gost 199228
Veoma poznat
- Poruka
- 13.877
nego Jelenoooo, moze li moj natal da se pogleda? onako na lepe oci
ono od prosli put i nije bas uspelo 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste losa ali bila je solidna do sad,ne moguce da odjednom krene nizbrdo,jer ako je losa ide skroz lose a ovo je bilo skroz ok u poslednje vreme.
Bila je solidna do kraja decembra kada je Saturn dosao na Plutona. Tako to ide.
nego Jelenoooo, moze li moj natal da se pogleda? onako na lepe ociono od prosli put i nije bas uspelo
![]()
Znaci tokom celog zivota pratice me taj los aspekat,Uvek ce biti Imati pa nemati iliti samo ce se moje greske racunati.
Ima li u mom horoskopu bar jedan povoljan aspekt ili me je majka dzaba radjala ovako nesrecnu.
Znaci tokom celog zivota pratice me taj los aspekat,Uvek ce biti Imati pa nemati iliti samo ce se moje greske racunati.
Ima li u mom horoskopu bar jedan povoljan aspekt ili me je majka dzaba radjala ovako nesrecnu.
Jeste losa ali bila je solidna do sad,ne moguce da odjednom krene nizbrdo,jer ako je losa ide skroz lose a ovo je bilo skroz ok u poslednje vreme.
Presao je preko Plutona koji je dobar sa Mesecom, a Saturn vlada poljem ljubavi. Pluton u tvom horoskopu ima dobar aspekt sa Mesecom, tvoja mastanja, planovi itd. sve ide ok i po planu, ali... Saturn kad predje odredjena mesta u natalu donese urusenje. Tako i ovaj put kad je presao preko mesta Plutona u periodu od 23. decembra do nove godine.
Sta tacno predstavlja ma/sa ,znam da je agresivnost,sebicnost i fizicko nasilje?
Za obrazovanje i karaijeru shvatam jer sam tu lose.Decu nemam tako da ce to tek doci a prijatelji su onako,mala kolicina.
Problemi sa starijim osobama mogu biti samo roditelji i sefovi.Gubitci,gubitci...
Ljubav..pa i tu verovatno...?Kad krene ono ide samo valjda.
z
trenutno ti je natalni saturn na plutonu u opoziciji sa natalnim suncem, očekuj probleme sa straijim osobama, autoritetima. sunce ti vlada 12 kućom, sve sami gubitci.
uskoro pravi opoziciju i sa vladarom asc.
Sunce i Pluton u natalu joj nisu u opoziciji. Aspekt ova dva tela prestaje nakon devet stepeni, kod nje 9.02 plus je Pluton retrogradan.
Ako su 9.02 onda prelaze tu tacku i ne hvataju me ili ..?