Ne jasno

Lagerta

Poznat
Moderator
Poruka
7.550
Možda je tu bio tata il sugar dady ;) Obično biraju takve momke koji udovoljavaju , i moram da dodam, takvim ponašanjem i muškarci sebi jačaju ego, jer im prijaju uloge zaštitnika, velikih macho tipova :D A onda im kriv --- kad se ožene pa im takva cica mila sedne na glavu i za kilo hleba koji ne ume da iseče sama :D

Poruka
1.584
Možda je tu bio tata il sugar dady ;) Obično biraju takve momke koji udovoljavaju , i moram da dodam, takvim ponašanjem i muškarci sebi jačaju ego, jer im prijaju uloge zaštitnika, velikih macho tipova :D A onda im kriv --- kad se ožene pa im takva cica mila sedne na glavu i za kilo hleba koji ne ume da iseče :D
Prijaju muskom egu do nekog trenutka.Uvek su mene birale zene(druga tema),shvatis vremenom da si omanuo

Sizif

Strani posmatrač
Moderator
Poruka
47.213
Još jedno pitanje - pošto radim u pešačkoj zoni i stalno gledam neke ljude koji prolaze, u najvećem broju slučajeva ako idu dve žene u paru one pričaju o nekom muškarcu.

Ako idu muškarac i žena, obično je žena ta koja nešto govori, a muškarac ćuti, hoda i gleda okolo.

Ovo naravno nije slučaj uvek, ali u najvećem broju slučajeva jeste, godinama posmatram ovo.

Alter_Ego_

Legenda
Poruka
67.341
Još jedno pitanje - pošto radim u pešačkoj zoni i stalno gledam neke ljude koji prolaze, u najvećem broju slučajeva ako idu dve žene u paru one pričaju o nekom muškarcu.

Ako idu muškarac i žena, obično je žena ta koja nešto govori, a muškarac ćuti, hoda i gleda okolo.

Ovo naravno nije slučaj uvek, ali u najvećem broju slučajeva jeste, godinama posmatram ovo.
То је запажање.

На основу запажања си донео и неке закључке.

Зашто је то тако?

Sizif

Strani posmatrač
Moderator
Poruka
47.213
То је запажање.

На основу запажања си донео и неке закључке.

Зашто је то тако?
U prirodi Homo Sapiensisa je da sledi takozvani induktivni metod zaključivanja.

Na primer, muški primerak rečene vrste primeti na ženi sise i kaže sebi "ovo je dobro". Onda primeti neke druge sise na nekoj drugoj ženi i kaže "i ovo je dobro".

Na osnovu tih zapažanja on kaže sebi "sise su nešto dobro".

Metod nije nepogrešiv, ali je prilično pouzdan u određenim situacijama.

Poruka
1.584

Sklad.Ako smo se uzeli pod predpostavkom ja = ti,ocekujes da neke stvari u braku ona oplemani, "Nije on tako mislio".Istina je da ona(nemoj da cuju),mnogo zavsi od tebe i to zaista "hrani" muski ego .Ali mi smo ti koji je nacine "ne sposobnom".

Lagerta

Poznat
Moderator
Poruka
7.550
Sklad.Ako smo se uzeli pod predpostavkom ja = ti,ocekujes da neke stvari u braku ona oplemani, "Nije on tako mislio".Istina je da ona(nemoj da cuju),mnogo zavsi od tebe i to zaista "hrani" muski ego .Ali mi smo ti koji je nacine "ne sposobnom".
Teško ćeš jaku ženu učiniti "nesposobnom" , jedino ako ona to u nekom trenutku ne poželi :D