НАТО преко Цариградске патријаршије наставља да дроби и цепа православље могућ притисак и на СПЦ

Износио је чињенице. Али, побркало му се што је ту Древност Срба саму по себи сматрао нечим узвишеним.
Није схватао да је узалуд Древност, ако смо на погрешном путу.
И... има негде где је машио у закључцима, али то није страно ни Херодот-у. Какви су им извори обојици, такав је мого бити и закључак. Да није Херодота, не би било ни историје, да није Деретића, не би било ни српске школе историје.

Историја је нормативна наука само у комунизму. Они су у историјску науку увели и будућност као историјску категорију. "Комунизам" као "крај историје"; и "социјализам" као "прелазна фаза"...

Нормална историја, ослобођена агит-пропса, памфлетизма, ангажованих чињеница, и сл.. је једна нормална, ладна наука, ладне главе и чистог образа.
Слажем се. И тзв мондијализам на исти начин посматра историјску науку.

У Србији него где. Шта си ти мислио? Одакле Вла(х) у речи Вла(х)ст, и одакле "Рас" у речи "Расизам"?
Рас је од race", назив за расу .

Квази је историчар, и умерено луд био због свађалачког духа, који деградира сваку интелектуалну расправу...

Веровао је да су Срби дошли са планете Сиријус на Балкан, па ти види колико није умео да се заустави кад крене да млати са ''историјским информацијама''... много алкохола и доколице
Стари Срби су веровали у све и свашта, па није за чудити, да се повео за фактима. Некад факти иако су једногласни - говоре неистину. Само духован човек може поразликовати Истину од лажи. Од њега ко мирјанина.. ихааај... пуна шака браде... и за пола .. ма шта пола.. за само оно што је прево Мавра Орбинија... па доста ... и труд огроман... људи поштују Херодота и поред приче о цимету... а шта је нама Србима проблем? Ми бре сваког ко нешто вреди оћемо да линчујемо, од Карађорђа па наовамо... а овамо.. сами смо крмељиви и слинави... четком да нас очеткају опет би остало крмеља и за извоз а слина за целу козметику из Авона... (центар вештичарења у Енглеској). Склони смо да разапнемо првог ком нађемо длаку на бради...

Квази је историчар, и умерено луд био због свађалачког духа, који деградира сваку интелектуалну расправу...

Веровао је да су Срби дошли са планете Сиријус на Балкан, па ти види колико није умео да се заустави кад крене да млати са ''историјским информацијама''... много алкохола и доколице
Једног дана гледаћеш неки свој пост и рећи то чувено "квази". Пај шта сам ти реко. Запиши данашњи дан. Прећеро си. Забуковачио што кажу Црногорци. Много си забуковачио.

Рас је од race", назив за расу .
Раст је, а не рас етимолошка основица за остале изведенице (рашка, растко и сл)... Рас не значи ништа на Србском

Зато је и свети Сава добио име Растко, тј Рашко (по сељачки) како се обично и давало деци из тих крајева, који су и дан данас горостаси, попут Црногораца и Херцеговаца...

Једног дана гледаћеш неки свој пост и рећи то чувено "квази". Пај шта сам ти реко. Запиши данашњи дан. Прећеро си. Забуковачио што кажу Црногорци. Много си забуковачио.
Извини што ти дрмам ултранацошког снешка, брате србски митомане...

Док не спознаш самог себе и своју рђу, не труди се да видиш туђу...

Живим овде и видим ваљда какав је народ, бео или црн.
Хоћеш да кажеш да ако гледаш и видиш да неко није црвено-беле боје (коже) онда то сигурно значи да је партизановац??

Раст је, а не рас етимолошка основица за остале изведенице (рашка, растко и сл)... Рас не значи ништа на Србском

Зато је и свети Сава добио име Растко, тј Рашко (по сељачки) како се обично и давало деци из тих крајева, који су и дан данас горостаси, попут Црногораца и Херцеговаца...
Скраћивало се мој ЗИЛ-ча, па се дошло и до "Рас"-а. Стари Влах и Стари Рас су - топонимски синоними.

Док не спознаш самог себе и своју рђу, не труди се да видиш туђу...
Е, то сам те чеко да кажеш, лутко ЗИЛ-човска. Знаш како кажу енглези. "вок јор ток".

Скраћивало се мој ЗИЛ-ча, па се дошло и до "Рас"-а. Стари Влах и Стари Рас су - топонимски синоними.
И дан данас пола Срба каже Рас' уместо Раст... Само учени и уравнотежени људи који нормалном брзином причају имају правилну дикцију серБског

Е, то сам те чеко да кажеш, лутко ЗИЛ-човска. Знаш како кажу енглези. "вок јор ток".
Па саветово си ме да се стидим због мог писанија...

Да би имао кредита то да ми пренесеш и саветујеш, мораш сам први тако...

До тад, не млати...

И дан данас пола Срба каже Рас' уместо Раст... Само учени и уравнотежени људи који нормалном брзином причају имају правилну дикцију серБског
Немој тако.. а мрс' прс' чврс' као и оно зависТан... (у смислу да од нечег-неког зависи). То је неоткривена језичка особина непостојаног "т". Да се меће где не треба а ћапише од где треба. (т - на крају а х у средини и на почетку).

Па саветово си ме да се стидим због мог писанија...

Да би имао кредита то да ми пренесеш и саветујеш, мораш сам први тако...

До тад, не млати...
Први си почо, ал си заборавио. Ту сам да те подсетим, фраће.

Немој тако.. а мрс' прс' чврс' као и оно зависТан... (у смислу да од нечег-неког зависи). То је неоткривена језичка особина непостојаног "т". Да се меће где не треба а ћапише од где треба. (т - на крају а х у средини и на почетку).
Ајд сад ме поучавај и црквенословенски правопис, где је скраћеница које нису правило мали милиЈон, и где се контекстом преводе речи, а не букваром...

Баш те уватило ојкуменисање

Први си почо, ал си заборавио. Ту сам да те подсетим, фраће.
Паринће, ајд мало смањи егоманију, полу си писмен...

Паринће, ајд мало смањи егоманију, полу си писмен...
Неко пизмен неко полу-пизмен.. тако-ти-јето, мој прика...

Неко пизмен неко полу-пизмен.. тако-ти-јето, мој прика...
Тако-ти-јест-то... да будеш ''пизменима'' описмењен ван свог сокака

Vaseljenci fanarioti su odavno procitani!

Letos kad sam bio u Manastiru Svetog Pavla na Svetoj Gori, zaduzbini srpske porodice Brankovic - SOKIRAO SAM SE

GRCI FANARIOTI SU ZATRLI SVAKI TRAG SRPSKOG BISTVOVANJA U TOM MANASTIRU!

Cak su zamislite, i srusili originalnu crkvu posvecenu svetom Georgiju koja je bila freskopisana prelepim freskama i sagradili novu!

U novoj crkvi nema fresaka!

Говорио сам о енглеском појму за расу.

Путина боли брига за вјеру то је свима јасно. Наравно и Зеленског такође. Обојици је само битна власт. Али да, у овом тренутку су Руси највећа брана подивљалом фанариотском папизму.

Back