imam ja molbicu.
interesuje me da izračunam po horoskopu godinu venčanja.
Sad malo sam guglo i svašta iščito, ali baš svašta.
Jel može meni neko ovde da postavi linkove gde bi ja mogao više da čitam o tome a da su kvalitetni tekstovi?
ovo što sam našao su pisanja i iskustva ljudi po raznim forumima i tu ima svega i svačega.
ne može linkove, obično su to blogovi... zabranjeno pravilnikom.

džaba čitaš tuđa iskustva, proučavaj svoj natal, tranzite, progresije, solar... sva tri bi trebalo da potvrde priču.
počni prvo sa tranzitima. treba najmanje 3 pokazatelja da bi se nešto krupnije ostvarilo. tranzit spore planete na vladara 7 polja, ili planetu u sedmom polju, posmatraj i uticaj na asc i 4 polje. tranzite sporih planeta na sunce i veneru, jupiter, uran, satur.
ako u natalu imaš aspekt, recimo vladar 7 merkur u trigonu sa saturnom, tranzit saturna može aktivirati brak. trigon. ako je kvadrat, trebalo bi da se ostvari isti aspekt i u tranzitu. ili prelazak saturna preko asc... može biti i neka druga sporija planeta, automatski oponira vrhu 7. konjukcije su najjače.
kada gledaš sekundarne direkcije, obrati pažnju na progresivnu veneru. u solaru asc obično pada u 7, ili venera. spore će biti prikazane na isti način kao i u primarnim progresijama, odnosno na približnim pozicijama, prati ose uglova; asc, dc, ic, mc.
ne znma da li si šta skapirao, najbolje da proučiš svoja natal i da pokušaš da povežeš... pazi samo da se ne spetljaš.