,..... drug?
Ne osuđujem te nego mi je ovakvo pisanje jako poznato, bukvalno sve isto pišeš osim što si promenio malo podatke o sebi ali sve se svodi na isto.
Da se ljudi ovde ne cimaju ako si ti, tamo ko god te savetuje ti iskuliraš i vrtiš svoje.