gost 129146
Ističe se
- Poruka
- 2.390

Za Orlandove fanove...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
artest je sinoc iskidao durenta![]()
Heartless : Srce mi je sinoc 2 puta stalo kad su na kraju Durent i Harden sutirali one 2 trojke![]()
Durent je igrac koji kopira malo Kobijev stil igre... Inace izjavio je da je Kobe najbolji svih vremena... I stalno ga hvali, lik jednostavno obozava kobija... Zbog toga ga jos i gotivim...
Inace odbrana je bila mnogo jaka na obe strane... A onaj potez Westbrooka... Fantasticno![]()
ma dobar je durent,ima on jos da napreduje...mada kobe je vec bio sampion u tim godinama...je*b'o mu pas mater igra odbranu kao besan.....a mnogo gotivim durenta....decko ce da bude u rangu kobija,pazi sta ti kazem.....decko je 88' a prosle godine je bio najbolji strelac,a i ove godine vodi.....car
ma dobar je durent,ima on jos da napreduje...mada kobe je vec bio sampion u tim godinama...
Bio je sampion, ali na Sekovoj grbaci. Durant je vodja svog tima...
Ma vraga je to tako.
Vidim da se o tome stalno pise ovde , ali je po meni mnogo vazniji bio Kobi u tim Lejkersima od Sekila.
Sekil nikada nije mogao igrati 35+ minuta, i sto je davao davao je.Na njega se nisu mnogo ni osvrtali u odbrani, nego us imali dvojicu trojicu koji su tukli po rukama i time "zaradjivali" zbog slabog sutiranja bacanja.
Ali je Kobi bio taj koji je pravio razliku i resavao utakmice.
A ona serija sa Lajkersima i Sacramentom 2002. cini mi se.
Pa deset Sekila bi te godine Divac stavio u dzep, ali je Kobi prelomio seriju(uz onaj sut Horija, naravno, mada je na toj utakmici zadnji sut Horija bio samo posledica Kobijeve igre kada su stigli 20+ razlike tokom meca ).
Au... Au...
Ovo boldovano... kako moze jedan igrac da stigne 20+ razlike...
to je rezultat dobrog presinga u odbrani celog tima.. i toga
sto su se Kingsi malo previse uspanicili u takvoj situaciji.
A da je Kobi bio "mnogo vazniji" od Sekila tih godina je (izvini, ali) cista nebuloza.
Ove nove titule LA se po mnogo cemu razlikuju od te 3.
A meni deluje da je Kobi itekako svestan te cinjenice i
da je gladan jos 2 komada da bi se otarasio senke Seka i
naravno da bi presao magicnu sesticu.![]()