- Poruka
- 7.550
Il one odrednice, Maja Slavkova il slično
Mira Acina 

Odmah bi vratio kusur i izvinio seIl one odrednice, Maja Slavkova il sličnoMira Acina
![]()
To je ok,pod uslovom da se "dobro udala",ali,cinim li joj ja islugu (da nerviram Obilica)ako ona precesto pominje muza?Zivela si i pre mene?To je donekle i do vaspitanja dece, još uvek smo balkansko društvo koje kćeri vaspitava da budu oslonjenje na muškarca, muža.
Prijaju muskom egu do nekog trenutka.Uvek su mene birale zene(druga tema),shvatis vremenom da si omanuoMožda je tu bio tata il sugar dadyObično biraju takve momke koji udovoljavaju , i moram da dodam, takvim ponašanjem i muškarci sebi jačaju ego, jer im prijaju uloge zaštitnika, velikih macho tipova
A onda im kriv --- kad se ožene pa im takva cica mila sedne na glavu i za kilo hleba koji ne ume da iseče
![]()
То је запажање.Još jedno pitanje - pošto radim u pešačkoj zoni i stalno gledam neke ljude koji prolaze, u najvećem broju slučajeva ako idu dve žene u paru one pričaju o nekom muškarcu.
Ako idu muškarac i žena, obično je žena ta koja nešto govori, a muškarac ćuti, hoda i gleda okolo.
Ovo naravno nije slučaj uvek, ali u najvećem broju slučajeva jeste, godinama posmatram ovo.
U prirodi Homo Sapiensisa je da sledi takozvani induktivni metod zaključivanja.То је запажање.
На основу запажања си донео и неке закључке.
Зашто је то тако?
Sklad.Ako smo se uzeli pod predpostavkom ja = ti,ocekujes da neke stvari u braku ona oplemani, "Nije on tako mislio".Istina je da ona(nemoj da cuju),mnogo zavsi od tebe i to zaista "hrani" muski ego .Ali mi smo ti koji je nacine "ne sposobnom".Još jedno pitanje - pošto radim u pešačkoj zoni i stalno gledam neke ljude koji prolaze, u najvećem broju slučajeva ako idu dve žene u paru one pričaju o nekom muškarcu.
Ako idu muškarac i žena, obično je žena ta koja nešto govori, a muškarac ćuti, hoda i gleda okolo.
Ovo naravno nije slučaj uvek, ali u najvećem broju slučajeva jeste, godinama posmatram ovo.
Ako ti je za utehu,ni meni nije sbe naj jasnije.Meni tema nije jasna šta je autor hteo da kaže.
Hvala na utehi. 😂🍻Ako ti je za utehu,ni meni nije sbe naj jasnije.
Gramaticki ispravno.Hvala na utehi. 😂🍻
Ako nisi u "mraku" neces ni razumetiHvala na utehi. 😂🍻
Хвала на утеси.Hvala na utehi. 😂🍻
Teško ćeš jaku ženu učiniti "nesposobnom" , jedino ako ona to u nekom trenutku ne poželiSklad.Ako smo se uzeli pod predpostavkom ja = ti,ocekujes da neke stvari u braku ona oplemani, "Nije on tako mislio".Istina je da ona(nemoj da cuju),mnogo zavsi od tebe i to zaista "hrani" muski ego .Ali mi smo ti koji je nacine "ne sposobnom".
Mene dusaOči me boluu .
Blizi se.Ali tada cu i priznati sebi da u ljubav ne verujem.Izdrži do onog stadijum kad te bolee *** za sve![]()