Ne mogu da nadjem devojku i da budem s njom

Nema nikakvog leka za usamljenost i ne*ebicu. Jel normalno 15 sati dnevno, 10 godina, non-stop razmisljati o tome u svakoj prilici, cekati toliko i da te to ubija u pojam? Zivot mi propao zbog toga, neuspesan sam, bez fakulteta, bez para, zbog toga, da sam bio ostvaren u ljubavi i seksu imao bih i mnogo uspesniji zivot. Razlog sto je to lose je i: usamljen si -> lose ti je -> razocaran si, mrzis ceo svet, ponasas se neuracunljivo zbog pokusaja da nadoknadis to sto si usamljen sto moze ostaviti 150 puta gore posledice nego sto je bilo pocetno stanje, lupas ovde na Krstarici -> usamljen si i to sa jos 150 puta manjom sansom nego na pocetku, i 150 puta si vise omrazen u drustvu zbog prilagodjavanja na usamljenost. Mozda su i narkomani, kockari koji su ostali bez kuce i sl. odabrali sve to samo jer su trazili zamenu za ljubavni zivot i nadoknadu za usamljenost, pa jel to mala stvar?
Ja sam platio prostitutku prvi put, nisam dozvolio da nekoga cekam, mada to je ispalo spontano u vojsci, drugar me na neki nacin nagovorio i ne kajem se uopste.

Poslednja izmena:
Ако хоћеш да нађеш девојку прво се ожени!
Жене не воле саме мишкарце или оне које живе са мајкама.
Али воле и не сметају им мушкарци који живе са женама чак је и пожељно.
Проверен , поуздан , дрнда редовно само још да машта да му испуни све што жена не да!
Са друге стране ваљда осећај спонтане слободне везе зна да може увек да одустане ништа обавезно а још те краде другој жени то је већа драж од тебе самог.

Дакле прво се ожени па онда тражи девојку лакше је!
Kad se ozeni ili bude zauzet ovako e tek tada ce da bude interesantan zenama, znaci to je neki mozak koji ne moze da se razume.

Немам услова за свакодневно излажење по кафанама или на нека друга слична места, а то би вероватно исто било узалудно. Уживо не умем да ишта кажем о себи и не може нико да ме добро упозна, као што и ја тако не умем добро да упознам некога, што ми је битно да бих стекао блискост са неким, не могу са неким кога не познајем. Рл никако није мој терен где сам опуштен и спонтан. Проводаџисање је можда боље.
Munes brate broj ako hoce hoce ako nece dovidjenja.
Ne volim provodadzisanje zato sto ljudi vole da se mesaju posle, najbolje je kada se dvoje nadju...

E al to je problem sa vecinon nladih. I u nase vreme je bilo slicno.
Ideja da se devojka momak upoznavaju po kaficima i izlascima.
Najgore mesto gde moze da izadjes da upoznajes. Ljudi su tu vecinom isfolirani, teritorijalni, buka, lako mozes da ostavis los utisak, sam cin prilazka moze da bude los utisak, jer ce mnoge da skapiraju tako sto si pijan, pa prilazis zenama okolo i td..
Dan brate. Prikljuci se nekim aktivnostima. Samo, budi aktivan. Ples skola, rafting, idi na jogu brate, tamo imas cica koliko hoces, plus je nabijeno energijom. Ima da te uhvate u lepe vezbice i pobrinu se za tebe plus mozda i upoznas zanimljivu zensku. Samo ne foliraj, ne tripuj i nek ti sve to bude u okvru primarnog cilja a to je relax, zabava, uzivanje, ne zene...
Ne idi samo na mesta gde je hajp ultra chad ultra riba fazon: teretane, kafici bla bla. To ti ne treba. A i nisu tolike ribe..

Ljubav i seks su besplatne i jako vredne zivotne blagodeti koje imaju skoro svi i koje ni na koji nacin ne mogu da ostvarim, ko me ebe jer je to cista losa sreca i nema nadoknade toga. Kad vec jako lose prolazim na poslovnom/finansijskom planu, losije od vecine (oni koji zive jako bedno i njima je cak bolje u slucaju da ne trpe nekakve gazde ni mobing), da bar ljubavlju, seksom sve to nadoknadim, tim vrednim i besplatnim blagodetima, ali toga nema, ne znam sta da cinim. Jedino mi onda ostaje alkohol (koji sam pravim pa me skoro nista ne kosta jer ga ne kupujem) i sto vise rada za samog sebe a sto manje za druge, i sto manje bilo kakvog trosenja, gotovo nikakvog osim za krajnje osnovne zivotne potrebe, da bih imao puuuno vremena i mira da zivim u svom svetu i u svojoj zoni komfora, sto da ceo zivot, uvek i u svemu budem jako ostecivan i da uvek prolazim gore od svih. Nije ni to neka satisfakcija za to sto sam izopsten ali bolje ista nego nista. Jedino da skupim radni staz a fizicko odvajanje od roditelja, za sta treba preci ogromne zivotne prepreke, to je mozda ogromna i bespotrebna ambicija, sa devojkom ni tad nikad necu biti.

A ja ne preterujem, nevin sa 31, desetak godina trazim devojku, vredjan sam na fejsbuku kako nikad nije, uvek sam bio odbacen u skoli, napustio sam fakultet jer sam bio usamljen a nisam ni imao nikog da pitam ako mi nesto nije jasno, radicu zauvek preko omladinske placeno na sat, tamo cu se osecati odbaceno i pod velikim stresom samo zbog toga sto sam neuklopljiv dok ce neko daleko bolje prolaziti samo jer je opusten. Mozda je bolje da jednom prestanem da zivim, zivot nije za mene jer to je za mene samo zlo gde nema niceg dobrog krajnje sam izopsten iz zivota i ne zelim vise da tu budem.

Poslednja izmena:
Брате ско је већ дотле дошло плати раву и реши проблем.
Od cega, od nikakve plate i posla gde sam skroz obespravljen? Pa da budem jos malo vise ponizen i potlacen, nije mi dosta toga, i to samo jer sam vec odbacen i bez ikakve srece? I to da mi bude jednom u pola godine ili jednom godisnje, to mi ne treba, pre bih sebi odsekao ruke nego sto bih platio ku*rvu.

Не разумем не можеш да радиш?
Placen sam nista u odnosu sta sve trpim i kako prolazim, pa radim sto manje i sto manje trosim jer drugacije samo radim na svoju stetu, moram da se sto vise povucem da se zastitim. I onda kao da to nije dosta nego treba jos malo da losije prolazim. Da bih platio jednu seansu treba da trpim jedno 2,5 dana terora dok ne znam da li cu sutra cak uopste i imati taj smrdljivi posao, i to za pola sata ili sat nekoj ko zna kojoj koja iskoriscava tudje nesrece.

Dok drugi imaju bolje plate, vise prava, manje stresa, zezaju se na poslu, i jos nemaju potrebe ni da placaju ku*rve jednom u dva meseca nego se redovno seksaju zato sto su prihvaceni, kao sto se i ovako redovno druze i zabavljaju u zivotu. Razlika izmedju mene i nekog takvog prosecnog je za 180 stepeni
Ma najbolje je mozda da pustam i da me ljudi kradu i fizicki zlostavljaju i da im jos dugujem i da im se izvinjavam zbog toga.

Poslednja izmena:
Placen sam nista u odnosu sta sve trpim i kako prolazim, pa radim sto manje i sto manje trosim jer drugacije samo radim na svoju stetu, moram da se sto vise povucem da se zastitim. I onda kao da to nije dosta nego treba jos malo da losije prolazim. Da bih platio jednu seansu treba da trpim jedno 2,5 dana terora dok ne znam da li cu sutra cak uopste i imati taj smrdljivi posao, i to za pola sata ili sat nekoj ko zna kojoj koja iskoriscava tudje nesrece.

Dok drugi imaju bolje plate, vise prava, manje stresa, zezaju se na poslu, i jos nemaju potrebe ni da placaju ku*rve jednom u dva meseca nego se redovno seksaju zato sto su prihvaceni, kao sto se i ovako redovno druze i zabavljaju u zivotu. Razlika izmedju mene i nekog takvog prosecnog je za 180 stepeni
Ma najbolje je mozda da pustam i da me ljudi kradu i fizicki zlostavljaju i da im jos dugujem i da im se izvinjavam zbog toga.

Јој бре сине мој то је живот то је Србија ојачај , очеличи , мушко си.
Та о си 8-9 сати и то је то искључиш прекидач и укључиш..у животу све кошта и овако к онако.
Ако хоћеш да клацкаш не иде ти плати. Шта има везе што су то 2 и по дневнице са празним јајијма се боље размишља , мало ћеш поправити самопоуздање настави да решаваш.
Проблеми су ту да би се решавали нема ништа од кукања.
Девојке не воле патетичне мушкарце не воли нико на ову муку слушати још туђу кад се средиш и ресетујеш кренуће ти све боље.
Живот је леп али и велика мука и није лак! Ако у старту схватиш да живот није лак и да се ништа не добија и не поклања освестићеш се и закорачити.
Сад ја бих могао овако до сутра да причам али не вреди док сам не укапираш.
Мисли какве везе имају колико дневница излазићеш са тибама на кафе , вечере купићеш им нешто потрошићеш паре и можда нећеш ни ни омирисати питзку.
Овако ћеш платити и добити шта хоћеш неће јој сметати твоје неискуство шта год да је платио си клатио се и ћао!

Само немој молим те да платиш курву и да жениш одмах!👍😂😂😂😂

Јој бре сине мој то је живот то је Србија ојачај , очеличи , мушко си.
Ocelicen sam u tolikoj meri da ni sa kim ne mogu nikad ni da imam prijateljski odnos i toliko da su mi svi neprijatelji na ovom svetu. I zato jer necu da trpim nepravde i to po cenu nekih ozbiljnijih posledica. Kukavicki? Za mene nije, otvrdnut sam i ne verujem ni ikom i ni u sta. Onaj ko je poltron koji se ulizuje raznim autoritetima i koji trpi nesto sto ne zeli, ko potpada pod nove kulturoloske ideologije iako mu se one ne svidjaju, taj je za mene kukavica a ne musko. Ali najvise sam musko za krevet, a sto se tice opsirne komunikativnosti i jurenja i trpljenja raznih autoriteta, to su vise zenske osobine.

Та о си 8-9 сати и то је то искључиш прекидач и укључиш..
To nema kod mene, ja sam pod pripravnosti 16 sati dnevno a ne 8, a i placen sam samo za 8, ostalih 8 sati sam u cistom gubitku. Jos, za neprihvacenost i mobing mi niko jos nikad nista nije platio, a kao ne treba da se bunim, pa to je losa sreca koju zelim sto vise da izbegnem kad vec imam tu mogucnost.

у животу све кошта и овако к онако.
Tako je, i hocu da za ljubav placam svojom ljubavlju, za pravljenje drustva svojim pravljenjem drustva, za seks svojim davanjem seksa, za prihvacenost od strane drugih animiranjem drugih. Tako to i ide inace, osim ako je neko u drustvu oznacen kao bednik pa taj mora nekako drugacije, onako kako ne zeli, i jos da ne bude prihvacen od strane drugih od srca nego lazno.

Ако хоћеш да клацкаш не иде ти плати. Шта има везе што су то 2 и по дневнице са празним јајијма се боље размишља , мало ћеш поправити самопоуздање настави да решаваш.
Stvar je u tome sto mi ne ide dok velikoj vecini ide. To su 2,5 dnevnice pakla, i to dajem za pola sata nekoj koja samo rasiri noge (i koja jos kuka kako je ugrozena u ovom drustvu (pod uslovom da je samostalna ku*rva bez makroa) a za pola sata dobije ihaj), a i sta cu onda kad uopste ne budem imao posao i kad budem proklinjao sebe kud dadoh silne pare a sada gladujem a mozda bih imao nesto da nisam placao ku*rve. Jel je to bilo potrebno onima sa 18 ili 20 godina, ja sam taj period propustio, mozda bih se i iziveo pa sad vise ne bih ni razmisljao o devojkama a mozda bih imao i pravog uspeha, sigurno mi ne bi bilo ovako kako je sad. Inace, praznim se svaki dan, i to dvaput, ali nemam nikakvih dodira, prihvacenosti, ljubavi. Meni i treba redovan seks ili nesto slicno seksu, a ne da to imam jednom u par meseci.

Ако у старту схватиш да живот није лак и да се ништа не добија и не поклања освестићеш се и закорачити.
Ja to znam odlicno, i to da sto se vise guram da sam vise na gubitku, vise mi se uzme ili vise dam od sebe nego sto dobijem zauzvrat. Trud bez uspeha je nesto najgore sto postoji i to ne zelim vise nimalo, toga sam previse imao i to se nista ne vazi jer se cene samo rezultati.

Овако ћеш платити и добити шта хоћеш неће јој сметати твоје неискуство шта год да је платио си клатио се и ћао!
Treba mi redovan seks. A sta ako mi se to bas svidi, ja nemam nikakvog iskustva, mozda mi bude jos gore. Imam svoje granice i to mi ne pada na pamet.

Tvouj proublem je stou sve iskonstruises u glavi u napred. Ti si vec sjebao sve u glavi i kad budes nasao devojku. Sta ako ti slina poleti na nju dok ste u misionarskoj?
Aj sebi dozvoli i malo olabavi i ismej sve to. I zivi momenat. Svaki trenutak u zivotu koji zivis vise nece biti. **** i zene i kolege i posao i sta mama i tata misle, ocekuju.
Lepe misli bratac u glavu. Nema mesta ruznim.

Nisam prihvacen i niko me ne voli, sudjeno mi je samo da mastam da postoji nesto lepo i da se puno zaljubljujem i na najmanju zensku ljubaznost i da patim zbog toga jer nema nicega vise, meni nisu sada ni privlacne sve devojke i zene (a pre sam imao nize kriterijume pa ni tad nije bilo nicega), ne znam da komuniciram, sanse su mi 0, sve sam propustio nepovratno a devojke nemaju nikakvog razumevanja vec vredjaju sto si ovakav ili onakav iako nisu ni one savrsene i izivele su se za sve pare.. Za sve to sto sam ceo zivot i jako puno usamljen i nezadovoljan sto nemam cak ni dodire, mislim da je najbolje da jednom zavrsim sa zivotom.

Nisam prihvacen i niko me ne voli, sudjeno mi je samo da mastam da postoji nesto lepo i da se puno zaljubljujem i na najmanju zensku ljubaznost i da patim zbog toga jer nema nicega vise, meni nisu sada ni privlacne sve devojke i zene (a pre sam imao nize kriterijume pa ni tad nije bilo nicega), ne znam da komuniciram, sanse su mi 0, sve sam propustio nepovratno a devojke nemaju nikakvog razumevanja vec vredjaju sto si ovakav ili onakav iako nisu ni one savrsene i izivele su se za sve pare.. Za sve to sto sam ceo zivot i jako puno usamljen i nezadovoljan sto nemam cak ni dodire, mislim da je najbolje da jednom zavrsim sa zivotom.
Izadji iz tog pogresnog fazona.Previse sebe sazaljevas. Ne cini to.
Prihvati to sportski. Ne treba zbog toga da ocajavas; Naprotiv, gledaj vise da kuliras.
Kad pobedis ,bice ti jasno zasto si to sve morao da prodjes;i nece ti biti zao.

Sportski prihvatam ceo zivot, i tako ce biti sve dok umrem prirodnom smrcu ako umrem od toga. Izvini, ali tako je.. Ako sam se ocelicio, znak toga je mrznja i nepoverenje prema svima, ma da se sad dese i neke lepe prilike ja njima necu verovati, to jeste otvrdnuce iako ono nije korisno, ali necu da mi drugi pricaju slabic i sl, takvi su oni koji su puno naivni i poverljivi a ne oni kao ja. Ja sam za sebe spreman na najgore i to je ekstremno sportski.

Iako sam imao vise puta takve periode pa sam se onda kajao i davao novu sansu i drugima i sebi, mislim da sad jednom za svagda mogu da zacementiram misljenje da mrzim sve zene i da vise nikad nijednoj zenskoj osobi necu reci ni 'dobar dan' u zivotu, imam ogromne razloge za to i odlicno znam da to nije nikakva greska, kako one prema meni tako i ja prema njima, zavrsio sam sa njima zauvek, necu vise izaci ni na ulicu samo da ne vidim nijednu, to je moje pravo i ne zanima me. Ma to mogu reci i za sve ljude ali odvajam tu muskarce i zene, necu vise da imam bilo kakav kontakt ni sa jednom, samo mi pridje neka na ulici da me pita nesto pogledacu je samo kao da sam ugledao go*no, ne zanima me vise nista....

Mene roditelji ekstremno koce u svemu, ili sam ja totalno zakocen zbog njih, to je jos gori problem nego to sto nemam prilika kod devojaka, nista ne smem od njih da uradim u zivotu jer sta god da uradim oni bi to znali, bukvalno bih morao da nemam ama bas nikakav kontakt s njima, da ne znaju ni da postojim, pa da smem da nesto radim slobodno, najblize tome je mozda odlazak u inostranstvo ali najgore je sto cak ni takve stvari ne bih mogao da im kazem da odlazim negde a naravno da bi znali da sam otisao negde (ne bih mogao da sakrijem valjda) i da ko zna sta tamo radim.

Podstanarstvo u Srbiji ni sam licno ne zelim (posto to uglavnom biva prvi argument) a i nije resenje problema jer ne radi se o zakocenosti zbog zivota sa njima nego uopste o zakocenosti zbog bilo kakvog saznanja da ja postojim i da kao takav nesto radim ili da nesto zelim, da sam bas primoran na podstaranstvo na to bih pristao ali samo kratko i ustedeo bih za kamp-prilokicu i otisao bih iz podstanarstva, snasao bih se vec jer sam ranije i planirao da odem na ulicu pa imam neki plan takvog prezivljavanja, kako do malo struje, da odrzavam higijenu i sl, snasao bih se. Ali cak i da stvarno zelim u podstanare njima bi to bilo veoma neprihvatljivo i to bi bio jako iracionalan potez, bacam dragocene, krvave pare a nemam ni za samog sebe i znaju da nemam za tako nesto i da se ne snalazim normalno u drustvenom funkcionisanju, i mislili bi da ko zna sta mutim jer odjednom to zelim, ni sam na to ne bih pristao niti bih se snasao jer ja i nemam prijatelje koji bi mi davali moralnu podrsku za to ili informacije kako nesto funkcionise, samo dajem primer da to nije resenje problema. Resenje je da oni apsolutno nista ne znaju, cak i da imam takve namere mislili bi da je to da bih mogao slobodno da se seksam i drogiram a da oni to ne znaju, a i npr. da hocu da se zenim jel bi bilo normalno da to sakrijem od njih, pa ne bi, znaci, tu nema nikakvog resenja.

I kako da budem sa devojkom, pa i da imam drustvo, a da oni to ne znaju, nikako, moram da zivim kao u tamnici. To je ono, fazon, izadjem u grad i kao "sipace ti nego drogu u pice" (ne bukvalno te reci ali taj fazon), onda, seks smatraju kao nesto vanplanetarno nemoralno, u istom rangu kao i droga ili ubistvo, kad bi znali ne samo da sam sa devojkom nego i da sam se cak i ozenio (sto je valjda nesto sto se smatra dobrim u drustvu), znali bi da tako nesto radim, da imam seks, pa i sama neznost je losa jer kako se ja to mesam i komuniciram sa raznoraznim ljudima, ima lopova, prevaranata, kriminalaca, ku*rvi, ne mesaj se sa strancima, sram me bilo sto i ja imam osecanja, onakve potrebe, potrebe da ne budem usamljen i slicno. Drugi smeju i da se provode, da uzivaju, da rade svasta, i da imaju podrsku od roditelja, tipa "moj sin ima mnostvo devojaka, moj ku*ronja, tatin sin" ili "platili smo kcerki silikone da bude zgodna momcima", roditelji cak kupuju i auto odrasloj deci, dok ja ne smem cak ni da pozelim da se ne samo ne osecam usamljeno. Drugi smeju da se svadjaju i sa poslodavcima i sa raznoraznim da bi ostvarili svoja prava, da prevare sistem i da npr. udju na crno u Nemacku "bravo, sine, tako se dobro prolazi u zivotu", dok ja moram da cutim i da se sklanjam da ne bih bio nekulturan i bahat. I sta da radim, nemam nikakvog izlaza, totalno mi je trajno unisten zivot oko najnormalnijih stvari, cak i zene u Saudijskoj Arabiji kad se vencaju tako mogu bar da imaju halal odnose u braku, ja moram da se osecam ekstremno usamljeno i da zivim u izolaciji, da ceo zivot propustim druzenje, dodire i slicno, ograniceno mi je sve kao da sam u tamnici, jedino mastanje i zivot u svom svetu ne moze niko da mi ogranici, mislim da jedino imam pravo da zavrsim sa zivotom, oni bi i to cak i radije prihvatili nego saznanje da imam devojku, seks, da pijem, da se druzim po kafanama, po kafanama se valjda druze najgori propaliteti i pijanice, po njihovom misljenju, uvece izlaze samo oni koji se ku*rvaju i drogiraju, po njihovom misljenju, a tako svi danas rade, svi idu u kafice i izlaze uvece, jedino im ne smeta ako sam uvece na poslu i ako bih trpeo mobing od raznoraznih tamo "moje dete mora da bude skromno, da trpi zlostavljanja od strane autoriteta i da cuti", bitno je kao da nesto radim i tu je vec nebitno ako ima neprijatnosti ili ako bi bilo zlostavljanja, cuti i trpi, mora se, ali ako bih se u probleme uvaljivao zbog posledica svojih licnih zelja, zbog ljubavi, alkohola i sl. to je u rangu kao da sam pocinio neko vanplanetarno uzasno delo, mobing na poslu po njima i treba da trpim dok da imam seks pa i bliskost sa nekim ne smem ni slucajno.

Back