Mala87
Početnik
- Poruka
- 47
Pozdrav nazad i Veliko Hvala 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za pitanja poput tvog odgovore ne mozete dobiti jer brisete vase podatke rodjenja. Mi moramo uraditi jos horoskopa a bez podataka to nismo u mogucnosti.
Evo, mene zanima da li da bacim akcenat na ljubav ili na posao, ostalo sve vise manje znam.![]()
Jel' moze neko nesto da mi kaze o ljubavi?Nastao je neki zastoj na tom polju,nista posebno se ne desava pa me zanima da li me ocekuje nesto novo uskoro?Takodje me zanima da li ima neke sanse da opet ostvarim nesto sa osobom sa kojom sam bila u drugoj polovini 2010 i prvoj polovini 2011,a ako ne onda sta me drugo ocekuje na polju ljubavi i da li u karti stoje brak i dete nekada kasnije?Unapred hvala!![]()
Pozdrav svima, da li neko moze dapogleda i moju natalnu kartu? Ona uopsteno ako ima sta zanimljivo. I ima li kakav posao? Hvala unapred.
Pogledajte prilog 261907Dali bih neko hteo da mi protumaci ovu natalnu kartu u kratkim crtama bila bih jako jako zahvalna danina pokusavam ali bezuspesno da nadjem neko ko bi zeleo bar malo da je protumaci
Pozdrav svima, da li neko moze dapogleda i moju natalnu kartu? Ona uopsteno ako ima sta zanimljivo. I ima li kakav posao? Hvala unapred.
http://imageshack.us/photo/my-images/255/natalnakarta.gif/
eeee....nista ja tu ne vidim....ni sa lupom![]()
![]()
Molim vas da mi neko pogleda kartu i objasni sta nije ok.Od Nove godine totalna katastrofa,nista mi ne ide i uzas mi je,ne znam vise sta da radim.
Odjednom kao da se sve okrenulo protiv mene.Rodjaci su ljuti na mene bez razloga a ljubav uzas...
Kao da je neko mahnuo stapicem i od 1. Januara sve krenulo na dole.
Postajem ocajna vise....