NATALNA KARTA - U SLIKAMA

Postovanje svima,
nova sa na forumu i dosta am citala sta ste komentarisali i kako ste analizirali natalne karte.Ja vec neko vreme pokusavam da analiziram svoju kartu,pomalo mi i uspeva.Nikako ne mogu da skapiram -te neke,sekstile trigone itd....znam u kojoj kuci mi se koja planeta nalazi,i kom znaku pripada.Jedino je problem sto ne umem da povezem.Najvise me zanima kuca u kojoj sam se udala,jer u njoj vec 20 god.nema apsolutno nikakvog napredka.inace zivim u vanbracnoj zajednici...prilozicu svoju natalnu kartu,pa ako neko ima vremena,neka je pogleda.puno pozdrava!

postavi ponovo kartu, ne vidi se.
lepo je za promenu kada neko bar nešto zna.

Eminencije moje :D
imal ko volje da mi pogleda solarni pregled planeta, izvuko sam i natalnu sa njom; sta znam mozda i to pomogne...
Bilo sta krupnije sto vidite u narednoj godini da me ceka....
ako sam dobro shvatio, solarni prikaz pokazuje dogadjanja od rodjendana do rodjendana

astro23gw01komri20121029-1.gif

Poslednja izmena:
Da, istice brzo. I Saturn se sklonio sa Saturna. Sad je lep sa Mesecom, ovo ti je dobar period za literaturu iz psihologije. Ukoliko te to zanima pronadji nekog domaceg autora da je tekst sto stariji a da se bavi ovom tematikom.

Ova solarna godina ti je bolja od one sledece. Daje se uspeh ukoliko zapocnes neki posao, novca nece biti mnogo ali posao ce biti siguran dok ces vece kolicine novca poceti zaradjivati od 2014. Na mesto stanovanja sledece godine upliv malefika bice jaci i valjalo bi sto vise vremena provoditi napolju i baviti se aktivnostima van doma. Generalno 2013 je dobra, sestra ce ti otici u inostranstvo u naredne dve godine a postoji sansa da i ti negde otputujes.

2015 je godina tvog preokreta, tada ce zivot uzeti drugi tok.

Pa koja ce onda biti pogodna,svaka je losa i tako vec godinama????
Nije tata nista uradio,samo je saznao i to je sve...

očigledno loše procenjuješ, kakve su ti veze takav će ti i brak biti... a gle, imaš i neptuna u petom polju, pa još vladar sedme. pa ugrožen mesec u devici u prvom polju, labilnost, podržano kvadratom venere i vladara petog i gle, sedmog. :lol: i još venera u osmom polju... čuvaj se da ne fasuješ neku polnu bolest. pritom ti neptun aspektuje oba svetla... dobrodošla u stvarni svet.
imaš 26 godina i tata ti upravlja životom? :roll:

Kad prestanes da kalkulises i analizras prilikom ulaska u vezu na sta ce izaci na dobro ili lose. U grcu si i ukoliko trazis emotivno moras i dati ono sto jedna veza trazi a to je da se prepustis i ne razmisljas sta ce doneti sutra vec da verujes i da iz tebe zraci poverenje a ne sumnja.

To ti je po aspektima, plus veze ti se zavrsavaju brzo, kao da ih neko odozgo prekine.

očigledno loše procenjuješ, kakve su ti veze takav će ti i brak biti... a gle, imaš i neptuna u petom polju, pa još vladar sedme. pa ugrožen mesec u devici u prvom polju, labilnost, podržano kvadratom venere i vladara petog i gle, sedmog. :lol: i još venera u osmom polju... čuvaj se da ne fasuješ neku polnu bolest. pritom ti neptun aspektuje oba svetla... dobrodošla u stvarni svet.
imaš 26 godina i tata ti upravlja životom? :roll:

Moze li malo da se pojasne ti aspekti i sve to jer se ja bas najbolje ne razumem u sve to? :D
Ne da upravlja,za ovu vezu je samo saznao da postoji i nista vise,nije bilo nikakvog upoznavanja on i ne zna ko je taj ,osim njegovog imena..
Ja dajem sve od sebe al ne primam ni pola o toga.Veze se zavrsavaju brzo a ja nemam pojma zasto.Uglavnom to bude hladno i bez objasnjenja..i sama se pitam zasto...

Ovo je njegova karta pa sta se vidi....

http://imageshack.us/photo/my-images/849/32668672.gif/

Poslednja izmena:
Ne da nevesta osmeh... ni Venera nije vise kao sto je bila. Trenutno na nebu pravi opoziciju Uranu. Mesec je pun opozicija Merkuru.

Mala 87, nekad su tvoji zahtevi nerealni i trazis vise nego sto treba narocito da neprestanio dokazuju ljubav recima. Ovo ti je aspekt Marsa i Urana. Isto tako diras ih recima tamo gde ne bi trebala.

Nisam to rekao. Uporedne ne radim tako da ces za taj odgovor biti uskracena. Bices ti velika Mala jednog dana ali ce postojati rascep u karijeri i emotivnom. Tesko ces uspevati da balansiras svet ljubavi i onog sto on trazi i svet novca koji vec ima svoja pravila.

Ali vecih problema nece biti u drugoj polovini zivota ocekuje se stabilizacija. Potrebe koje ostanu nezadovoljene sudbina ce dopustiti da se realizuju kasnije. 2016 je interesantna za ljubav i brak, ukoliko ne udjes u bracne vode do tada uci ces u toj godini.

Prognoze su bile i da ove god.upoznam tog sudbinskog pa nista al eto ostajem da se nadam toj 2016.
Ko li je taj?
Verovatno ni jedan od sadasnjih kandidata!
Ma nije bitno koja samo da dodje inace ostaricu sama..
Jos neke male prognoze sta me ocekuje???
Hvala,ovo mi je na neki nacin ulepsalo noc :D

Jel' moze neko nesto da mi kaze o ljubavi?Nastao je neki zastoj na tom polju,nista posebno se ne desava pa me zanima da li me ocekuje nesto novo uskoro?Takodje me zanima da li ima neke sanse da opet ostvarim nesto sa osobom sa kojom sam bila u drugoj polovini 2010 i prvoj polovini 2011,a ako ne onda sta me drugo ocekuje na polju ljubavi i da li u karti stoje brak i dete nekada kasnije?Unapred hvala!:)
352rwiw.jpg

Napisao sam ti kakva je ova godina kako po solarnom tako i po drugim horoskopima vezano za emotivno i ljubavne veze. Obmane, iluzije i dusa na kraju ostaje nezadovoljena. Ne znas na cemu si. Takva ti je ova godina.

Ko ti je prognozirao?

Ova godina se jos nije zavrsila, pricamo o periodu do tvog sledeceg rodjendana. Ocekivati je emotivna povredjivanja, teske reci sa obe strane i ne dobijanje one unutrasnje potrebe za neznoscu i paznjom koja je tebi potrebna.

Sledeca je bolja, bolje ces se osecati napolju, sto u drustvu sto sama. Dobro je i za vezu mada godina koju sam ti rekao je sudbinska po tom pitanju.

Znaci do 2016.totalni zastoj iliti "ljubavi" sa trzavicama i nicim dobrim :( ?
Eh bas sam baxuz al nema veze preguracu i te 4 god,
Moze li se znati kakav ce biti taj iz 2016. da budem oprezna i da ne zabrljam i to :(?
Ne znam samo u cemu je problem da se moje veze tako brzo zavrsavaju i jos sto je najgore uvek su copy-paste,ja sad uvidjam neke svoje greske al kad bolje razmislim nisam ih uvek sve pravila al se zavrsavalo uvek na isti nacin.
Hvala puno Kamael,niko mi dosad nije toliko stvari pogodio :D
Nadam se da cu moci i kasnije da te konsultujem oko nekim pitanja?!

Jel' moze neko nesto da mi kaze o ljubavi?Nastao je neki zastoj na tom polju,nista posebno se ne desava pa me zanima da li me ocekuje nesto novo uskoro?Takodje me zanima da li ima neke sanse da opet ostvarim nesto sa osobom sa kojom sam bila u drugoj polovini 2010 i prvoj polovini 2011,a ako ne onda sta me drugo ocekuje na polju ljubavi i da li u karti stoje brak i dete nekada kasnije?Unapred hvala!:)

Za pitanja poput tvog odgovore ne mozete dobiti jer brisete vase podatke rodjenja. Mi moramo uraditi jos horoskopa a bez podataka to nismo u mogucnosti.

Back