Kako_je_tako_je_m
Zainteresovan član
- Poruka
- 156
Zasto ne postavite anketu da vidimo koji tim ima najvise simpatizera
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Glupos... ako mene pitate.
Lejkersi trenutno na prvom mestu, to je ok. Ali dalje...
Dalas? Zasto bi bio ispred San Antonio-a?
A tek Chicago ispred Bostona... koja nebuloza.
Muka mi je vise koliko forsiraju Rose-a kao novog
medijskog LeBrona... Vec ga vidim za par godina,
kako pred kamerama uzivo objavljuje sledeci tim.
po meni,oklahoma i cikago nemaju nikakve sanse za titulu a da su u prvih 10 na ovoj listi![]()
oklahoma nema nikakve sanse a za cikago se ne bih slozio. pokazali su do sad da su poprilicno zreo tim,a pogotovo ih je tesko dobiti na njihovom terenu (united centru). tako da me ne bi iznenadilo da ih vidim u finalu...
Slazem se sa ovim mada opet ne bi me iznenadilo da npr Oklahoma dobije Dalas u plej ofu ili Lejkerse ili npr neko iznenadjenje i pomrsi konce... Eto na to mi lici sad ovaj tim Oklahome posle dolaska Perkinsa
phil jackson, 11 osvojenih titula kao trener,stvarno impresivno. mada mora se priznati da je imao i malo srece,trenirao je dva najbolja igraca u istoriji nba lige,jordana i bryanta...
phil jackson, 11 osvojenih titula kao trener,stvarno impresivno. mada mora se priznati da je imao i malo srece,trenirao je dva najbolja igraca u istoriji nba lige,jordana i bryanta...
previse sam mlad da bih znao kako je Jordan igrao,stvarno ga nikad nisam gledao uzivo,za mene je Kobi najbolji svih vremena![]()
Onda mozes da kazes ovako: "Po mom misljenju je Brajant najbolji igrac za koga ja znam i koga sam gledao", nikako "svih vremena".
Svako vreme nosi svoje asove, ali malo ko osporava Jordanovo umece i njega kao "numero uno"... ikad?
Zbog Krleta sam jako zadovoljan, pokazuje koliko vredi
Da pojaca odbranu, bio bi medju top centrima lige.
Ma kakvi... mada, moze mu se pripisati titula najboljeg beka ikad.
A po meni, jedino takvo poredjenje ima makar malo smisla.![]()
Onda mozes da kazes ovako: "Po mom misljenju je Brajant najbolji igrac za koga ja znam i koga sam gledao", nikako "svih vremena".
Svako vreme nosi svoje asove, ali malo ko osporava Jordanovo umece i njega kao "numero uno"... ikad?
Zbog Krleta sam jako zadovoljan, pokazuje koliko vredi
Da pojaca odbranu, bio bi medju top centrima lige.