НАТО преко Цариградске патријаршије наставља да дроби и цепа православље могућ притисак и на СПЦ

Мање гледај Актуелности на Хепију. Прогуглај колика су гробља у Украјини са погинулим Украјинцима. Погинули су у Украјини од Руса. Са благословом патријарха Кирила.
Погинули су због политике Хазара Зеленског који их силом тера у смрт.
Боље ти погледај мало Актуелности, ту се износе чињенице.
Или прочитај посланицу монаха Филотеја о Три Рима.

Погинули су због политике Хазара Зеленског који их силом тера у смрт.
Боље ти погледај мало Актуелности, ту се износе чињенице.
Или прочитај посланицу монаха Филотеја о Три Рима.
Дуле, не треба нам нови папа.

Није папа, већ заштитник православаца.
Прочитај посланицу монаха Филотеја.
Читао сам давно. Треба нам слобода а не диктатори и сатрапи на власти.

Читао сам давно. Треба нам слобода а не диктатори и сатрапи на власти.
Овако су говорили сви модернисти који су убацивали своје јереси у Православље.
Зато и имамо те проблеме које имамо.

Овако су говорили сви модернисти који су убацивали своје јереси у Православље.
Зато и имамо те проблеме које имамо.
Црква је за време руских императора (до Петра Великог су цареви а од њега императори) била под диктатуром световњака. Петар Велики је укинуо институцију патријарха и увео свети синод по узору на протестанте. Светим синодом је управљао оберпрокурор који је био царев изасланик и световно лице. Од манастира је више пута одузимана земља. Црквени сабори нису сазивани. Црквени сабор је одржан и патријарх изабран тек кад су Романови срушени са власти.

Црква је за време руских императора (до Петра Великог су цареви а од њега императори) била под диктатуром световњака. Петар Велики је укинуо институцију патријарха и увео свети синод по узору на протестанте. Светим синодом је управљао оберпрокурор који је био царев изасланик и световно лице. Од манастира је више пута одузимана земља. Црквени сабори нису сазивани. Црквени сабор је одржан и патријарх изабран тек кад су Романови срушени са власти.
Петар је био масон и противник Свете Русије. Он није прави пример Православног Императора, напротив..

U Briselu ima posebna kancelarija NATO pakta koja se bavi pristiscima na Carigradsku patrijaršiju a pored je Ured za Cepanje i Drobljenje Pravoslavlja...plate po 15 000 evra mesečno...
Цариградска патријаршија је под непрестаним турским притисцима и уценама. Иначе, да нема НАТО-а, Турска би давно прегазила Грчку. Баш би Турци дозволили да Егејско море буде грчко језеро и да пар километара од обале имају грчку територију. НАТО тј. Америка држи под контролом и Грке и Турке.
Америка штити православне Грке.

Америка штити православне Грке.
На Бога који је једини заштитник народа, си аман заборавио човекоугодни ласкавче бандитима из УСА...

На Бога који је једини заштитник народа, си аман заборавио човекоугодни ласкавче бандитима из УСА...
Šta 'oćeš ti opančaru, kako to razgovaraš sa mnom, civilizovanim zapadnjakom koji ne varam državu, ne kradem i ne psujem? Tvoja komunikacija, tvoj nivo je psovanje. Ja nikada ne psujem. Ajde, moli se Bogu da izbiju kakvi protesti i neredi da možeš šta da ukradeš jer nema vernika pa ni priloga u tvojoj Srpskoj istinskoj pravoslavnoj crkvi.

Šta 'oćeš ti opančaru, kako to razgovaraš sa mnom, civilizovanim zapadnjakom koji ne varam državu, ne kradem i ne psujem? Tvoja komunikacija, tvoj nivo je psovanje. Ja nikada ne psujem. Ajde, moli se Bogu da izbiju kakvi protesti i neredi da možeš šta da ukradeš jer nema vernika pa ni priloga u tvojoj Srpskoj istinskoj pravoslavnoj crkvi.
Пази, зилот је овде у праву.
Осим тога, није те сада ништа увредио, сада ти вређаш и подстичеш га на насиље и лоповлук.

Круже гласови да си потајни језуита. Методи твог рада указују да је то тачно.

Осим тога, није те сада ништа увредио, сада ти вређаш и подстичеш га на насиље и лоповлук.

Kako me nije sto puta do sada uvredio. Kakav ja jezuita. To je intelektualan red. Gde sam ja intelektualac. Jezuiti ne rade na forumima, oni operišu na visokom nivou, među vladikama, patrijarsima, predsednicima.

Kako me nije sto puta do sada uvredio. Kakav ja jezuita. To je intelektualan red. Gde sam ja intelektualac. Jezuiti ne rade na forumima, oni operišu na visokom nivou, među vladikama, patrijarsima, predsednicima.
Извини, онда си Опус Деи. Они раде са рајом.

Извини, онда си Опус Деи. Они раде са рајом.
Nisam katolik, šta bi ja među njima. Kažem ja njima otvoreno: bez postova i sa celibatom i zabranom razvoda braka nema vam budućnosti. Samo liberalizam, pederluk, pedofilija i propast. To je sve od ukidanja postova, slabljenje discipline poput skraćivanja liturgije i sl. A sve sad tajni jezuiti i masoni provode i pravoslavnim crkvama.

Nisam katolik, šta bi ja među njima. Kažem ja njima otvoreno: bez postova i sa celibatom i zabranom razvoda braka nema vam budućnosti. Samo liberalizam, pederluk, pedofilija i propast. To je sve od ukidanja postova, slabljenje discipline poput skraćivanja liturgije i sl. A sve sad tajni jezuiti i masoni provode i pravoslavnim crkvama.
Ма, ти си сумњиво лице, само још није јасно какво.

Ма, ти си сумњиво лице, само још није јасно какво.
Samo razmišljam i postavljam pitanja. Napismeno, naglas. Ništa drugo. Tako su na forumima (agorama) stari Grci pretresali sve teme. A danas si odmah sumnjivo lice. To i jeste cilj masonerije, da narod izdele u tabore i stranke, da mu nametnu preko medija teme koje će da glođe poput psa, da narod ne razmišlja, da ne postavlja pitanja.

Samo razmišljam i postavljam pitanja. Napismeno, naglas. Ništa drugo. Tako su na forumima (agorama) stari Grci pretresali sve teme. A danas si odmah sumnjivo lice. To i jeste cilj masonerije, da narod izdele u tabore i stranke, da mu nametnu preko medija teme koje će da glođe poput psa, da narod ne razmišlja, da ne postavlja pitanja.
Циљ масонерије је да убацују смутљивце у народ , који ,,само постављају питања", а заправо збуњују и слуђују народ.

Нико овде није ничији...

Махом смо доконе будале које нагађају на слепо, реално...

Али поправићемо се, ако да Бог

Вартоломејево понашање показује да он не ради у Интересу Православља!
Е, прави је бећар онај турски у мантији. Вртолома прави.. што каже наш народ.

Овако православни публициста Владимир Димитријевић оцењује изјаву посланика у молдавском парламенту Васила Шојмаруа, који се, како је рекао, нада да ће молдавска влада на јесен у случају канонске Православне цркве Молдавије, која је самоуправни део Руске православне цркве, поступити по угледу на то како су власти у Кијеву забраниле канонску Украјинску православну цркву.
Зашто би Москва морала да управља молдавским Румунима?

Back