НАТО преко Цариградске патријаршије наставља да дроби и цепа православље могућ притисак и на СПЦ

Значи настаће нове аутокефалне цркве Естоније, Црне Горе, Молдавије и Косова под изговором уклањања истих од МП утицаја... Ето зашто цркве не треба да се баве политиком, да се политика не би бавила њима сатаром

Окрени обрни, највећу штету ће имати прокси МП - СПЦ Порфирити...

Не би ме чудило да аутокефалну ХПЦ Американци направе од наших слугерања Москве у Хрватској, то би им било најлакше учинити мењањем назива СПЦ у Хрватској
И ти га вала мантраш. Шта је СПЦ требала? Подржати Вартоломејево противканонско роварење по Украјини?

И ти га вала мантраш. Шта је СПЦ требала? Подржати Вартоломејево противканонско роварење по Украјини?
Шта је једна мафија према мафији требала урадити, је оксиморон питање...

Путина боли брига за вјеру то је свима јасно. Наравно и Зеленског такође. Обојици је само битна власт. Али да, у овом тренутку су Руси највећа брана подивљалом фанариотском папизму.
То је твоје лично мишљење. Није факт.

Наравно да је факт.
По чему је факт? Одакле ти знаш да Путин није верник или да је његово Православље ,,лажно"?? Још кажеш ,,то је јасно"? По чему је јасно?

По чему је факт? Одакле ти знаш да Путин није верник или да је његово Православље ,,лажно"?? Још кажеш ,,то је јасно"? По чему је јасно?
U najbolju ruku je mlaki vjernik kojeg to puno ne zanima.

U najbolju ruku je mlaki vjernik kojeg to puno ne zanima.
Како знаш? Лично си са њим разговарао о томе?
Ево ја мислим да је искрени верник, како ћеш ме сада демантовати?

Како знаш? Лично си са њим разговарао о томе?
Ево ја мислим да је искрени верник, како ћеш ме сада демантовати?
Time što ne vidimo da je dekomunizovao Rusku Federaciju kojom vlada suvereno već dvije decenije. Nije raskrstio sa nasljeđem sovjetskog režima već ga slavi i uzdiže kao vrhunac ruske istorije.

Lazes. Treci put na istu temu. Ja sam rekao da je sluga Hezbolaha.
Није шија него врат.
Етикетирао си и оптужио човека због његовог става. То није исто што и критика.

Time što ne vidimo da je dekomunizovao Rusku Federaciju kojom vlada suvereno već dvije decenije. Nije raskrstio sa nasljeđem sovjetskog režima već ga slavi i uzdiže kao vrhunac ruske istorije.
Како то не видите? Русија више није СССР Маки, ако те нису обавестили. :)

Како то не видите? Русија више није СССР Маки, ако те нису обавестили. :)
Jesi porušeni svi simboli sovjetskog režima? Jel sovjetska zastava zabranjena? Jel proglašen narodni dan žalosti na dan careubistva?

Jesi porušeni svi simboli sovjetskog režima? Jel sovjetska zastava zabranjena? Jel proglašen narodni dan žalosti na dan careubistva?
Нема потребе за тим. То је део историје Маки.
Није ти ово никакав аргумент.

Нема потребе за тим. То је део историје Маки.
Није ти ово никакав аргумент.
Naravno da ima potrebe za tim. Rusija taj "dio istorije" otvoreno slavi umjesto da ga se srami.

Naravno da ima potrebe za tim. Rusija taj "dio istorije" otvoreno slavi umjesto da ga se srami.
Званично слави Победу у рату! Зар би тога требало да се стиди?
Русија је осудила све злочине комунизма, Путин је формирао комисију за утврђивање злочина комунизма, Путин је донео у Русију и са државним почастима сахранио вође белогардејског покрета, Путин се поклонио жртвама комунизма, па чак и жртвама катињског масакра, за његовог вакта је донета резолуција о злочинима комунизма, итд.

Шта хоћеш још?

Званично слави Победу у рату! Зар би тога требало да се стиди?
Trebao bi biti dan refleksije zašto je takva tragedija snašla ruski narod.

Русија је осудила све злочине комунизма, Путин је формирао комисију за утврђивање злочина комунизма, Путин је донео у Русију и са државним почастима сахранио вође белогардејског покрета, Путин се поклонио жртвама комунизма, па чак и жртвама катињског масакра, за његовог вакта је донета резолуција о злочинима комунизма, итд.

Шта хоћеш још?
Rusija nije osudila ništa dokle god se crvena zastava sa ponosom vijori. Rusiji ne treba "pomirenje" crvenih i bijelih jer između dobra i zla nema pomirenja.

Nema suocavanja sa prosloscu, dana komunistickih zrtava. Iskopavanja Lenjina, rusenja piramide, promjene himne.

Mada nema ni u Srbiji.

Srbi i Rusi jedini komunisti u Evropi.

Trebao bi biti dan refleksije zašto je takva tragedija snašla ruski narod.

Rusija nije osudila ništa dokle god se crvena zastava sa ponosom vijori. Rusiji ne treba "pomirenje" crvenih i bijelih jer između dobra i zla nema pomirenja.
Маки, не млати. Чак и Велики Солжењицин је одао почаст Путину:

1729535354648.jpeg

;)

Nema suocavanja sa prosloscu, dana komunistickih zrtava. Iskopavanja Lenjina, rusenja piramide, promjene himne.

Mada nema ni u Srbiji.

Srbi i Rusi jedini komunisti u Evropi.
Мислиш да треба поставити бомбу Лењину као што је Ослободилачки Покрет Авганистана поставио бомбу Буди? :per:

Маки, не млати. Чак и Велики Солжењицин је одао почаст Путину:

Pogledajte prilog 1629687
;)
Rusija DONEKLE ide u tom pravcu ali slabo je to. Kako sam već rekao pokušava se spojiti nespojivo. Ne možeš slaviti i Romanove i one koji su ih ubili krvnički.

Back