Richard R. Evermore
Domaćin
- Poruka
- 3.408
Zbog cega i dalje pises na ovoj temi?Ne ocekujem vise nista..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zbog cega i dalje pises na ovoj temi?Ne ocekujem vise nista..
Zato sto je moja i zato sto sam se ponadao nekom cudu ili pozeleo neku podrsku, ali to sad vise nije bitno.Zbog cega i dalje pises na ovoj temi?
Podrsku za sta?Zato sto je moja i zato sto sam se ponadao nekom cudu ili pozeleo neku podrsku, ali to sad vise nije bitno.
Zar nisi dobio podršku?Zato sto je moja i zato sto sam se ponadao nekom cudu ili pozeleo neku podrsku, ali to sad vise nije bitno.
I ja sam na tom drugom forumu dugo pa se sećam čikijevih drama.e moj ti chiki, nece te zene bas nikako..pokuso si na ani, sad i ovdje..zao mi ove serafim, naivna ko francuska sobarica..
drugo, kad mi neko napise da trazi njezne i brizne djevojke sa bich face...znas tacno kolko je sati..
meni je hit da su se ljudi onoliko trudili oko njega.Izopsten iz zivota mozes biti samo mrtav. Sto se devojke tice, spusti kriterijume i trazi nesto u skladu sa svojim mogucnostima.Mozda je bolje da jednom prestanem da zivim, zivot nije za mene jer to je za mene samo zlo gde nema niceg dobrog krajnje sam izopsten iz zivota i ne zelim vise da tu budem.
da se uhoda jel...Izopsten iz zivota mozes biti samo mrtav. Sto se devojke tice, spusti kriterijume i trazi nesto u skladu sa svojim mogucnostima.
Za pocetak, kreni sa ruznima, a ima njih od 35 sto spopadaju sve zivo kako bi se udale...
Dakle, sagledaj realnu situaciju...
Upravo tako. Osnovna greska tih sto ne mogu da nadju devojku je sto imaju visoke kriterijume...da se uhoda jel...
pa dobro
Takvi do kraja ostanu sami i posle traze neke izgovore da bi opravdali sebe i svoje postupke.Upravo tako. Osnovna greska tih sto ne mogu da nadju devojku je sto imaju visoke kriterijume...
cuo sam jednu , koju je davio neki omanji, zdepasti, procelav, al pun para. ona nekih 177 178 on 170 plafonUpravo tako. Osnovna greska tih sto ne mogu da nadju devojku je sto imaju visoke kriterijume...
Nista nije besplatno na ovome svetu i u ljubavi je potrebno pozrtvovanje.Ljubav i seks su besplatne i jako vredne zivotne blagodeti koje imaju skoro svi i koje ni na koji nacin ne mogu da ostvarim, ko me ebe jer je to cista losa sreca i nema nadoknade toga. Kad vec jako lose prolazim na poslovnom/finansijskom planu, losije od vecine (oni koji zive jako bedno i njima je cak bolje u slucaju da ne trpe nekakve gazde ni mobing), da bar ljubavlju, seksom sve to nadoknadim, tim vrednim i besplatnim blagodetima, ali toga nema, ne znam sta da cinim. Jedino mi onda ostaje alkohol (koji sam pravim pa me skoro nista ne kosta jer ga ne kupujem) i sto vise rada za samog sebe a sto manje za druge, i sto manje bilo kakvog trosenja, gotovo nikakvog osim za krajnje osnovne zivotne potrebe, da bih imao puuuno vremena i mira da zivim u svom svetu i u svojoj zoni komfora, sto da ceo zivot, uvek i u svemu budem jako ostecivan i da uvek prolazim gore od svih. Nije ni to neka satisfakcija za to sto sam izopsten ali bolje ista nego nista. Jedino da skupim radni staz a fizicko odvajanje od roditelja, za sta treba preci ogromne zivotne prepreke, to je mozda ogromna i bespotrebna ambicija, sa devojkom ni tad nikad necu biti.
A ja ne preterujem, nevin sa 31, desetak godina trazim devojku, vredjan sam na fejsbuku kako nikad nije, uvek sam bio odbacen u skoli, napustio sam fakultet jer sam bio usamljen a nisam ni imao nikog da pitam ako mi nesto nije jasno, radicu zauvek preko omladinske placeno na sat, tamo cu se osecati odbaceno i pod velikim stresom samo zbog toga sto sam neuklopljiv dok ce neko daleko bolje prolaziti samo jer je opusten. Mozda je bolje da jednom prestanem da zivim, zivot nije za mene jer to je za mene samo zlo gde nema niceg dobrog krajnje sam izopsten iz zivota i ne zelim vise da tu budem.
I ja sam davno imao slicnu fazu ali sad ne ***** zivu silu, najgore je samosazaljevati sebe a druga stvar da te neko sazaljeva, to ne smes nikad da dozvolis bolje sve gaziti pred sobom.Ne ocekujem vise nista..
nemoj gaziti, mozes sa tim stavom se zalecet pa povrijedit neko fino zensko celjade koje gaji naijiskrenije emocije i osecanja prema tebiI ja sam davno imao slicnu fazu ali sad ne ***** zivu silu, najgore je samosazaljevati sebe a druga stvar da te neko sazaljeva, to ne smes nikad da dozvolis bolje sve gaziti pred sobom.
Gazim ko mi stane na put, ko ne zasluzuje tako nesto sigurno to necu raditi vec nasuprot.nemoj gaziti, mozes sa tim stavom se zalecet pa povrijedit neko fino zensko celjade koje gaji naijiskrenije emocije i osecanja prema tebi
sustinski razumem ali uvjek imati kocnice...
Jesam ali nije mi puno pomoglo..Zar nisi dobio podršku?
Imao sam ranije niske kriterijume "daj sta das" i nije bilo nicega, zasto tad nije bilo nicega? Ja cak i ne trazim brak, pa ni ozbiljnu vezu. Sad imam kriterijume koji nisu visoki ali ih imam, vecina devojaka na ulici mi je privlacna, govorim o prosecnim, obicnim devojkama. Trazim onu koja bi mi bila privlacna (sto je logicno) i kojoj sam ja privlacan, i onu koja je slicnog nivoa kao ja. Ja nisam nesto ruzan pa nisam zbog toga usamljen nego imam socijalnu fobiju, depresiju, propusten zivot i neostvarenost, znaci, ako i ona nema puno sansi trebalo bi da trazim onu koja nema sansi iz slicnih razloga, i onu sa istim potrebama i stavovima, takve koje su slicne meni bi mi bile jako privlacne. Vec sam stekao dokaz da sam bio privlacan vise devojaka koje su i meni takodje bile privlacne, ali nije bilo nicega, jedino sto sam se pre dve godine prvi put poljubio. Bolje da mi je privlacna i neostvarena nego neprivlacna a koja je bogata i ima bogat drustveni zivot.Izopsten iz zivota mozes biti samo mrtav. Sto se devojke tice, spusti kriterijume i trazi nesto u skladu sa svojim mogucnostima.
Za pocetak, kreni sa ruznima, a ima njih od 35 sto spopadaju sve zivo kako bi se udale...
Dakle, sagledaj realnu situaciju...
Trazim prosecnu, obicnu, normalnu devojku, jel su to visoki kriterijumi?Upravo tako. Osnovna greska tih sto ne mogu da nadju devojku je sto imaju visoke kriterijume...
Tako je, i u tome cu isto davati od sebe, po cemu se pretpostavlja da to necu? Jedino sto nikad necu dati na sebe.Nista nije besplatno na ovome svetu i u ljubavi je potrebno pozrtvovanje.
Meni treba ljubav, neznost i seks a ne sazaljenje. No, neuporedivo gore od sazaljenja su osude koje uvek dolaze nepozvane, to treba sprecavati.I ja sam davno imao slicnu fazu ali sad ne ***** zivu silu, najgore je samosazaljevati sebe a druga stvar da te neko sazaljeva, to ne smes nikad da dozvolis bolje sve gaziti pred sobom.
Nisam prilika za brak pa to i ne trazim.šta će ti devojka? nađi ženu
Trebao bi vec da imas devojku… ili si odbojan ili imas visok kriterijum, nema trece….Trazim prosecnu, obicnu, normalnu devojku, jel su to visoki kriterijumi?
Recimo da sam puno stidljiv, ukocen, razocaran i sto nikako ne dam na sebe kad me neko cacka, to je valjda odbojno. Ali bitno je da osude prema odredjenim osobama i lazni moral koji mnogima ne dozvoljava da disu, da to nije odbojno, a tome je sklona vecina ljudi.Trebao bi vec da imas devojku… ili si odbojan ili imas visok kriterijum, nema trece….
izadji malo napolje, odi do nekog kluba pa igraj i tako pristupi. Mozes i da startujes na ulici. Koliko vidim ne ide to preko fejsa...Recimo da sam puno stidljiv, ukocen, razocaran i sto nikako ne dam na sebe kad me neko cacka, to je valjda odbojno. Ali bitno je da osude prema odredjenim osobama i lazni moral koji mnogima ne dozvoljava da disu, da to nije odbojno, a tome je sklona vecina ljudi.
Nemam nigde priliku gde bih stupio u komunikaciju sa bezbroj devojaka koje su isto zainteresovane da nadju nekoga, mesto za tako nesto, za mene "trziste" i ne postoji. Ja i ne umem da se zblizim sa osobom koju prvi put vidim u zivotu vec mora da ide spontanije i neusiljeno, prvo poznanstvo/prijateljstvo pa nesto vise, veoma tesko se upoznajem i zblizavam sa novim ljudima. Poznanica imam nekoliko na fejsu i one imaju svoje neke zivote a i zive u drugim mestima.
U kaficu, na poslu i na ulici necu nikad naci i ne postoji sansa za to jer ne znam uopste da prilazim, ne zelim da me neka vredja ili da se blamiram, izgubicu i vec nepostojece samopouzdanje, u rl ne znam ni da lepo i opsirno komuniciram kao sto umem ovde, ni na internetu takodje ne umem da dobro vodim chat jedan na jedan sa nekim sa kim nisam blizak, van izlaska na posao i nemam mogucnosti da puno izlazim zbog zivota sa roditeljima kojima moram da izmisljam gde idem i s kim se vidjam, i zbog novca, ako izadjem negde bez ikakvog uspeha to je za mene skroz izgubljeno vreme. Cak mi se i desavalo ranije u rl da mi pridju ali ni to nije vredelo jer sam stidljiv u komunikaciji i imam 0 samopouzdanja. Na internetu su jako male sanse da ako stupis u komunikaciju s nekim da taj zivi u tvom mestu. Kako da sakrijem od roditelja cak i ako bih usao u vezu, nikako, kako da imam uopste samopouzdanja pored toga razmisljajuci kako cu sad, sta ce neka devojka da misli na to, nema onih koje bi to razumele nego bi se sve iscudjavale.
Posto umem solidno da pisem na internetu, jedina mogucnost mi ostaje fejsbuk ili forumi. Na fejsbuku i trazim devojku po grupama ali tu stvarno ne moze nista da se nadje, muskarac nesto napise niko ne reaguje ili mu pridju gejevi, neka nepismena zena ne bas privlacnog izgleda nesto napise i ima bezbroj udvaraca, ne znam da li je tu iko ikog nasao, ima i puno laznjaka.
Po forumima je tesko jer ljudi tu i ne dolaze s takvom namerom, a mnogo bi bilo lakse jer bih vec znao o nekoj nesto kao sto bi i ona znala nesto o meni, tako je mnogo lakse, nije usiljeno upoznavanje "moramo samo da nadjemo ljubav" ne poznajuci prethodno niko nikoga, a to je i neprirodno, kao sto zene imaju gard prema nepoznatim muskarcima tako i ja donekle imam prema nepoznatim devojkama.
Tinder i Badoo sam isto probao vise puta, ali tu, kao i na fejsbuku, isto nema sansi, i tu nema nekog poznavanja od ranije, nego svi jedni drugima nepoznati i ajde odjednom u chat, tu zene misle da je 99% muskaraca skroz nenormalno jer ne znaju nista o njima, nema zainteresovanih, ne znas ni kako da udjes osim "e" ili "cao" jer ni o kom nista i ne znas.
Nemam uopste mesto za upoznavanje gde je sirok izbor, niti poznanica kog kojih bih mozda mogao da pokusam, a i sve devojke su spremne samo da prevrcu ocima i osudjuju.
Reci cu ti samo ako mi nadjes devojku.jesam li u pravu
Pogodila sam da si ti. Nemoj da sprdaš ljude ovde. Valjda su i sami skontali.Reci cu ti samo ako mi nadjes devojku.
Ja samo trazim devojku koja bi razumela moju situaciju, i to je to.
) ako ne možeš da nađeš ženu, ne možeš i eto, kad bude-bude. Ne znam dokle ćeš kukati po forumima.Ja rekoh dijamanti ono voda neka.Jesam.
![]()

Ja mislio dijamanti, ali tek sad vidim da je voda.Ja rekoh dijamanti ono voda neka.![]()