Отварач мозга
Aktivan član
- Poruka
- 1.584
Zasto zene,kada su na kasi,salteru...i nesto krene lose,zapne,moraju da pomenu muza,koji nije prisutan?
Jel rekla: " Onaj moj..."?Zasto zene,kada su na kasi,salteru...i nesto krene lose,zapne,moraju da pomenu muza,koji nije prisutan?
Mastovit si.Nece kartica da se ucita."To je nesto moj muz..."Zasto?Ja bi i da je ona kriva rekao "Nesto sam prckao i zeznuo stvar."У ком контексту је помињала мужа?
Претио си јој, па је рекла "видећеш ти код мог мужа"?
Da napomenu da imaju zastitu.Zasto zene,kada su na kasi,salteru...i nesto krene lose,zapne,moraju da pomenu muza,koji nije prisutan?
Jer mozes sve to da ponovis mojoj zeni?Moram da dodam, uvek su me pomalo nervirale tako mrljave žene,koje se prenemažu, glume mile cice, a u stvari su nesposbne , a i pomalo manipulišu takvim svojim ponašanjem.
Stop lektorimaИма лакше објашњење, па да упамте сви !
Само се код глагола не пише одвојено !
Просто, зар не ?!
Jer mozes sve to da ponovis mojoj zeni?
Imam svoj smisao za humor,ne zalim se na svoju zenu(Ziva bila),Pitanje proformulisano(Lagerta je shvatila),cineci zenama,suprugama,malo i preteramo,do te mere da i "proste"stvari,situacije ocekuju da mi resimo.Muzevi.Сам си је бирао.
Није ти је она бирала.
Stop lektorima
Da ne odemo mnogo od teme.Daj mi svoje misljenje.Стоп лекторима, полицији, нормали, лекарима, лепоти, доброти ...
Напред лудилооооо ..........![]()
Da ne odemo mnogo od teme.Daj mi svoje misljenje.
S njim se nije zezatiIl zeta odbornika![]()