gost 129146
Ističe se
- Poruka
- 2.390
bez uvrede,al gori ste nego oni na Jutjubu sto na kobijevim klipovima pljuju lebrona,a na lebronovim pljuju kobija![]()
Hahah, tacno

Tako da mozemo da otvorimo novu temu sto se tice toga

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bez uvrede,al gori ste nego oni na Jutjubu sto na kobijevim klipovima pljuju lebrona,a na lebronovim pljuju kobija![]()
Jednostavno to je bio tandem, koliko su te tri titule Sekove toliko su i Kobijeve
Poslednja vest. Majk Bibi se odrice nekih par miliona i hoce da menja klub, najzainteresovaniji je Majami![]()
Pametno od Bostona sto oce malo klupu da pojacaju, Boston ima jaku petorku zaista ali nema klupu a duzina klupe je najvaznija za titulu, zato bi ipak u borbi za naslov dao prednost San Antoniu i Dalasu.
Ma vraga je to tako.
Vidim da se o tome stalno pise ovde , ali je po meni mnogo vazniji bio Kobi u tim Lejkersima od Sekila.
Sekil nikada nije mogao igrati 35+ minuta, i sto je davao davao je.Na njega se nisu mnogo ni osvrtali u odbrani, nego us imali dvojicu trojicu koji su tukli po rukama i time "zaradjivali" zbog slabog sutiranja bacanja.
Ali je Kobi bio taj koji je pravio razliku i resavao utakmice.
A ona serija sa Lajkersima i Sacramentom 2002. cini mi se.
Pa deset Sekila bi te godine Divac stavio u dzep, ali je Kobi prelomio seriju(uz onaj sut Horija, naravno, mada je na toj utakmici zadnji sut Horija bio samo posledica Kobijeve igre kada su stigli 20+ razlike tokom meca ).
Od 1999. do 2003. je igrao preko 40 minuta po mecu u plejofu...
I dobro, ja sam mozda malo podcenio Kobija, ali ipak mislim da je Sek taj koji je donosio prevagu.
izgazili ihLejkersi dobili San Antonio 16 razlike,Kobi 26 poena![]()
a narednih nekoliko meceva igraju sa top timovima. prvo miami,pa dallas i orlando...mada sad su u sjajnom nizu7 pobeda u nizu,taman dizemo formu pred playoff![]()
7 pobeda u nizu,taman dizemo formu pred playoff![]()