NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kobe_295_041112.jpg

Za Orlandove fanove... :D

Durent je igrac koji kopira malo Kobijev stil igre... Inace izjavio je da je Kobe najbolji svih vremena... I stalno ga hvali, lik jednostavno obozava kobija... Zbog toga ga jos i gotivim...
Inace odbrana je bila mnogo jaka na obe strane... A onaj potez Westbrooka... Fantasticno :)

A svidja mi se sto su i jedan i drugi pokupili te MJ fore. :)

Kobe ga cusne malo ovde, kad da kos.

A LeBron skoro na tekmi oborio nekog lika iz Sakramenta
ramenom, stao, pogodio sut u zadnjoj sekundi cetvrtine
i onda ga pogledao samo onako na podu dok je setao ka klupi. :D

Bio je sampion, ali na Sekovoj grbaci. Durant je vodja svog tima...

Ma vraga je to tako.
Vidim da se o tome stalno pise ovde , ali je po meni mnogo vazniji bio Kobi u tim Lejkersima od Sekila.
Sekil nikada nije mogao igrati 35+ minuta, i sto je davao davao je.Na njega se nisu mnogo ni osvrtali u odbrani, nego us imali dvojicu trojicu koji su tukli po rukama i time "zaradjivali" zbog slabog sutiranja bacanja.
Ali je Kobi bio taj koji je pravio razliku i resavao utakmice.
A ona serija sa Lajkersima i Sacramentom 2002. cini mi se.
Pa deset Sekila bi te godine Divac stavio u dzep, ali je Kobi prelomio seriju(uz onaj sut Horija, naravno, mada je na toj utakmici zadnji sut Horija bio samo posledica Kobijeve igre kada su stigli 20+ razlike tokom meca ).

Ma vraga je to tako.
Vidim da se o tome stalno pise ovde , ali je po meni mnogo vazniji bio Kobi u tim Lejkersima od Sekila.
Sekil nikada nije mogao igrati 35+ minuta, i sto je davao davao je.Na njega se nisu mnogo ni osvrtali u odbrani, nego us imali dvojicu trojicu koji su tukli po rukama i time "zaradjivali" zbog slabog sutiranja bacanja.
Ali je Kobi bio taj koji je pravio razliku i resavao utakmice.
A ona serija sa Lajkersima i Sacramentom 2002. cini mi se.
Pa deset Sekila bi te godine Divac stavio u dzep, ali je Kobi prelomio seriju(uz onaj sut Horija, naravno, mada je na toj utakmici zadnji sut Horija bio samo posledica Kobijeve igre kada su stigli 20+ razlike tokom meca ).

Au... Au... :lol:

Ovo boldovano... kako moze jedan igrac da stigne 20+ razlike...
to je rezultat dobrog presinga u odbrani celog tima.. i toga
sto su se Kingsi malo previse uspanicili u takvoj situaciji.

A da je Kobi bio "mnogo vazniji" od Sekila tih godina je (izvini, ali) cista nebuloza. :)
Ove nove titule LA se po mnogo cemu razlikuju od te 3.
A meni deluje da je Kobi itekako svestan te cinjenice i
da je gladan jos 2 komada da bi se otarasio senke Seka i
naravno da bi presao magicnu sesticu. :)

Au... Au... :lol:

Ovo boldovano... kako moze jedan igrac da stigne 20+ razlike...
to je rezultat dobrog presinga u odbrani celog tima.. i toga
sto su se Kingsi malo previse uspanicili u takvoj situaciji.

A da je Kobi bio "mnogo vazniji" od Sekila tih godina je (izvini, ali) cista nebuloza. :)
Ove nove titule LA se po mnogo cemu razlikuju od te 3.
A meni deluje da je Kobi itekako svestan te cinjenice i
da je gladan jos 2 komada da bi se otarasio senke Seka i
naravno da bi presao magicnu sesticu. :)

po cemu? u to vreme kobe i shaq su podjednako bili vazni za tim,ali zna se dobro da je kobe mnogo kvalitetniji igrac od shaq-a (igrac koji moze sam da resi mec ubacivsi 81,61 poen,ili da pogodi u poslednjim sekundama...) mada to je i dokazao sa ove 2 titule...

Ne znam zasto se ovde vodi ta rasprava... To je bio tandem jednostavno je tako... Da li bi Dzordan bez Pipena uzeo titule... ? To je tandem neko ima odredjene uloge, kad su odvojeno onda su nista...
Kobi je igrao sve utakmice, izvlacio je tim vise puta, igrao je preko 35 min tekmu i uvek je bio kao broj 2 u timu, Kad su igrali Kobi i Sek to je bilo najbolji guard i najbolji centar lige, ubitacna kombinacija, pazite obojica su bili mladi, Dzordan je uzeo titulu tek sa 27,8 godina... Kobi je mnogo dobro proigravao Seka. To je tandem koji je usao u udzbenike kosarke, to moze svako da kaze ko prati malo basket... Mislim da su zajedno mogli da uzmu bar 5 titula min. Kobe je igrac koji je uvek davao kljucne poene i imao kljucne asistencije prema Seku isto ono sto radi danas sa Gasolom... Izmedju ostalog, Sek je 02 i 03 izjavio da Kobi zasluzuje MVP Finala i lige vise nego bilo ko drugi iako je sve to pripalo Seku (mvp finala konkretno). A to kad kazete da je Lebron igra kao MJ, to ne da je smesno nego ... Lebron igra slicno kao sto je igrao Medzik, dosta asistencija, proigravanja, stvarno je na terenu dominatan s tim sto mnogo vise koseva daje nego Dzonson. Jedini igrac u ligi koji igra Dzordanov stil je Kobi, to je taj stil igre, malo ramenom odgurne igraca i fade away jumper...

Kad je izbila svadja izmedju Seka i Kobija ( zato sto je Sek ke.njao da su Lejkersi njegov tim ). Kobi je tad ko se seca i ko je pratio dobio podrsku od Dzordana, Medzika i Birda ( googlajte malo intervjue u to vreme ). A Dzeri Bas se nije odrekao Kobija, njega je zadrzao u timu, dao mu ogromne pare i oprostio se sa Sekom...
Jednostavno to je bio tandem, koliko su te tri titule Sekove toliko su i Kobijeve

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back