GhettoBeograd
Poznat
- Poruka
- 7.909
TheLastOneStanding87@ Da se osisas na 1 da vidis kako ce vrh da ti stoji 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Od kada sam ja sirok koliko dug?Sta lupas

You wish, nigga
Aj sad po lenjir pa po ekranu premeri to fino

TheLastOneStanding87@ Da se osisas na 1 da vidis kako ce vrh da ti stoji
 Odlazem, odlazem, ... pa cu da puknem £14 kad se smilujem
 Odlazem, odlazem, ... pa cu da puknem £14 kad se smilujem 
Znam, ovde sam zapustio friz, a nisam gel stavioOdlazem, odlazem, ... pa cu da puknem £14 kad se smilujem

vise ti se isplati ako ces redovno da se shishas na 1 da kupis neku kinesku masinicu pa se sam svakih 7-10 dana
 vise ti se isplati ako ces redovno da se shishas na 1 da kupis neku kinesku masinicu pa se sam svakih 7-10 danaNe seri da toliko kosta shishanje, to je 1500 din nekih?vise ti se isplati ako ces redovno da se shishas na 1 da kupis neku kinesku masinicu pa se sam svakih 7-10 dana
 Al dobro, hrana i nije nesto skuplja nego kod nas
 Al dobro, hrana i nije nesto skuplja nego kod nas 
Je's ti to dobila koju kilicu?
DA ne bude posle da nemam ni jednu gde nisam okruyen devojkamaa ko zna mozda su one tu, a ne vide se
Pogledajte prilog 207699

Od kada sam ja sirok koliko dug?Sta lupas

You wish, nigga
Aj sad po lenjir pa po ekranu premeri to fino

Mislim da bi on tesko mogao da pusti dugu kosu, mozda se i varam, zato sto mu je bas gusta isto kao i meni xD
 svaka frizerka me smara s' tim
 svaka frizerka me smara s' tim Posle me plakanjem i urlicima isprate iz frizerskog salona...
 Posle me plakanjem i urlicima isprate iz frizerskog salona... 
 Bas da vidimo kako ti najbolje stoji...
 Bas da vidimo kako ti najbolje stoji... 

i menisvaka frizerka me smara s' tim
Jeste i tebi, video sam sa slike. Ja bas imam zelju da pustim kosu, al mi se ne da, odrzavam neku kosu izmedju kratke i poluduge, i na svakih 35 dana u proseku idem da mi frizer stanjuje kosu, inace bi otisla u sirinu previse xD. Bedak!

Ja imam vrh kosu, frizerke me uvek mole da se ne sisamPosle me plakanjem i urlicima isprate iz frizerskog salona...
@TLOS
Imas neku sliku gde si celav?Bas da vidimo kako ti najbolje stoji...
P.S. Carape i papuce pobedile...
 Sad skratim pozadi i sa strane a malo vise ostavim gore i unistim siske...i onda to naraste ovako za 3-4 nedelje
 Sad skratim pozadi i sa strane a malo vise ostavim gore i unistim siske...i onda to naraste ovako za 3-4 nedelje  Kad naraste previse cepam gel...i to bude ok, mada na onoj slici nisam stavio ofc
 Kad naraste previse cepam gel...i to bude ok, mada na onoj slici nisam stavio ofc 
Jeste i tebi, video sam sa slike. Ja bas imam zelju da pustim kosu, al mi se ne da, odrzavam neku kosu izmedju kratke i poluduge, i na svakih 35 dana u proseku idem da mi frizer stanjuje kosu, inace bi otisla u sirinu previse xD. Bedak!
 , odmah sam sa slike video kvalitet, ista ti kosa kao moja..
, odmah sam sa slike video kvalitet, ista ti kosa kao moja..