- Poruka
- 76.576
Кум.Ууууу... а ко продаде Вожда оно.. турци?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Кум.Ууууу... а ко продаде Вожда оно.. турци?
Руска масонерија у СПЦ... Организационо...Ууууу... а ко продаде Вожда оно.. турци?
Е, и они би да буду Власи. То су Каравласи тамо. Зашто Каравласи? Мешали се са турцима. Јашта море. Зато поцрнеше браћи одозго.Мислим на народ који живи у Источној Србији и назива се Власима.
Опет твоје игре са речима...Унђе-фраће? Мислиш на "Стари Влах" или нешто друго? Стари Влах = Стари Рас. Одатле су и Немањићи. Сад.. ако нешто конкретније мислиш.. изрази се... буди јаснији...
Каква руска масонерија, па још у СПЦ?Руска масонерија у СПЦ... Организационо...
А духовно... Па наравно завист и незнање, шта би друго
И војводе. И домаћин ком је био гост.
Не, овде народ није чађав и није се мешао са Турцима.Е, и они би да буду Власи. То су Каравласи тамо. Зашто Каравласи? Мешали се са турцима. Јашта море. Зато поцрнеше браћи одозго.
А? Шта кажеш? Дерем те ко Деретић? Прећеро си... нисам ни принети Деретићу...Опет твоје игре са речима...
Дедер престани себи брбњати у браду Деретићу
Сваки народ има издајнике. Некад они, данас Ђилас и Шолак. И тако у круг.И војводе. И домаћин ком је био гост.
Реци то "Белим власима". Можда те неко и озбиљно схвати. Ил се сажали, па ти ниш не каже. Сирома човек - не зна. Нико му није реко.Не, овде народ није чађав и није се мешао са Турцима.
Какво је твоје мишљење о покојном Академику Деретићу?А? Шта кажеш? Дерем те ко Деретић? Прећеро си... нисам ни принети Деретићу...
Живим овде и видим ваљда какав је народ, бео или црн.Реци то "Белим власима". Можда те неко и озбиљно схвати. Ил се сажали, па ти ниш не каже. Сирома човек - не зна. Нико му није реко.
И Куцо- власи...Е, и они би да буду Власи. То су Каравласи тамо. Зашто Каравласи? Мешали се са турцима. Јашта море. Зато поцрнеше браћи одозго.
Сила од човека. Миран. Поштен. Пожелео сам да га упознам (на Сајму Књига једне године) тек након што су ме други народи убедили да говори истину. До тада сам био против - свега - што је икад реко - ко да су небулозе, слично многима овде на форуму.Какво је твоје мишљење о покојном Академику Деретићу?
Расизам је овде настао.Живим овде и видим ваљда какав је народ, бео или црн.
Добар човек и плодоносан за Српство био, ал прсо од повјесних полемика, одлазећи предалеко у апологију Српства и СловенстваСила од човека. Миран. Поштен. Пожелео сам да га упознам (на Сајму Књига једне године) тек након што су ме други народи убедили да говори истину. До тада сам био против - свега - што је икад реко - ко да су небулозе, слично многима овде на форуму.
И ја, уз пар изузетака,имам позитивно мишљење о њему и његовом раду на расветљавању Истините Историје Срба и других народа,али пре свега Срба.Сила од човека. Миран. Поштен. Пожелео сам да га упознам (на Сајму Књига једне године) тек након што су ме други народи убедили да говори истину. До тада сам био против - свега - што је икад реко - ко да су небулозе, слично многима овде на форуму.
Где овде?Расизам је овде настао.
Износио је чињенице. Али, побркало му се што је ту Древност Срба саму по себи сматрао нечим узвишеним.Добар човек и плодоносан за Српство био, ал прсо од повјесних полемика, одлазећи предалеко у апологију Српства и Словенства
Сви имају путера на глави, и алави су на паре јер их има много а ништа не привређују...ne razumem zasto ga pravoslavni svet jednostavno ne odbaci i klasifikuje kao americkog agenta i uzurpatora te pozicije
Прећерега га ко и обично. Он је историчар а не дипломата православни.Добар човек и плодоносан за Српство био, ал прсо од повјесних полемика, одлазећи предалеко у апологију Српства и Словенства
У Србији него где. Шта си ти мислио? Одакле Вла(х) у речи Вла(х)ст, и одакле "Рас" у речи "Расизам"?Где овде?
Историја је нормативна наука само у комунизму. Они су у историјску науку увели и будућност као историјску категорију. "Комунизам" као "крај историје"; и "социјализам" као "прелазна фаза"...Износио је чињенице. Али, побркало му се што је ту Древност Срба саму по себи сматрао нечим узвишеним.
Није схватао да је узалуд Древност, ако смо на погрешном путу.
Квази је историчар, и умерено луд био због свађалачког духа, који деградира сваку интелектуалну расправу...Прећерега га ко и обично. Он је историчар а не дипломата православни.