NATALNA KARTA - U SLIKAMA

Presao je preko Plutona koji je dobar sa Mesecom, a Saturn vlada poljem ljubavi. Pluton u tvom horoskopu ima dobar aspekt sa Mesecom, tvoja mastanja, planovi itd. sve ide ok i po planu, ali... Saturn kad predje odredjena mesta u natalu donese urusenje. Tako i ovaj put kad je presao preko mesta Plutona u periodu od 23. decembra do nove godine.

Tvoj Saturn vezan je Mesecom isto kao Pluton, medjutim aspekt je los. U svom kretanju nosi i te fluide koje gradi sa drugim telima koje je formirao u trenutku tvog rodjenja i gledajuci u globalu moze se izvuci zakljucak da za takvo stanje u zadnjem periodu ne treba kriviti samo njegov prelaz vec dva ili vise tvojih postupaka koji su bili pogresni doprinoseci tome.

Necu ulaziti u sam dogadjaj ali u necemu si precenila svoju snagu ili si zapocela jos jednu radnju pored vec postojece koja je doprinela da se obe uruse.

Kada je on u pitanju stvari se nikad ne mogu vratiti kakve su bile ranije.

Znaci tokom celog zivota pratice me taj los aspekat,Uvek ce biti Imati pa nemati iliti samo ce se moje greske racunati.
Ima li u mom horoskopu bar jedan povoljan aspekt ili me je majka dzaba radjala ovako nesrecnu.

pratiće te celog života, sudbinski je aspekt. tamo gde udari trava više ne niče.
imaš i opoziciju ma/sa, jedan od najlošijih aspekta... moguće da se odnosi na dete, umešani su vladari 5/8/11...

Sta tacno predstavlja ma/sa ,znam da je agresivnost,sebicnost i fizicko nasilje?

zavisi kojom kućom vladaju, generalno je fizičko nasilje, opasnost od povreda i po zdravlje.
često gubitak roditelja, rani... kod tebe sa vlada 5 kućom, dete, ili ljubav, moguće da ti je neki dečko stradao? mars vladar 8 i 9, smrt, obrazovanje, putovanja. mars u 10, karijera. poveži.
mesec vladar 11 u prvoj, prave t kvadrat. 11 vlada decom i prijateljima. poveži.
većina tvojih postupaka dovodi do propasti... mars je u blizancima, teške reči, neodmerene, nekontrolisane.
trenutno ti je natalni saturn na plutonu u opoziciji sa natalnim suncem, očekuj probleme sa straijim osobama, autoritetima. sunce ti vlada 12 kućom, sve sami gubitci.
uskoro pravi opoziciju i sa vladarom asc.

Poslednja izmena:
Za obrazovanje i karaijeru shvatam jer sam tu lose.Decu nemam tako da ce to tek doci a prijatelji su onako,mala kolicina.
Problemi sa starijim osobama mogu biti samo roditelji i sefovi.Gubitci,gubitci...
Ljubav..pa i tu verovatno...?Kad krene ono ide samo valjda.

Back