gost 199228
Veoma poznat
- Poruka
- 13.877
cenim da hoće... ako i ne požive, dobijaš pare nazad.![]()
cek da skinem sa neta njihove podatke pa da im odradite natale, samo me vreme smrti zanima

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
cenim da hoće... ako i ne požive, dobijaš pare nazad.![]()
Ovo je aspekt ogromne strasti. Ljubav ovde ponekad traži da se rodi u najopasnijim situacijama, kao što su rat ili neke druge katastrofe. U svakom slučaju, osoba koja nosi u sebi određenu opasnost je ona u koju se natus zaljubljuje, pa to mogu biti i kriminalci, ljudi koji su došli iz rata ili magovi nekakvi. Magnetičnost je snažno naglašena, pa natus predstavlja snažan magnet za suprotni pol. Mora postojati bar jedna ljubav koja će trajati do smrti, nezavisno od toga da li će im druge okolnosti dozvoliti da budu zajedno.
U nepovoljnim aspektima, dolazi do krajnje fatalnih veza, koje se završavaju u mržnji, a zbog Plutonove magnetične prirode – nije ih lako ni završiti. Naime, natus ulazi u vezu sa opsesivnom osobom od koje se ne može osloboditi ni kad bude želeo. Fatalnost i strasti ovde ubijaju ljubav.
Venera je u 10 polju.
A ne znam ovo za Sunce i Mesec, znam samo da su zajedno u 9 kuci. Videcu kasnije na 'astrodienstu' kakav im je aspekt. Cini mi se da sam negde procitao da Sunce u konjukciji sa Mesecom nije dobro jer donosi nesrece...
Pa to ne zvuci toliko nesrecnosama pozicija plutona nije najsrećnija...., sklonost analnom sexu
Pa to ne zvuci toliko nesrecno![]()
Nesrecniji je onaj impotentni aspekt.Pa to ne zvuci toliko nesrecno![]()
sama pozicija plutona nije najsrećnija... sklonost analnom sexu... ima više varijcija na temu.![]()
ublaženo je ako je pluton na asc, odnosno u konjukciji, daje na jačini, harizmi.
a svetla su u konjukciji, ili ne?
sunce i mesec su ti lavu u 10 kući? ako je tako visok položaj, dominantan, sujetan, kreativan, voliš pohvale, aplauze, moguće promene u karijeri... dovoljno je jedno svetlo u 10 polju da bi se moglo sa velikom verovatnoćom tvrditi da ćeš na neki način biti slavan/poznat.
a pluton u škorpiji? pogledaj kako je aspektovan mars, kojom kućom vlada mesec i ostale aspekte da bi dobio precizniju sliku... nije loše koliko zvuči.![]()
sunce iz 9 polja u 7 znaci promenu mesta boravka zbog partnera i to moze da da vezu sa inostranstvom, drugi deo je Pluton iz 1 u 9 sa konjukcijom Urana iz 3 polja i sve to lepo okruzilo MC..I Uran i pluton nemaju kvadrat sa Merkurom, Sunce iz 9 konjukcija Jupiter koji je iz Strelca u 1 polju.,,ja kazem da ces svakako da menjas i grad zivljenja i drzavu i to zbog nekog partnera...da li Blizanci lice na Ameriku i Kanadu i Lav-Devica u 9 polju ..ne znam tacno ali Vani Jeste...A ovaj Neptun iz 4 u 12 u Skorpiji..i on vuce na daleko jako, prekookeansko...
a zar ti nisi u penziji?
ne kapiram vas koji se klonirate i dođete ovde nešto da pitate... strašno je reći da imamo neki problem, sa originalnim nalogom, jel da?
još bitnije šta će neko ovde o nama misliti?![]()
Kome je ovo upućeno, meni???????
Rado bi u penzuju, al mi ne dajuprvo pitanje direktno tebi.
ostalo se odnosi mahom na većinu... pa i tebe.