gost 129146
Ističe se
- Poruka
- 2.390
bez uvrede,al gori ste nego oni na Jutjubu sto na kobijevim klipovima pljuju lebrona,a na lebronovim pljuju kobija![]()
Hahah, tacno

Tako da mozemo da otvorimo novu temu sto se tice toga
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bez uvrede,al gori ste nego oni na Jutjubu sto na kobijevim klipovima pljuju lebrona,a na lebronovim pljuju kobija![]()

Jednostavno to je bio tandem, koliko su te tri titule Sekove toliko su i Kobijeve

Poslednja vest. Majk Bibi se odrice nekih par miliona i hoce da menja klub, najzainteresovaniji je Majami![]()

Pametno od Bostona sto oce malo klupu da pojacaju, Boston ima jaku petorku zaista ali nema klupu a duzina klupe je najvaznija za titulu, zato bi ipak u borbi za naslov dao prednost San Antoniu i Dalasu.

Ma vraga je to tako.
Vidim da se o tome stalno pise ovde , ali je po meni mnogo vazniji bio Kobi u tim Lejkersima od Sekila.
Sekil nikada nije mogao igrati 35+ minuta, i sto je davao davao je.Na njega se nisu mnogo ni osvrtali u odbrani, nego us imali dvojicu trojicu koji su tukli po rukama i time "zaradjivali" zbog slabog sutiranja bacanja.
Ali je Kobi bio taj koji je pravio razliku i resavao utakmice.
A ona serija sa Lajkersima i Sacramentom 2002. cini mi se.
Pa deset Sekila bi te godine Divac stavio u dzep, ali je Kobi prelomio seriju(uz onaj sut Horija, naravno, mada je na toj utakmici zadnji sut Horija bio samo posledica Kobijeve igre kada su stigli 20+ razlike tokom meca ).
Od 1999. do 2003. je igrao preko 40 minuta po mecu u plejofu...
I dobro, ja sam mozda malo podcenio Kobija, ali ipak mislim da je Sek taj koji je donosio prevagu.
). Niti je Kobe mogao da radi šta je radio bez da Šekil povuće trojicu u reket, nit bi Šekil mogao da osvoji titulu bez Kobijeve pretnje spolja. Naravno, po starom dobrom običaju Fila Džeksona svih 5 igrača na terenu je tačno znalo svoju ulogu i izvlačili su maksimum pojedinačnih kvaliteta.izgazili ihLejkersi dobili San Antonio 16 razlike,Kobi 26 poena![]()
a narednih nekoliko meceva igraju sa top timovima. prvo miami,pa dallas i orlando...mada sad su u sjajnom nizu7 pobeda u nizu,taman dizemo formu pred playoff![]()
7 pobeda u nizu,taman dizemo formu pred playoff![]()