- Poruka
- 1.081
Trebaš da znaš engleski zakon o isticanju zastave.
Ај подучи ме да видим тај закон, можда нисам у праву....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

И то у цивили и наоружан.

Зашто не објасне шта је он то радио на Северу? 

to bi svaki savestan gradjanin trebao daima pri sebi u ovoj policijskoj drzaviOtkud panduru pravo da unese pištolj?
Pa jes' i to što kažeš, otkud njima pravo da me propituju kako vozim. Imate neku baklju viška, da imam sledeći put kad me saobraćajac uhvati u radaru, p. li mu m.!
hebote juce idem vozom na tekmu u Beograd (ne ovu iz price doduse) i dva kera ulaze u vagon i legitimisu ljude ,preturaju im po tasnama ,nekom chici su cak nagledali i neke privatne papire a u vozu sve sirotinja i studenti mamicu im pandursku dok im se krimosi i dileri setaju slobodno, a shef im je osudjeni delikvent.
Više kućni red.
Mene recimo ermita može pozvat na lješnike doma al bi trobojku mora ispred njegovog imanja i to zamotanu ostavit. Što jes, jes![]()

kad mi neko kaže navijač prva asocijacija mi je pijani, bučni, agresivni, dizelaš.... mora da sam se nešto istripovala![]()
Policajac ima prava da snima izgrednike, naoružanje je njegovo pravo i obaveza koje mu garantuje zakon i država Srbija, na zahtev "stoj policija", sve aktivnosti moraju prestati i omogućiti pristup licu mesta, pa i privesti izgrednika....
da sam ja bio u toj situaciji, pucao bih najagresivnijem u čelo, da vidim koji junak bi bio drugi
sa stokom se drugačije ne može
.па ти човече ниси нормалан...Policajac ima prava da snima izgrednike, naoružanje je njegovo pravo i obaveza koje mu garantuje zakon i država Srbija, na zahtev "stoj policija", sve aktivnosti moraju prestati i omogućiti pristup licu mesta, pa i privesti izgrednika....
da sam ja bio u toj situaciji, pucao bih najagresivnijem u čelo, da vidim koji junak bi bio drugi
sa stokom se drugačije ne može
Bila tema o ovome...
Zla policija upala na susret filatelista i upalila ventilator
pa najgori soj likova se sakuplja na tim tribinama
što lepo ne sede mirno i ne gledaju fudbal, niti bi morali "trpeti" policajce u civilu, niti bi na stadionima bila brigada žandarmerije...
БИЛА
П.С.
Сва је срећа да се није догодило ништа трагично.Када сам видео оног како млатара пиштољем,у тренутку сам помислио да ће пуцати у масу....
цитат Фабрицио
Ja prema navijačima nemam nikakve simpatije. Ne razumem tu psihologiju, "izduvavanje" navijanjem - do te mere da se drugi osakati, ubije ...
Ne volim ni bahato a i nevaspitano ponašanje policajaca. Ali ako treba da biram između ovih - za policiju sam. Ovo s metkom u čelo je verovatno rečeno u žaru i preterano je, ali jesam za rigorozne mere prema izgrednicima, pogotovu kad su "hrabri" u gomili.
Koji je to profil ljudi koji ode na utakmicu da navija s očekivanjem da se na kraju pobije sa protivnicima ? Da zapali nečiji automobil, razbije izlog ...
Tacno je da na tribini nisu bas svi kultura i elita ,al je isto tako cinjenica da su panduri mnogo gora stoka nego navijaci ,oni su jos nizi od najnizeg soja ljudi ,pa po broju ucinjenih krivicnih dela u Srbiji i to onih najtezih(ubistva,iznude,podvodjenje,dilovanje droge) navijaci mas kolika stoka bili su zlato i mala deca za "cuvare reda i zakona"![]()
Tacno je da na tribini nisu bas svi kultura i elita ,al je isto tako cinjenica da su panduri mnogo gora stoka nego navijaci ,oni su jos nizi od najnizeg soja ljudi ,pa po broju ucinjenih krivicnih dela u Srbiji i to onih najtezih(ubistva,iznude,podvodjenje,dilovanje droge) navijaci mas kolika stoka bili su zlato i mala deca za "cuvare reda i zakona"![]()