Ne mogu da nadjem devojku i da budem s njom

Ne sećam se baš detalja ali znam da lik vrti jedno te isto i kulira svaku vrstu pomoći.
Bilo je tamo dosta ljudi koji su se "polomili" da mu pomognu ali on vrti svoje. Ako se dobro sećam tamo je pretio samou*istvom pa je valjda dobio trajni ban, nisam ispratila baš pomno jer je čovek toksičan jako.
Definitivno je u depresiji i sve gleda iz te perspektive. Internet mu je vent za problem, i ne verujem da moze da se izvuce, bez bolnice
na prevaspitavanje :>P

Imaš nešto u planu da preduzmeš povodom toga?
Буквално немам шта, не може то стање уопште сада да се промени, крајње је безизлазно, не могу више да објашњавам ни зашто. Само ми дође да нон-стоп лежим и да се никад не пробудим.

Буквално немам шта, не може то стање уопште сада да се промени, крајње је безизлазно, не могу више да објашњавам ни зашто. Само ми дође да нон-стоп лежим и да се никад не пробудим.
Upao si u depresiju. Koliko to već traje?

Možda je to samo bio tvoj osećaj, ne i stvarno stanje stvari
У детињству ни са ким нисам имао никакву комуникацију, чак сам улазио и у сукобе са онима који злостављају, а пошто су сви увек на њиховој страни а нико на мојој јер сам небитан, тако су ми сви на неки начин непријатељи. Неко направи глупост, пита наставник ко је то урадио, сви у одељењу показују на мене, а нисам ништа урадио, довољно да ми сви буду непријатељи.

У детињству ни са ким нисам имао никакву комуникацију, чак сам улазио и у сукобе са онима који злостављају, а пошто су сви увек на њиховој страни а нико на мојој јер сам небитан, тако су ми сви на неки начин непријатељи. Неко направи глупост, пита наставник ко је то урадио, сви у осељењу показују на мене, а нисам ништа урадио, довољно да ми сви буду непријатељи.
Koja je druga strana priče? Šta si ti radio? U čemu je bila tvoja krivica?

Zbog čega si bio povučen?
..и понекад сам показивао зубе онима који су хтели да ме малтретирају, где је испадало да сам ја онда крив.

Не знам, јер сам имао затворене родитеље који би хтели да будем скроман и ћутљив, а не да се показујем и да радим свашта као и други. То је вртлог, кад си повучен лоше се други односе према теби, а као такав опет настављаш исто јер су други били лоши према теби. И то се све време настављало до сада.

pa šta ima veze što si usamljen..nisi jedini ..
sad će dr Serafim da te povadi ;)
А тако усамљен мораш да функционишеш, да идеш у средину где су други, нпр. на посао. Ако се алкохолишеш, играш игрице, не радиш ништа, живиш у свом свету, сви те нападају.

..и понекад сам показивао зубе онима који су хтели да ме малтретирају, где је испадало да сам ја онда крив.

Не знам, јер сам имао затворене родитеље који би хтели да будем скроман и ћутљив, а не да се показујем и да радим свашта као и други. То је вртлог, кад си повучен лоше се други односе према теби, а као такав опет настављаш исто. И то се све време настављало до сада.

А тако усамљен мораш да функционишеш, да идеш у средину где су други, нпр. на посао. Ако се алкохолишеш, играш игрице, не радиш ништа, живиш у свом свету, сви те нападају.
ko te bre napada?? :(

Back