Navijači u Srbiji

Nije tu stvar izbora, sa jedne strane imaš državni organ, sa druge grupu huligana...
ja ne pamtim da sam video da je policija intervenisala na odbojkaškoj utakici, da je upala i provocirala, ali na Severu i Jugu, valjda nemaju pametnija posla pa muče aktiviste Arke i članove KUD "Poletarac"
Ovo za metak u čelo je moj stav, paliti čoveka bakljama zato što je policajac, a to istrpeti...njemu kapa dole, ja bi se sigurno drugačije "branio"

Ovo ti sasvim verujem, na takvu brutalnost bih i ja verovatno izgubio razum. To je stoka koja nimalo ljudskosti nema.

Sve u svemu sutra ce biti ovako : Policajac nevestim rukovanjem petardama opekao sebe na prepunoj tribini. Nekoliko navijaca u pokusaju da mu ugase plamen u rukama slucjano su mu gurnunuli ruku kojom je pridrzavao pistolj koji je tom prilikom opalio u vis! Srecom niko nije smrtno povredjen pa je utakmica normalno nastavljena...

generalizuješ
ima stoke u policiji, ima stoke u skupštini, ima stoke u Crkvi, ima stoke na univerzitetu, ima stoke na krstarici, ali nisu svi stoka koji su na tom mestu

svaka aktivnost policije je dozvoljena, to što se nekom idiotu nije dopalo da ga video kamerom zabeleže kao izgrednika i mogućnost procesuiranja po novom zakonu o nasilju na sportskim manifestacijama nije opravdanje da napadnu službeno lice
na povik "stoj policija" dužni su da obustave sve aktivnosti i da omoguće pristup licu mesta.
I ovo je apsolutno tačno.

generalizuješ
ima stoke u policiji, ima stoke u skupštini, ima stoke u Crkvi, ima stoke na univerzitetu, ima stoke na krstarici, ali nisu svi stoka koji su na tom mestu

svaka aktivnost policije je dozvoljena, to što se nekom idiotu nije dopalo da ga video kamerom zabeleže kao izgrednika i mogućnost procesuiranja po novom zakonu o nasilju na sportskim manifestacijama nije opravdanje da napadnu službeno lice
na povik "stoj policija" dužni su da obustave sve aktivnosti i da omoguće pristup licu mesta.
Ima svuda stoke ja ne kazem al u muriji daleko vise nego u ostalim delovima drustva uostalom ne kaze dzaba stara narodna izreka "bolje cerka qurva,nego sin pandur" ,nisam bas cesto video naslove u novinama "vatrogasac ubio coveka" ili '"sudski pisar iznudjivao kesh ili valjao gudru" ili "vodoinstalater ili cistac ulica podvodio maloletnice i valjao kradena kola " dok se pripadnicu MUPa sto aktivni sto rezervni redovno pojavljuju u crnoj hronici i to na "drugoj strani"

to bi svaki savestan gradjanin trebao daima pri sebi u ovoj policijskoj drzavi :lol: hebote juce idem vozom na tekmu u Beograd (ne ovu iz price doduse) i dva kera ulaze u vagon i legitimisu ljude ,preturaju im po tasnama ,nekom chici su cak nagledali i neke privatne papire a u vozu sve sirotinja i studenti mamicu im pandursku dok im se krimosi i dileri setaju slobodno, a shef im je osudjeni delikvent.:evil:

E to je tacno.Mislim da pandure u ovoj drzavi ljudi toliko mrze da je to strasno i to pre svega sto je sama policija toliko korumpirana i puna kriminalaca da je to strasno.Letos vozim bajs u Zemunu ej i interventna staje i njih cetvorica oko mene i kao pretres i daj licnu kartu.A ja u bermudama i majci kratkih rukava.Cak ni mobilni nisam imao.Uze ker licnu pita gde zivis?Ja mu kazem pa pise ti u licnoj karti(Inace zivim na NBGD a mesto rodjnje mi zemun), I onda me ta seljacina sa seljackim naglaskom pita sta ces ti ovde??

Ej rodjen i odrastao u Zemunu a mene neki majmun koji je sa planine sisao pita sta cu ja tu.Toliko sam bio popizdeo da sam mu rekao:A STA CES TI TU? E da sam pistolj imao pobio bi ih sve.
Panduri u Srbiji su najobicnija stoka cast izuzetcima ali takvih je malo.

Ima svuda stoke ja ne kazem al u muriji daleko vise nego u ostalim delovima drustva uostalo9m ne kaze dzaba stara narodna izreka "bolje cerka qurva,nego sin pandur" ,nisam bas cesto video naslove u novinama "vatrogasac ubio coveka" ili '"sudski pisar iznudjivao kesh ili valjao gudru" dok se pripadnicu MUPa sto aktivni sto rezervni redovno pojavljuju u crnoj hronici i to na "drugoj strani"

ma slažem se ja da ima ološa u policiji, ali ne može državi Srbiji grupa huligana da pali policajca zato što su to jutro čitali u Novostima da je neki pandur valjao heroin omladincima na Čukarici.
Ponavljam, postoji nešto što se zove pravna država, on se sigurno legitimisao i povikao "Stoj policija" posle toga, svako delovanje je krivično delo, od ometanja vršenja službenog lica, napada na službeno lice, ovo je čak i teži oblik, učestvovanje u grupi koja sprečava službeno lice...pucanje u vazduh je zadnja opomena...
nema tu dobar-loš-zao pandur, već je tu država Srbija personifikovana kroz tog čoveka.
nema nama napretka ako će Delije ili Grobari da pretresaju policijski kadar.

E to je tacno.Mislim da pandure u ovoj drzavi ljudi toliko mrze da je to strasno i to pre svega sto je sama policija toliko korumpirana i puna kriminalaca da je to strasno.Letos vozim bajs u Zemunu ej i interventna staje i njih cetvorica oko mene i kao pretres i daj licnu kartu.A ja u bermudama i majci kratkih rukava.Cak ni mobilni nisam imao.Uze ker licnu pita gde zivis?Ja mu kazem pa pise ti u licnoj karti(Inace zivim na NBGD a mesto rodjnje mi zemun), I onda me ta seljacina sa seljackim naglaskom pita sta ces ti ovde??

Ej rodjen i odrastao u Zemunu a mene neki majmun koji je sa planine sisao pita sta cu ja tu.Toliko sam bio popizdeo da sam mu rekao:A STA CES TI TU? E da sam pistolj imao pobio bi ih sve.
Panduri u Srbiji su najobicnija stoka cast izuzetcima ali takvih je malo.
To se i meni desilo i juce ,a i vise puta ranije inace to pitanje u potpuno istoj formi koju si ti napisao je jedan od glavnih odlika patologije i bolesti prosecnog srpskog pandura to im je omiljeno da pitaju "gde si ti krenuo ?" i onda vrhunac "sta ces ti tamo" ili sta ces ti ovde? "- sta te boli **** gde idem mamu ti seljacku ,nepismenu :evil::evil:hebote ko da zivimo u Staljinovom SSSRu ili u Causeskuovoj Rumuniji:roll:

To se i meni desilo i juce ,a i vise puta ranije inace to pitanje u potpuno istoj formi koju si ti napisao je jedan od glavnih odlika patologije i bolesti prosecnog srpskog pandura to im je omiljeno da pitaju "gde si ti krenuo ?" i onda vrhunac "sta ces ti tamo" ili sta ces ti ovde? "- sta te boli **** gde idem mamu ti seljacku ,nepismenu :evil::evil:hebote ko da zivimo u Staljinovom SSSRu ili u Causeskuovoj Rumuniji:roll:

u hebote koje veličine idu pa ne smeš ni pitati, ne dao Bog legitimisati:grin:
ja sam išao 4-5X na neke utakmice u Beograd, mahom reprezentativne, legitimisali su me kad smo igrali protiv Velsa 3 puta, pred ulazom i pretresali, jer smo išli u grupi u kojoj su neki bili "sumnjivi" i šta sad???
zamisli, sa južnjačkim akcentom se usudio mene, "novosadsku veličinu" da pretresa neki pandur
hebote ljudi, hteli bi ponašanje londonskog bobija, a pravite na tribinama 5ranja za 3 smrtne svaki ponaosob

u hebote koje veličine idu pa ne smeš ni pitati, ne dao Bog legitimisati:grin:
ja sam išao 4-5X na neke utakmice u Beograd, mahom reprezentativne, legitimisali su me kad smo igrali protiv Velsa 3 puta, pred ulazom i pretresali, jer smo išli u grupi u kojoj su neki bili "sumnjivi" i šta sad???
zamisli, sa južnjačkim akcentom se usudio mene, "novosadsku veličinu" da pretresa neki pandur
hebote ljudi, hteli bi ponašanje londonskog bobija, a pravite na tribinama 5ranja za 3 smrtne svaki ponaosob
Kod nas nemaju juznjacki vec malo zapadnjacki naglasak al sad to nije bitno ,konkretno ne govorim o legitimasanju na utakmicama, vec i u obicnom zivotu ,juce ja nisam ni isao sa navijacima vec sa jednim drugom sasvim mirno,to je ono sto je i Torente napisao a sto se i meni desilo x puta .Dodje ti isfrustrirana seljacina sa ko zna kog brda spala da te zajebava i pita "sta ces ti na Detelinari kad ti u licnoj karti lepo pise Liman?" :roll: hebote putovao sam vozom i busom po celoj Francuskoj ,Italiji i nikad mi se to nije desilo niti bilo kome koga znam ko zivi u nekoj normalnoj zemlji.:roll:

Kod nas nemaju juznjacki vec malo zapadnjacki nagl;asak al sad to nije bitno ,konkretno ne govorim o legitimasanju na utakmicama vec i u obicnom zivotu ,juce ja nisam ni isao sa navijacima vec sa jednim drugom sasvim mirno,to je ono sto je i Torente napisao.Dodje ti isfrustrirana seljacina sa ko zna kog brda spala da te zajebava i pita "sta ces ti na Detelinari kad ti u licnoj karti lepo pise Liman?" :roll: hebote putovao sam vozom i busom po celoj Francuskoj ,Italiji i nikad mi se to nije desilo niti bilo kome koga znam ko zivi u nekoj normalnoj zemlji.:roll:

pa jesmo li mi normalna zemlja??
pa u zadnjih 15 godina češće se puškaralo na našim ulicama u međusobnim obračunima, nego u Vukovaru ili Sarajevu
pa završašavaš to što završavaš, pa kad posle odeš malo u praksu videćeš da nije sve tako kako misliš

Ja se nikada nisam voleo sa policijom, a imam gomilu godina u dupetu....

Sa pubovima sam oduvek bio, na "jedi gov*na"...narocito kada sam bio mladji, iako i sada ne mogu da odolim da napushim neku tarabu , koja misli da mu uniforma daje pravo da se mangupira......iako moram da priznam da je danas daleko lakse napushavati pandure, nego nekada.......nekada si mogao da se kladis da ce da te oderu od batina u stanici, dok su danas nekako fini....mozda i previse.....

Elem, iako ne gotivim tarabe, jos vise prezirem klosare , koji su se nakotili po raznim juznim i severnim tribinama........nikada , ali nikada nisam video ista sto bi licilo na fer tucu na stadionu, nego uvek izivljavanje gomile od najmanje desetak mentola na jednom jadniku.......bio on pub, ili navijac protivnickog kluba, svejedno..........

Cinjenica je, i da su te pi*cke, kada nisu u gomili , samo mali , uplaseni stakori, i mislim da bi trebalo pubovi da ih odvale ovaj puta, kao u stara dobra vremena, da ih ni mama ne prepozna sledecih mesec dana........ja , da sam bio na mestu onog pandura bi sigurno pucao bar u onog sto mu je gurao baklju u lice........ni murija nije sto je nekada bila...

pa u zadnjih 15 godina češće se puškaralo na našim ulicama u međusobnim obračunima, nego u Vukovaru ili Sarajevu
pa završašavaš to što završavaš, pa kad posle odeš malo u praksu videćeš da nije sve tako kako misliš
A necu ja to, ja ocu da se uvalim u neko javno preduzece kao kancelarijski pacov dal drzavno ili gradsko i nema zime:mrgreen:

A necu ja to pravosudje i slicno , ja ocu da se uvalim u neko javno preduzece kao kancelarijski pacov dal drzavno ili gradsko i nema zime:mrgreen:

Први метак је испалио са полу дигнутом утоком то сам видео рођеним очима и не може нико да ми каже да је другачије било! Могу и да сведочим да је тако било! Тек други је дигао скроз у вис. Пиштољ унео?! Шта има да причамо више! Нека снима он и даље желим му све најбоље...

imas nesto protiv sto chika nosi pishtolj?

pa i ja bih ga nosio da imam dozvolu. a sta da ga nije nosio? pojeli bi ga verovatno...posto su vec spremili vatru da ga peku.

dobro je samo sto je bio dovoljno normalan da puca u vazduh, a ne u njih.

a posao inspektora i jeste da snimaju, zar ne?

bruka. i bice bruka dok god je potrebno da kornjace stoje u redovima oko stadiona i unutra.

a sa stokom je lako, samo sto niko nece, ili im se ne isplati?

Увео бих следеће:

1. Присуство утакмицама је привилегија а не право.
2. Присуствовати утакмицама могу искључиво пунолетне особе, а малолетне искључиво уз присуство родитеља.
3. Карте се купују на име и презиме искључиво код општинског спортског савеза
4. Одлазак на утакмисцу искључиво групно у организацији општинског спортског савеза.
5. Ко направи прекшај, кажњава се и прекршиоц, општински спортски савез који г је довео и фудбалски клуб.
6. Коме се не свиђа нека седи код куће, гледа ТВ пренос, ломи сопствену столицу и пали мачку са бакљом.

malo preterano, ali tako nekako.

БИЛА

П.С.

Сва је срећа да се није догодило ништа трагично.Када сам видео оног како млатара пиштољем,у тренутку сам помислио да ће пуцати у масу....

цитат Фабрицио

dozvola je za nosenje, ne za ubijanje => pistolj je uradio svoj posao - zaplasio okolinu svojim potencijalom...

Daj bre kakvi su ovo indijanski odgovori:pandur je u pravu???
Snima se tako sto se postave kamere(mnogo kamera razlicitih profila) po stadionu, snima se sirok plan, zumiranje,pa posle analiza koje bio,kako je bio,ko je osudjivan,zasta je osudjivan,identifikacija,pa sve imas na kaseti kao dokaz, pa taj neki navijac sto je pravio sranja bude lepo uhapsen u 4 ujutru u svom krevetu...
A ne dosao covek i snima po severu medju ludacima i poneo pistolj!!!!!!!!!
Pa sta da mu je pistolj ispao dok su ga sibali,pa uzeo neki majmun i zapucao po zandarima???
Drugo on je inspektor,verovatno je i hapsio neke od tih navijaca i ispitivao lupao samare,
pretio i lik misli da ga niko nece prepoznati!!!!! Dobro je prosao.

Медијска хајка на нас је већ почела, а ни говора о томе одкуд пандуру право да унесе пиштољ на стадион, зашто се не поштује договор који је недавно постигнут између навијача и МУП-а.
Ово више нема никаквог смисла и зато предлажем свеопшти бојкот свих утакмица док се коначно не стане на пут полицијском тиранији.
Политика је домен људске слободе и лажи, а човек одлучује да ли ће живети у ропству или истини.:!::?:

Kojom bre tiranijom balavcu jedan,kuci te nisu vaspitali kako treba,a trebali su da te nauce da je droga losa stvar.Bolje idi hebi nesto nego so divljas po stadionima.
Licno poznajem Vodju navijaca i nekoliko navijaca jednog Beogradskog prvoligasa.Jednom recju stoka narkomanska koja kad se ne drogira,jedino prica o tucama sa policijom i navijacima suparnickog tima.

Back