NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jednostavno to je bio tandem, koliko su te tri titule Sekove toliko su i Kobijeve

Pa to sam i hteo da kazem.
Mozda se nisam dobro izrazaio, posto ovde samo sto nije pocelo poredjenje Seka i Kobija. :)

Mislio sam upravo na to da su zajedno predvodili Lejkerse...
Dok su ove 2 novije titule pre svega Kobijeva zasluga.

Hocu reci, ranije je pored sebe imao Seka
koji je vise nego ubedljivo bio najbolji na svojoj poziciji.
A sada ima "samo" dobar tim, kao sto je imao MJ.

Poslednja vest. Majk Bibi se odrice nekih par miliona i hoce da menja klub, najzainteresovaniji je Majami :)

Pametan covek.
Ide da se takmici, da pokusa da uzme titulu.
Video sam pre par dana reportazu o Detroitu, Hamilton
nije hteo da otkupi ugovor, a da je hteo zavrsio bi u
Bostonu ili tako nekom timu.

Ma vraga je to tako.
Vidim da se o tome stalno pise ovde , ali je po meni mnogo vazniji bio Kobi u tim Lejkersima od Sekila.
Sekil nikada nije mogao igrati 35+ minuta, i sto je davao davao je.Na njega se nisu mnogo ni osvrtali u odbrani, nego us imali dvojicu trojicu koji su tukli po rukama i time "zaradjivali" zbog slabog sutiranja bacanja.
Ali je Kobi bio taj koji je pravio razliku i resavao utakmice.
A ona serija sa Lajkersima i Sacramentom 2002. cini mi se.
Pa deset Sekila bi te godine Divac stavio u dzep, ali je Kobi prelomio seriju(uz onaj sut Horija, naravno, mada je na toj utakmici zadnji sut Horija bio samo posledica Kobijeve igre kada su stigli 20+ razlike tokom meca ).

Od 1999. do 2003. je igrao preko 40 minuta po mecu u plejofu...

I dobro, ja sam mozda malo podcenio Kobija, ali ipak mislim da je Sek taj koji je donosio prevagu.

Od 1999. do 2003. je igrao preko 40 minuta po mecu u plejofu...

I dobro, ja sam mozda malo podcenio Kobija, ali ipak mislim da je Sek taj koji je donosio prevagu.

Najrealnije je reći da su podjednako zaslužni za titule (po 33% Kobe, Šek i sudije :) ). Niti je Kobe mogao da radi šta je radio bez da Šekil povuće trojicu u reket, nit bi Šekil mogao da osvoji titulu bez Kobijeve pretnje spolja. Naravno, po starom dobrom običaju Fila Džeksona svih 5 igrača na terenu je tačno znalo svoju ulogu i izvlačili su maksimum pojedinačnih kvaliteta.

kakva tekma u londonu,137:136 pobedili netsi na kraju,posle tri produzetka :D
Deron 21 poen,18 asistencija imao,Lopez 34p 17r i 8 banana,a kod toronta Barnjani 35, DeRozen 30 :D

u publici bio i Bane Ivanovic :D

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back